Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK"— Előadás másolata:

1 MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
Kass Ilona Anna verse

2 Mondjátok el az embereknek, hogy van kiút
Mondjátok el az embereknek, hogy van kiút Van jövő a számukra, van boldogság a számukra Van élet a számukra: mindez Én Vagyok: Jézus Krisztus

3 Testvéreim, egy korszaknak vége. Nem kell félni nem a világ vége
Testvéreim, egy korszaknak vége! Nem kell félni nem a világ vége! A sok szenvedés most már véget ér, Hiszen küzdelmünk már az egekig ér! Istenünk szerető szíve kitárva! Elvisz bennünket az örök hazába! Testvéreim! Nekünk nem kell félnünk! Egy új korszak hajnalán, küszöbén élünk! Földünk nagyon beteg, gyógyításra vár, Gyógyításra a beteg nem hiába vár! Istenünk megmenti e nagy alkotást! Amíg e nagy beteg a gyógyítást viseli, Jézus az övéit magához öleli !

4 Mindnyájan Isten gyermekei vagyunk
Mindnyájan Isten gyermekei vagyunk! Isten hallja őszinte, esdeklő szavunk! A kegyelem kapuja ki van tárva! Isten gyermekeit mind-mind hazavárja! Megszólalnak az égi harsonák! Jön Jézus, a Megváltó, a Király! Kicsi nyáját boldogan hazavezeti! Örülhet a lélek ki Őt követi! Csak Benned bízunk, Benned remélünk! Jöjj el Úr Jézus, Drága Istenünk, Mert kiben hihetnénk mi másban? Isten létében, igaz valóságban! Szárnyal a lélek ha beszélhet Veled, Mert Téged jóságodért szeretni lehet!

5 Ébredjetek fel drága testvéreim ! Félelem helyett a boldogság töltsön el! Fogjuk egymás kezét, senki el ne vesszen, Egy is a sok közül ne hogy eltévedjen, Mert van jövőnk és van kiút a számunkra! Szeretet vár ránk Isten Országában!

6 Teremtő Atyánk. Tőled való létünk. Tudatunk, értelmünk, csodás világa
Teremtő Atyánk! Tőled való létünk! Tudatunk, értelmünk, csodás világa! Szívünk és lelkünk őszintén óhajtja, Jöjjön el mielőbb az Isten Országa, A szeretet, Boldogság Örök Hazája! Szeretettel készítettem: Mária Magdolna


Letölteni ppt "MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK"

Hasonló előadás


Google Hirdetések