Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,"— Előadás másolata:

1

2 Igen

3 Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom
Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed, A szavad szent, amíg a sír eltemet

4

5

6 Szívem ezt a percet nagyon régen várja, Amelyben Te leszel az életem párja. Oly boldogan gondol szívem a jövőre, Mikor elmondhatom: Enyém vagy örökre.

7

8

9 „Lelkünk tiszta szerelmével oltár elé megyünk, Hogy egymásnak hűségesküt tegyünk, S ha szerelmünk lángja parázzsá csitulna, Gyermekünk szemében újra, s újra lobogna.”

10

11

12 „Kezem feléd nyújtom, szívem neked adom, Melyet soha vissza nem kérek, Szeress egy életen át úgy, mint ahogy én téged, Akkor is, ha megöregszünk, és Akkor is, ha már nem élek.”

13

14

15  „Lágy zsongó harangok mellett esküszünk egymásnak örök hűséget, S a sírig tartó szeretet erős szálai kötnek össze bennünket.”

16

17

18 „Most valóság lesz minden édes remény Mely ott él szívünk rejtekén Az élet és a szerelem tárt karokkal vár, S hogy szép lesz-e, csak rajtunk áll.”

19

20

21 Készítette: Zsikazsu

22


Letölteni ppt "Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések