Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább."— Előadás másolata:

1 Történet a boldogságról

2 Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább szülte meg gyermekét.

3 Milyen értéke van egy hétnek, kérdi egy heti lap kiadója. Milyen értéke van egy órának, kérdik a szerelmesek, akik alig várják hogy találkozzanak.

4 Milyen értéke van egy percnek, kérdi az, aki lekéste a vonatot, buszt vagy repülőt.

5 Milyen értéke van egy másodpercnek, kérdi az ember, aki túlélt egy szerencsétlenséget. Milyen értéke van egy ezred másodpercnek, kérdi az, aki az Olympián az ezüst érmet nyerte meg.

6 Az idő senkire sem vár, ezért érezz át minden pillanatot ami még hátra van az életedből, mert kimondhatatlan értéke van. Ő egyedül a boldogság forrása,szivedben csak Ő legyen egyedül,általa mindent megkapsz ami a teljes élethez szükséges. Fogadd be szivedbe az Úr Jézus Kriszust és életed boldog lesz.

7 Békesség legyen a szivedben Megváltód által mindig.

8 Mert ugy szerette Isten e világot hogy az Ő egyszülött fiát adta,hogy valaki hiszen Ő benne el ne vesszen hanem örök élete legye Egyes felíratokat Bartha Attila tervezte


Letölteni ppt "Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább."

Hasonló előadás


Google Hirdetések