Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Doktor utomata Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Doktor utomata Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert."— Előadás másolata:

1

2 A Doktor utomata

3 Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert tovább nem bírja. „Miért mégy orvoshoz ? Már léteznek olyan Szupercomputerek, melyek az összes lehetséges betegséget diagnosztizálni tudják és sokkal olcsóbbak mint egy orvos. Menj be a Supermarketbe a sarokban találsz egyet, vigyél magaddal vizeletpróbát és egy 100 ft-ost aztán majd meglátod."

4 Ahogy Gyula hazaér átgondolja barátja tanácsát. Még mindig maximum 100 ft.-ba kerül a dolog, tehát következő nap a vizeletpróbával elmegy a Szupermarketbe, beállítja a vizeletet a számítógépbe és bedobja a 100-ast a nyílásba. A Computer elkezd dolgozni, a színes lámpák világítanak és villognak végül kidob egy papírt amin a következő áll:

5 Diagnózis: Önnek egy Könyökizület gyulladása van a jobb kezén. Javallot gyógymód: Két héten át minden este áztassa karját langyos vízben. Kerülje a túlzott erőltetést.

6 Gyula nem hisz a szemének. A tudomány valóban hatalmas léptékben fejlődik. De idővel szöget üt a fejében a kérdés. Valóban olyan tökéletes a Computer. Következő reggel fog egy poharat és egy kis csapvizet enged bele. Kutyája csorgó pofájából kihalászik egy kis nyálat és elkeveri az egészet. Feleségétől kér egy kis vizeletet majd belecsavarja lánya tamponját. Koronázásként beleveri, majd ezt az egészet hozzáönti a pohár tartalmához. Ezután irány a Supermarket, behelyezi a poharat a helyére és már repül is a 100-as. A Computer elkezd dolgozni, a lámpák villognak, egyre - egyre hevesebben és gyorsabban, már – már robbanással fenyeget. Végül kidob egy papírt amin a következő áll:

7 Diagnózis: Az ön ivóvize nem megfelelően tiszta és vízköves. Javaslat: Vásároljon vízkőtelenítőt és egy víztisztító készüléket. Diagnózis: A kutyája bélférges. Diagnózis: A lánya kokainfüggő. Javaslat: Azonnal vigye elvonókurára. Diagnózis: Felesége terhes és ikreket vár. Nem öntől vannak. Javaslat: Vigye állatorvoshoz. Javaslat: Mielőbb vegye fel a kapcsolatot ügyvédjével. Egy sürgős jótanács: Hagyja abba a hokizást, különben a könyökizület gyulladása sem javul.


Letölteni ppt "A Doktor utomata Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert."

Hasonló előadás


Google Hirdetések