Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj be az AlertPay oldaladra:
Advertisements

Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Számítógépes ismeretek 5. óra
Használata Készítette: Medve Tamás.
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Tartalomjegyzék: AlertPay az Online bank.
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Készítette: a Dalai Láma
Adatbázis-kezelő funkciók
A gondviselői modul az enaplóban
A körlevél készítésének menete
SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !
Tibeti személyiségteszt
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Bankszámla hozzárendelése E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra:
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Az adatatok megadását követően kattints a LOG IN-ra
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Képes, magyar nyelvű segítség a 7DayWealth weboldal használatához.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Képes, magyar nyelvű segítség a 7DayWealth weboldal használatához.
7DayWealth regisztr á ci ó s seg é dlet Havi 10 $ (2000Ft) befektet é ssel A 3. h ó napt ó l csengő $ hizlalj á k a p é nzt á rc á d ! 8000Ft befektet.
Hogyan tájékozódhatsz magyar nyelven a 7DayWealth weboldalon Írd be a link keresőbe a 3. -ban kapott ezen személyes linkedet !
Többtáblás adatbázisok
ALERT PAY SZEMÉLYAZONOSÍTÁS Ezzel igazolod, hogy létező személy vagy,és,hogy ezzel a számlával te rendelkezel.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Loyal Bank kártya aktiválása
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
Tegyél fel legalább 3-4 havi 7DayWealth tagdíj összeget az AlertPay számládra! Kattints az alábbi linkre:
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A TITKOS kódodat megadva indítod a tranzakciót ( a kifizetést )! Itt adod meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál Te adtál meg ! Belekattintasz.
Az MLM jutalékod utalhatóságához így kell feltöltened az AlertPay számlád azonosítóját ! Ha ezt nem teszed meg,akkor a Cég nem tudja hova kell utalnia.
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Lejárt tőkebetét Reinvesztálása (újra befektetése ) a MOWC-ban 7DayWealth.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Kattints az AlertPay számlanyitás oldalon a regisztrációs linkre!
A GIMP használata Készítette: Kálmán Krisztina Erzsébethelyi
Violet nails Készítette: Csőke Vivien. Bevezetés Téma: Violet nails - műkörömkészítő weblapjának elkészítése A weboldal elérhető az alábbi címen: violetnails.atw.hu.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A BEFEKTETŐI KLUBUNKBAN.
A pénz időértéke Gazdasági és munkaszervezési ismeretek 2., 1. ea. Major Klára ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszék.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Kimutatás készítés 1..
Beszállítói PO levelezés oktatás Jabil P2P bevezetés
Előadás másolata:

Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lépj be a 7DW személyes weboldaladra (ID és jelszó)

Lépj be a tőkeszámládhoz Lépj be a tőkeszámládhoz (Member info – WealthClub) Vidd az egeret a Member Info fölé, majd a lenyíló menüből válaszd a legalsót, a WealthClub -ot

Ez volt látható egy nappal a lejárat előtt Az aktuális befektetési ciklus hozammal jóváírt összege íródik ki a következő oldalon látható menüben. Erről kell rendelkezni, mert egyébként kamatot vesztesz! Az első táblázat a betéteinkről ad részletes tájékoztatást. Ha az egyes sorok fölé visszük az egeret, a részletezés előugrik

A harmadik táblázat: Reinvesztálás, vagy pénzkivétel? Ha szeretnéd vissza- forgatni a pénzedet, válaszd a Reinvest Amount -funkciót Válaszd ki az AlertPay-t a legördülő menü segítségével Ebbe a mezőbe írd be az AlertPay számládat azonosító címet Ha minden rendben van, kattints a Submit -ra! Ha a reinvesztálást választottad, végrehajtódik a hozammal növelt tőke újra-befektetése, 30 napos futamidővel. Ha a pénzkivételt választottad, a pénz perceken belül megjelenik az AlertPay számládon, amit ellenőrizz is le! Ha ki szeretnéd venni a pénzedet, válaszd a Withdrawal -funkciót A pénzösszeg dollárban, ami fölött rendelkezhetsz. Amennyiben ennek csak egy részét szeretnéd kivenni vagy visszaforgatni, feltétlen olvasd el a következő oldalt, mielőtt elindítod a tranzakciót!

Részleges pénzkivét, reinvesztálás Ha a lekötési periódust követően felszabadul a pénzed, de annak csak egy részét kívánod újra befektetni, a másik részét fel kívánod venni, ezt a következőképpen tedd: A kivenni szándékozott pénzösszeget írd be az előző táblázatban az összeg mezőbe, majd indítsd el a pénzkivételt a már ismertetett módon; A fennmaradó összeg látszólag eltűnik, ugyanis ezt követően 0 lesz a látható összeg, de nem kell megijedni, a pénz nem veszett el! 15 nap elteltével újra láthatóvá válik, méghozzá az ez idő alatt képződött hozamokkal együtt, és ettől számítottan indul a következő 30 napos lekötési periódusa. Tehát a tranzakciót követően csak 45 nap elteltével lesz újra hozzáférhető az összeg, amit aztán a már ismert módon vagy kivehetsz, vagy újra befektethetsz. FIGYELEM! Ne kövesd el azt a hibát, hogy megcseréled a teendőket és a részleges reinvesztálást indítod el! A fennmaradó pénzt ugyanis nem tudod kivenni, hanem ugyanúgy láthatatlanná válik 15 napra, ahogy az előbb írtuk, 15 nap elteltével pedig elindul rá ugyanúgy a 30 napos lekötési periódus, és csak ezt követően, tehát 45 nap elteltével lesz módunk újra hozzáférni és kiutalni!

A befektetésünk kettéosztása Szintén az előző táblát használjuk és ugyanazt tesszük, mint az előző diánál, csak pont fordított sorrendben: az összeg mezőbe beírjuk a 30 napra lekötni kívánt pénzösszeget, beállítjuk a Reinvest-et, majd a Submit gombra kattintunk; Ez a pénzösszeg tehát 30 napra újra befektetésre kerül; A befektetésünk másik része azonban „eltűnik” 15 napra. 15 nap elteltével újra megjelenik, hozamokkal növelten, és e naptól számítottan kerül újra befektetésre, szintén 30 napra. Így tehát egy befektetésből kettőt kreáltunk, a lejárati időpontjaik 15 napos eltolásával. Ha szeretnénk az egyik befektetésünket kettéosztani, hogy külön kezelhessük őket, a következő a teendő:

Ellenőrizd az újra-befektetés végrehajtódását Itt láthatod a Reinvesztált (újra befektetett) összeget és lejárati dátumát Itt pedig a lejárati dátumát