Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !"— Előadás másolata:

1 SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !

2 Ez egy automata rendszer, ezért kétszer is ellenőrizd mit írtál be, és „hova kattintottál” ! Addig míg nem ellenőrizted, hogy minden helyes-e, ne fizesd be a tagságot a klubba! Addig míg nem ellenőrizted, hogy minden helyes-e, ne fizesd be a tagságot a klubba! NE KÜLDD AZ AJÁNLÓ LINKEDET ADDIG, MíG NEM FIZETTÉL,MERT HA A MUNKATÁRSAD ELŐBB BEFIZETI NEM FOGOD LÁTNI A RENDSZERBEN! Ettől még Ő a te munkatársad marad, csak nem látod! NE KÜLDD AZ AJÁNLÓ LINKEDET ADDIG, MíG NEM FIZETTÉL,MERT HA A MUNKATÁRSAD ELŐBB BEFIZETI NEM FOGOD LÁTNI A RENDSZERBEN! Ettől még Ő a te munkatársad marad, csak nem látod!

3 A klubtagságot, lehetőleg NE a saját bankkártyádról fizesd a munkatársaknak! Mindenkit, akit érdekel a klub- tagság, és nincs bankkártyája, kérd meg, hogy valamelyik bankban csináltasson magának ! (Ha te fizeted be pl.30 munkatársadnak, nem fogod tudni kinek a tagsági díját vonták éppen le) Mindenkit, akit érdekel a klub- tagság, és nincs bankkártyája, kérd meg, hogy valamelyik bankban csináltasson magának ! (Ha te fizeted be pl.30 munkatársadnak, nem fogod tudni kinek a tagsági díját vonták éppen le)

4 http://www.7daywealth.com/member/login.php Ezt a linket írd be a böngésződbe. Levélben megkaptad a felhasználónevedet, ami előtt a neved kezdőbetűi állnak. Nem változtathatsz rajta. A jelszót is megkaptad ebben a levélben, amellyel beléphetsz az oldaladra. Ezt később meg tudod változtatni.

5 A szponzorod nevét kell itt látnod! Ha nem annak a nevét látod aki neked ajánlotta ezt a lehetőséget, ne AKTÍVÁLD a tagságod a befizetéssel ! Töröld Magad a rendszerből, keresd meg a hibát és regisztrálj újra ! Itt tudod megváltoztatni a jelszavadat.

6 Ez a te „státuszod” a klubban. Amikor még nem fizettél be, úgy jelenik meg mint:TRIAL. Ez még csak „látogató” státusz. Még nem vagy regisztrált klubtag. A Klub Csoportépítésben legsikeresebb munkatársait láthatod itt.

7 Itt láthatod az összes 7DayWealth regisztrált klubtagot.

8 „Zöldek” akik befizették a tagságot „ Sárgák” akik még nem fizettek ! ŐK a„Látogatók” és 21 napjuk van rá hogy befizetéssel aktiválják tagságukat mielőtt törölnék őket a rendszerből ! A pirossal írt nevek azok a „Látogatók”, akiknek már kevesebb mint 7 napjuk maradt hátra a klubtagságuk befizetéssel történő aktiválásához !

9 Itt tudod figyelemmel kísérni a jutalékodat, és a csapatod növekedését.

10 A „View” re „kattintva” láthatod a munkatársaid neveit kik a csapatodban vannak ! Mind a 10 szintedet láthatod ! Adott havi aktuális jutalékod ! A „ frissítés” 24-72 órán belül történik ! Előző havi jutalékaid !

11 Itt tudod megtekinteni, hogy ki az, aki befizette a tagságot, és ki az, aki még csak „látogatóként” van a klubban. ŐK mind a TE személyes meghívó linkeden regisztráltak !

12 Azokat a személyesen szponzorált munkatársaid számát látod itt, akik befizették a tagságot ! Itt azon lehetséges munkatársaid számát láthatod, akik még Nem aktiválták befizetéssel a tagságukat ! Velük innen is felveheted a kapcsolatot,és motiválhatod őket a csatlakozásra !

13 Ezt a hivatkozást NE KÜLDD TOVÁBB! Ez az oldal a saját tájékozódásodra szolgál ez nem ajánló link!!! Ezekből a hivatkozásokból bármelyiket küldheted. (az utolsó az orosz nyelvű) Akármelyiket is választod tetszés szerint, hozzád fog regisztrálni az, akinek küldted !

14 Ha nem tudták a befizetést levonni és késik a befizetés, itt tudod újra aktiválni a tagságod ! Itt fizetheted be utólag ! (Reactivate Sub ) Azoknak akik szeretnének feljebb lépni, és átváltani a tagságot Gold, vagy Platinum státuszra, itt tehetik meg. Akik pedig még nem fizettek, itt tudják a befizetéssel aktiválni a tagságukat ! ( Upgrade Sub )

15 Itt találod a blogokat. Német, angol és orosz Nyelven ! A 7DayWealth fórum is itt található !

16 Ha van weboldalad, itt találhatsz hirdetési linket ! Ezt ha elhelyezed a weboldaladra, aki rá klikkel automatikusan a te munkatársad lesz !

17 3 db ajándék hirdetési link (banner) áll mindenkinek a rendelkezésére, amely segítségével hozzád csatlakozik aki ráklikkelt.

18 Egyszerűen küldhetsz meghívó levelet a barátaidnak,ismerőseidnek (angol nyelven ) ! Hogy mit kell tenned lásd a következő oldalon !

19 Írd be az ismerősöd Kereszt nevét Vezeték nevét E-mail címét

20 Bármikor törölheted magad a klubból, itt !

21 FONTOS,HOGY REGISZTRÁLJ A MOWC-ba!!! Az első befizetésed 90 napig lekötik És erre kapod a napi 1% kamatot. A tőkeszámládra a második befizetésedtől kerül pénzed ! Csak akkor kamatozik a pénzed ha regisztráltál! „Klikk” ide és kezdd el a regisztrációt!

22 Regisztráláshoz ide kell kattintanod! Belépés a már regisztrált tagoknak !

23 KERESZT NÉV VEZETÉK NÉV EMAIL CÍM Válaszd ki az országot JELSZÓ Itt ne azt a jelszót használd amit a 7DW ben.(pl: adj hozzá 3 db 0) JELSZÓ megerősítése Ide azt írd be amit a gép adott meg a kis fehér kockába ! Ide írd be a 7DW Member ID-dat ! Ezt pipáld ki ! Majd kattints a Signup !

24 Pár napot várnod kell hogy regisztrált tag legyél a MOWC-ba ! Ha megkaptad a jelszavad E-mailben,azután itt léphetsz be a MOWC- ba !

25 Itt léphetsz be a saját MOWC oldaladra ! Add meg a userneved, jelszavad és a harmadik sorba a fehér kis kockából írd át a biztonsági kódot. (minden belépésnél másik biztonsági kódot ad a rendszer, ezt nem kell megjegyezned )

26 A biztonság kedvéért, mindig a „ Logout” gombbal lépj ki az oldalakról, főleg ha Internet kávézóból nyitottad meg az oldalt ! Ez legyen számodra egy megszokott dolog!

27 Kívánok neked sok-sok munkatársat! Dagadó pénztárcát ! Kívánok neked a HÉT - 7 napjára Gazdagságot, sikert! Továbbá kívánom neked, hogy az elfeledett álmaidat, vágyaidat most valósítsd meg! Ásd elő a rég elfeledett céljaidat és bátran vágtass a célod felé! SOK SIKERT!


Letölteni ppt "SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !"

Hasonló előadás


Google Hirdetések