Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a."— Előadás másolata:

1 7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék, mint a középső verziónál! Ezt NE hagyd ki ! Gyere tarts velünk,most kezdünk !

2 Írd be a kezdőoldalad linkeresőjébe ezt a regisztrációs linket http://www.7daywealth.com/index2.php?siteld=js40623

3 Ezt fogod látni első lapként Kattints a here szóra

4 Írd be az Enter Invitation Code-hoz: js40623,majd katt a Submit

5 Ezt fogod látni, s a férfi a sarokban angolul mond egy bevezetőt ! Ha a csávó befejezte, akkor a gördítősávval haladj lefelé amíg eljutsz a regisztrációs Táblázatig ( következő lapon látod )

6 Írd be a kért adatokat (az e-mail cím beírásánál a @nem működik,ezért másolj be egy @-ot az egérbe és ctrl+v együtt nyomva bemásolódik) keresztnév vezetéknév FONTOS ! – ékezet nélkül írj !!! E-mail címed E-mail cím még egyszer mobil számod : 0036……….. a gördítő menüben válasz ki Hungary ezt a beállítást hagyd így !!! Ha végeztél akkor katt erre a gombra !

7 A bejövő következő oldalon a gördítősávval haladj az oldalon lefelé,amíg ezt a feliratot nem látod ! Itt végeztél ! - menj be az E-mail fiókodba, amelyet a regisztráció folyamán megadtál s a kapott linken keresztül erősítsd meg a regisztrációdat !

8 Kattints a linkre !

9 A megnyíló oldalon megkapod a gratulációt az ingyenes regisztrációdról ! Ne hagy abba ! – a gördítősávval haladj az oldalon lefelé míg el nem jutsz a következő lapon látottakhoz ! Megkapod a User ID számod jelszavad !

10 Itt választhatod ki,hogy melyik programban kívánsz részt venni,illetve válaszd ki a kártyatípust amellyel fizetni szeretnél ! Ez a havi 10 dolláros ! Ha izmosabb jövedelmet szeretnél fél év múlva akkor természetesen választhatod a magasabb havi költségű programot is ! De számolj azzal,hogy amíg a jutalékodból le nem tudják vonni, addig magadnak kell befizetned a havi díjat ! Kártya típusának,vagy más alternatív fizetési módnak a kiválasztása ! ( tedd oda a pontot amellyel fizetni szeretnél ) Ha végeztél a kiválasztással,akkor katt ide !

11 Ez a fizetős oldal ! Töltsd ki értelemszerűen az adataidat,és a kártya adatokat ! Figyelem: ékezetek nélkül írj !!! Itt láthatod beíródva az user ID számodat (ellenőrizd az E-maiben amit már megkaptál, hogy egyezik e a tiéddel ) Ide azt az E-mail címedet írd mellyel regisztráltál ! Lakcímed (utca házszám,emelet,ajtó stb….. ) Város Megye Irányítószám Ország ( Hungary ) Telefonszámod:0036… Teljes neved : Jozsef Retter Egy másik e-mail címed ha van Kártyabirtokos neve A 4x4 számjegyből álló kártyaszám A kártyád 3 számjegyből álló CVV kódja A kártyád érvényességi ideje Ha végeztél az adatok beírásával Katt ide !

12 Sikeres volt a befizetésed ! A személyes jelszavaddal mehetsz az irodádba ! E-mailben már megkaptad !

13 Itt láthatod a Sponzorodat Illetve,hogy milyen programmal csatlakoztál ! Sponzorod neve ! Csomag mellyel Csatlakoztál !

14 A fizetős regisztrációd során 3 E-mail-t kell kapjál a regisztrációd adataival,és személyes linkjeiddel !

15 Keress ha segítség kell ! E-mail címem: veronikatthszab@gmail.com veronikatthszab@gmail.com Skype: samsemverus Telefon: 0620-293-8053


Letölteni ppt "7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések