Tisztelt Érdeklődő! Engedjék meg, hogy legelőször is bemutassam Egyesületünket. A 2001-ben létrehozott Cit-Car Táncsport Egyesület meghatározott céljai.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Önkéntesség a Szolidaritás Évében
Advertisements

Az önkormányzatok feladata a közfoglalkoztatási programban
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
ÁROP /C/A A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése.
A Musicmix fő célcsoportja a 15 és 29 év közötti korosztály Forrás: AGB Nielsen Médiakutató Kft, %-kal magasabb a 15 és 29 év.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
 Kiemelkedő utánpótlás nevelés  Saját tulajdonú sportcsarnok  infrastruktúra  Nyitás a szabadidő és közösségi programok felé.
GKV - kötelező egészségbiztosítás (előre meghatározott szolgáltatások előre meghatározott önrésszel) A kötelező egészségbiztosítás alapelve: minden biztosítottnak.
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
A Nemzeti Iskolagyümölcs-program jelentősége – hazai gyakorlatok, értékelés Dr. Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár Budapest,
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
KARÁCSONYI KONCERT as év rendezvényei BeeSmarter
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
kiemelt projekt szolgáltatásainak bemutatása
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
EURÓPAI VESZÉLYESÁRU BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK SZAKMAI TALÁLKOZÓJA BONN / GGVD – NÉMETORSZÁG (1) BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK NEMZETKÖZI SZAKMAI EGYESÜLETE – BTE.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.
Filep Éva, a "Kárpátalja Völgyeiben és Hegyein" 
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Zalai Falvakért Egyesület Zala megyei Önkéntes Centrum.
A felnőttképzés népszerűsítése az FMM és az NFI stratégiájában Március 6. Kossuth Klub.
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
Interaktív óvodai és iskolai fogmo-show
MMIK LOGO Ifjúsági Szolgálata egy komplex ifjúsági szolgáltató rendszer egy eleme a kortárssegítés Ifjúsági iroda, közösségi tér Felkereső ifjúsági munka.
Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Orvosoktatás Betegedukáció Egészségügyi kutatások, adatok közzététele Egészségügyi programok szervezése, támogatása Részvétel szakmai szervezetek munkájában.
Ápolóeszköz kölcsönzés Négy hónap tapasztalatai Dr Pusztai Erzsébet.
„20 éves a HSZOSZ Országos HR szakmai klubhálózata, avagy az új gondolatok vonzzák az új nemzedéket – Szegedi Klub” Készült a ICF Magyar Tagozata, a Humán.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Közép-Európai Innovációs Központ – Forrás Informatika Kft. Ágazati Kutatás – Szoftverfejlesztés Május 17. Eger Tóth András Senior Projekt Menedzser.
„Egyenlő Eséllyel a Rák Ellen” szűrő és felvilágosító program hátrányos helyzetű nőknek
HAGYOMÁNYOS ÉS ALTERNATÍV ÖSZTÖNZŐ ESZKÖZÖK AZ NFH TEVÉKENYSÉGÉBEN Pintér István főigazgató Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Országos Fogyasztóvédelmi.
Katona András Magyar Turizmus Zrt.
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
MAGYAR GYERMEKLABDARÚGÓ SZÖVETSÉG
CIVIL KEZDEMÉNYEZÉSEK PROGRAMJA március 20. CSAPAT BRÓDY IMRE GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA AJKA.
Megváltozott munkaképességűek tranzitfoglalkoztatással megvalósuló szakképzése Előadó: Szőke Attiláné a MIOK a hátrányos helyzetű emberekért Alapítvány.
HEFOP központi program „Korszerű felnőttképzési módszerek kidolgozása és alkalmazása” 2005 – 2008.
ÁROP „Partnerség erősítése”.
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
 Alapító tagjai az ELTE jogász, szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus hallgatói, akik az ELTE ÁJK Pártfogói.
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
A N emzetközi Gy ermekmentő Sz olgálat Magyar Egyesület pápai számítógépes klubjának Safer Internet tevékenysége és megvalósulási formái Készítette: Nagy.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
Egészségvédelem hónapról-hónapra
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
Tiszafüredi Halas Napok
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Mikulás, Karácsony, Szilveszter GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-20/
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
1 Az igazság ideát van? Montskó Éva, mtv. 2 Célcsoport Az alábbi célcsoportokra vonatkozóan mutatjuk be az adatokat: 4-12 évesek,1.
Budapesti Nyári Fesztivál 2011 Céges rendezvények, csapatépítő programok ajánlat.
Gersekaráti IKSZT – esély és lehetőség a közösség szolgálatára IKSZT Szakmai nap, Bak,
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete Verein für Ungarische Pädagogen und Pädagoginnen in Österreich Kaposvár 2016.
V. Víz-Hang Fesztivál Rendezvény bemutató
Balatoni Horgászok Napja 25 éves a BHSZ
Barrelmen’s Homecoming
Előadás másolata:

Tisztelt Érdeklődő! Engedjék meg, hogy legelőször is bemutassam Egyesületünket. A 2001-ben létrehozott Cit-Car Táncsport Egyesület meghatározott céljai a következőek: - táncsport, mint közhasznú tevékenység népszerűsítése, - sportversenyeken,- koncerteken, való részvétel, - rendezvények szervezése belföldön és külföldön. Egyesületünk gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoportban folytat oktatási tevékenységet és versenyeztetést.

Aktív versenyzőinkkel az elmúlt években rengeteg fellépési meghívásnak tettünk és teszünk eleget. Itt szeretném említeni koncertfellépéseinket, Civil Szervezetek és Önkormányzatok felkéréseit és a havi gyakorisággal megtartott céges rendezvények, meetingeken való részvételünket, melyek referenciánként szolgálnak. Oktatóink és táncosaink az RTL Klub, a Duna TV a Bp TV és a Muzsika TV műsorain voltak láthatóak. További információt kaphatnak rólunk a weblapon.

Rendezvényeikre az alábbi ajánlatokat tesszük: A műsor időtartama perc, melynek forgatókönyve a következő lehet: - Megnyitó Coctal Show10 perc I.B.A. COCKTAIL SERVICE – FERGETEGES FLAIR MIXERSHOW – Attraktív Flair Mixer Show

- AQAMARIN KOKTÉLBÁR Az Országos Gasztronomiai Verseny aranyérmesének és a BOLS Mixer Akadémiát végzett bartender közreműködésével és ajánlásával Exkluzív koktéllapunk tartalmazza a 2013 év legnépszerűbb koktéljait, nemzetközi koktélbajnokságok díjnyertes kreációit. AQUAMARIN BÁR be és kiszerelése Személyzet: Minimum 2 fő Mixer Folyamatos felszolgálás, a műsor teljes ideje alatt!

ÉDES BŰNBEESÉS – CSOKOLÁDÉ FONDÜ – CSOKI SZÖKŐKÚT !!! Gyümölcsös csokoládéorgia felsőfokon. Friss karibi gyümölcsök vagy nagymamáink receptje szerint aszalt gyümölcsök lágyan olvadt tej fehér vagy étcsokoládé palástban alkohollal vagy alkoholmentesen - mézes capelliniben bagaméri tölcsérében, azték vagy maja gyümölcsnyárson szervírozva.

Illúzió és Mágia Gyermekek és felnőttek elmaradhatatlan szórakoztató műsora lehet látványos Bűvész Műsorunk. Hazai és Nemzetközi Bűvészversenyek „Manipuláció és Mikro mágia” kategóriák győztes Illuzionistájával! Műsoridő:40 perc Kategóriák: Gyermekműsor: mely elvarázsolja a legifjabb korosztályt, hisz nem csak nézői, de szereplői is lehetnek a csodák birodalmának.

Classic: zenés elemekkel tarkított interaktív show,melynek legfőbb eleme a humor. Cél a szórakoztatás, legfőbb eleme a bűvészet és a közönség akik a műsor aktív résztvevői. Különlegességek: a Bűvészet örök mozgásban van, mint minden a Világegyetemben. Az Ön rendezvényén eltüntethetjük- megjeleníthetjük a legprominensebb személyeket,de Cégének produktumait is beépíthetjük egy különleges műsorba.

- Táncbemutató: Versenytáncosaink előadásábanidőtartam 6-20 perc - egy felkészült csapat- látványos páros és női formációk - gyönyörű koreográfiák és kosztümök- vérpezsdítő ritmusok - Tánctanítás: 4-6 fő demonstrátor és 2 fő oktató bemutatásával akik microporton keresztül vezetik végig a műsort. Bemutatják a tánclépéseket táncfigurákat. Szükség esetén, ők projektoron lesznek kivetítve, hogy minden résztvevő jól láthassa őket. Öltözékük a tánc-showhoz illő díszített versenyruha.

A következő táncokat javasoljuk: Salsa, Samba, Bachata, Cha-Cha-Cha, Rock’N’Roll, Bécsi keringő, Tangó, mely páros és szóló jellegű lehet. időtartam: 20 perc - Táncbemutató Igény szerint: Hastánc-, Néptánc-, Standard és Latin-Amerikai táncokból időtartam: 6-20 perc

- Értékelés (amennyiben igénylik): - A demonstrátorok bevonásával csoportokban 0,5 perc; 1 perc; 2 perc időtartamú zenékre, hibátlanul letáncolt koreográfia. Az értékelési szempontokat Önökkel egyeztetve dolgozzuk ki a későbbiekben. időtartam: 10 perc

- Koncert vagy Latin-Disco Sztár vendégekkel A nap felejthetetlen élménye lehet ! Kötetlen tánc és fergeteges hangulat! időtartam: perc

- A táncoktatás a 2 fő oktató és 4 fő demonstrátor részvételével, 20 perc időtartamra Ft - Táncbemutató 6 fő részvételével, 20 perc időtartamra Ft - Hastánc 1 fő részvételével, 10 perc időtartamra Ft - Néptánc 4 fő részvételével, 10 perc időtartamra Ft

- Bűvész Show40 perc Ft - Latin-Disco és Tánc-Show: - Dj 60 perc Ft - Koncert és Tánc-Show: - Peti Junior30 perc Ft - Komáromi Pisti50 perc Ft - Brillantin együttes60 perc Ft - Kugli együttes60 perc Ft - Színpad, Fény és Hangtechnika, Lézer-show igény szerint Ft-tól

- Coctél Show Ft - Aquamarin Bár telepítés Ft - Coctélok Ft/db - Csoki sziget installáció Ft - Csoki fondü 600 Ft/adag

- Úti és szállítási költségek Személyek100Ft/km/szgk Technika,színpad200 Ft/km Áraink bruttó árak és a 2014-es évre érvényesek! A helyszíni installáció és telepítési idő az igénybevett technika függvénye.

Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket. Várjuk mielőbbi válaszukat, a kölcsönös együttműködés reményében! Ne feledje, az élményeket és a fergeteges hangulatot Mi szállítjuk! Budapest, Tisztelettel: Kozma Gábor Elnök