Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK 2009-2010  Magyar Lábtenisz Szövetség.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK 2009-2010  Magyar Lábtenisz Szövetség."— Előadás másolata:

1 MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK 2009-2010  Magyar Lábtenisz Szövetség

2 Miért a lábtenisz?  Mert egyre népszerűbb és dinamikusan fejlődő sportágról van szó, az ország minden pontján alakulnak lábtenisz szakosztályok, ahol mindenki, korosztálytól függetlenül játszhatja ezt a sportot.  Mert a futball rokon-sportágainak népszerűsége egyre nő.  Mert más sportot űzőknek jó kiegészítő sportág.  Mert a magyar sportolók világszínvonalon játszanak.  Mert a közönség ismeri a lábteniszt, szabályai könnyen érthetőek, a játékkal könnyű azonosulni.

3 Miért pont ezt a verseny formát választottuk?  Mert profi rendezésű tornákkal, vonzó díjakkal, és színvonalas versenysorozattal a világ legjobb játékosait tudjuk hazánkba invitálni.  Az Iskolai Lábtenisz Bajnokság elindításával (általános iskolait 6-éve, középiskolait 3 éve, az egyetemit ebben az évben indítjuk el) nagyon sok gyermeket tudunk a sport szeretetére nevelni.  Mert a tornák a helyszínen és a médián keresztül egyaránt közvetítik a közönség felé a sportág mondandóját, eredményeit, ezzel felkeltve az érdeklődők figyelmét a részvételre, csatlakozásra.  Mert a nyílt versenyek, a sportág rendezvényei, PR megjelenései lehetőséget biztosítanak támogatók, szponzorok megjelenésére, promóciójára.

4 Miért érdemes támogatni a versenyeket?  A támogató termékeit, márkanevét a közönség egy játékos, látványos sportághoz kapcsolja, amelynek népszerűsége felfelé ível, és sikeres magyar sportolói vannak. A versenyhez kapcsolódó mez-, és molinó reklám, promóciós, PR- és média megjelenések költség hatékonyak

5 Mit nyújtunk a szponzoroknak és támogatóknak?  Megjelenési és promóciós lehetőséget a Magyar Bajnokságokon, Magyar Iskolai Bajnokságokon, Balatoni Körversenyen, regionális-, megyei-, és városi-, valamint egyéb versenyeinken.  Kiemelt több éve működő rendezvényekhez kapcsolódó versenyt. Meghívásos bemutatókat.  Megjelenést a szövetséghez tartozó valamennyi csapat mezén.  Megjelenést a pályák mentén kihelyezett molinókon.  Megjelenést a rendezvény, verseny nevében (névadás)  Megjelenést a csapat, klub nevében (csapat névadás)  Megjelenést a rendezvényhez kapcsolódó országos PR kampány során elektronikus, nyomtatott és online felületeken. Priorítást élvez a sportsajtó.

6 Kit érhetünk el üzenetünkkel?  A sportág elsősorban az urakat vonzza, de egyre több hölgy is játssza. A rendezés céltudatosan megválasztott helyszíne teheti vonzóvá a családok számára is.  Szombati bevásárlók, strandolók, üdülők: férfiak, nők, családok vegyesen, 10-70 éves korosztályig.  Sport iránt érdeklődő férfiak, hölgyek, gyerekek 10-től 70 évesig.

7 Hogyan érjük el a közönséget?  A Nemzetközi Bajnokságokon (VB-EB), Balatoni Körversenyen. Az ország több nagyobb városában parkettás körversenyen 3-4 ezer néző látja a támogató logóját (mez), molinóját, promócióját.  A Szövetség munkáját segítő PR ügynökség biztosítja az országos nyilvánosságot az elektronikus-, nyomtatott-, és online megjelenéseken keresztül. Priorítást élvez a sportsajtó!

8 Helyszín/Időpont  Aliga, Balatonfüred, Balatonboglár, Keszthely, Siófok, Budapest, Hódmezővásárhely, Pécs, Szeged, Szolnok, Szombathely, és egyéb meghívásos rendezvények, helyszínek.  Januártól – decemberig szabadtéren, sportcsarnokban, változatos talajú helyszíneken.  Diákolimpiai Versenysorozattal kapcsolatos rendezvények, Balatoni Körverseny, a Magyar Bajnokság egyik „állomása” a Lábtenisz Nagydíj.

9 Események a döntőkön  Férfi elődöntők  VIP-bemutatók (média, színészek, művészek, politikusok, olimpiai és nem olimpiai más sportágat űzők, sportvezetők és régi, neves labdarúgók közreműködésével)  Női döntő  Játék a nézőkkel  Férfi amatőr és profi döntő  Díjkiosztó  Zenei bemutató  VIP-fogadás

10 Támogatói lehetőségek  Kiemelt/Fő támogató  Névadó támogató (verseny vagy csapat)  Támogató  Regionális támogató (különböző helyszínek helyi támogatói)

11 Miért előnyös a Lábtenisz támogatása?  Mert nagyon sok, futballt és más sportágat szerető embert érünk el, tudunk megszólítani közvetlenül a mérkőzéseken: felnőtteket, gyermekeket, családokat egyaránt.  Mert egy magasra pozícionált tornákhoz kapcsoljuk cégüket.  Mert kapcsolatteremtési és brand építési lehetőséget biztosít az egész ország területén és világversenyeken keresztül külföldön egyaránt.  Mert országos PR kampány során több millió emberhez jut el üzenetük.  Mert a rendezvényen lehetőség van közvetlen értékesítési vagy promóciós lehetőségre is.

12 KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET!


Letölteni ppt "MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK 2009-2010  Magyar Lábtenisz Szövetség."

Hasonló előadás


Google Hirdetések