Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 Alapító tagjai az ELTE jogász, szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus hallgatói, akik az ELTE ÁJK Pártfogói.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " Alapító tagjai az ELTE jogász, szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus hallgatói, akik az ELTE ÁJK Pártfogói."— Előadás másolata:

1 http://konturegyesulet.weebly.com/

2  Alapító tagjai az ELTE jogász, szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus hallgatói, akik az ELTE ÁJK Pártfogói csoportjának önkéntesei voltak, majd közös álmaik megvalósítása érdekében létrehozták a KONTÚR KÖZHASZNÚ EGYESÜLETET, amelyet a Fővárosi Törvényszék  2011. június 6-án jegyzett be.

3  Bűnmegelőzés;  Hátrányos helyzetű társadalmi csoportok integrációja;  Diszkrimináció elleni küzdelem;  Esélyegyenlőség előmozdítása;  Ifjúság és családvédelem. Továbbá a fentiekkel kapcsolatos nevelés és oktatás, képességfejlesztés illetve az igazságszolgáltatással kapcsolatos ismeretek terjesztése, továbbá a családon belüli erőszak elleni fellépés.

4 ELNÖK: Balog-Urbanovszky Zsuzsanna ALELNÖK: Lados Noémi TITKÁR: Orbán Adrienn Döntéshozó szervünk: KÖZGYŰLÉS Az egyesület tagjainak létszáma: 12 fő Egyesület jelenlegi fő bevétele: tagdíjak és adományok

5  Oktatási Műhely  Szociális Műhely  Pártfogói Műhely (jelenleg szünetel)

6 Célja, hogy a középiskolákban elterjesszük a frontális oktatással szembeni interaktívabb csoportmunkát, melyben a diákok megtapasztalhatják a különféle játékokon keresztül az érzéseik kifejezését, közösségük légkörének javulását, egy adott témával kapcsolatos ismereteik elmélyülését. 2012. évben IKSZ modellprogram tematikájának kidolgozása 2013 őszén 10 alkalmas tréning tartása a Széchenyi István Kereskedelmi Szakképző Iskolában, melynek címe: Iskolai Közösségi Szolgálatra való érzékenyítés 2014. SzIKSZI Sportnapján való részvétel

7  Célja a hátrányos helyzetű mélyszegénységben élő egyének és családok számára olyan programok megvalósítása, amely elősegíti integrációjukat a társadalomba. (családsegítőkön vagy gyermekjóléti szolgálatokon keresztül)  A műhely tagjainak további célja, hogy hidat építsen a hátrányos helyzetű emberek, csoportok és az adakozó, segítséget felajánló személyek és szervezetek között.  2014. tavasza: Hős utcai ALKOTÓTÁBOR megfogalmazódása  2014. nyara: X. kerületi önkormányzatnál nyertes pályázat. (elnyert összeg: 50.000 Ft)

8  Célja, hogy különböző programok keretében a fiatalkorú elítélteket segítsék a szabadulásra való felkészülésben és figyelemmel kísérjék őket a szabadulásuk utáni első időszakban.  A társadalom hiteles tájékoztatása, érzékenyítése különböző műhelybeszélgetések szervezésével, ahol a résztvevők jobban megismerkedhetnek a pártfogói munkával, a bűnmegelőzéssel, illetve a kriminológiával és annak számos társadalomtudományi aspektusával.

9  Részvétel a Szakkollégiumok Éjszakáján (2013. november)  Részvétel a Kőbányai Önkormányzat által szervezett Civil Korzón (2014. június)  Adománygyűjtés

10  http://konturegyesulet.weebly.com/ http://konturegyesulet.weebly.com/  konturegyesulet@gmail.com konturegyesulet@gmail.com


Letölteni ppt " Alapító tagjai az ELTE jogász, szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus hallgatói, akik az ELTE ÁJK Pártfogói."

Hasonló előadás


Google Hirdetések