Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Barrelmen’s Homecoming

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Barrelmen’s Homecoming"— Előadás másolata:

1 Barrelmen’s Homecoming
2018 update

2 Pályázati feltételek Íz & aroma -----------------------
AZ ITAL FILOZÓFIÁNK Mi a Jameson-nál szeretünk mindig friss, szezonális hozzávalókat használni, szeretjük a legapróbb részletekig tökéletes és jó minőségű italokat, azonban nem vesszük magunkat túl komolyan.;) KONCEPCIÓ SZABÁLYOK ELKÉSZÍTÉS SZEMPONTOK From Glass to Farm Egy Jameson alapú ital, amit helyi (magyar), akár a bartender saját városára jellemző hozzávalók, ízek inspiráltak. A helyi inspiráció megjelenhet az alapanyagokban, szervírozásban, stb. Az italnak tartalmaznia kell: min. 35ml Jameson Original, Caskmates Stout vagy IPA, Black Barrel, *Egyéb alkoholtartalmú italok használhatók másodlagos hozzávalóként. 1 ital vagy amennyit az idő megenged 3 perc az ital elkészítésre és szervírozásra - előkészítési időt nem tartalmazza Fontos: A bartender legalább 4 ital elkészítéséhez szükséges hozzávalót kell hozzon magával a döntőre Íz & aroma Ital kinézete Bartender személyisége és szervírozási stílus *Kötelezően Pernod Ricard márkának kell lennie. Amennyiben egy italkategória nem elérhető Magyarországon a Pernod Ricard portfólióból, úgy egy alternatív márka választható.

3 Pályázati feltételek Jelentkezési határidő: Április 22.
MIT VÁRUNK Egy részletes koktél receptet: hozzávalók listája, elkészítési mód, felszolgálási mód Rövid leírást arról, hogy miért ezt a koktélt választottad, mi inspirálta a hozzávalók kiválasztását Jelentkezési határidő: Április 22.

4 Döntő – 04.29. Természetesen a whiskeyt!;)
MIT BIZTOSÍTUNK MIT HOZZ MAGADDAL Természetesen a whiskeyt!;) Standard Jameson poharakat Standard koktél eszközöket Shaker, jigger, szűrő, kanál, muddler Vágódeszka, kés Jég (kocka, zúzott) Bármi mást, ami a bal oldalon nincs felsorolva Amennyiben nem standard Jameson pohárban szeretnéd felszolgálni az italt, neked kell magaddal hoznod a saját poharad Használhatod a saját bartender felszerelésed, amennyiben szeretnéd They must be responsible for it at all times

5 Határidők Jelentkezési határidő Április 22.
Döntősök listájának kihírdetése Április 23. Döntő Május 6. Budapest

6


Letölteni ppt "Barrelmen’s Homecoming"

Hasonló előadás


Google Hirdetések