Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes"— Előadás másolata:

1 Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Süveges Brigitta 2009. április 16.

2 A TTK mellett található.
Nyitva-tartás: a legtöbb étterem hétfőn tart szünnapot, míg a Paulus vasárnap, hisz ez nem tanítási nap. Törzsvendégek: egyetemisták és kollégisták. Nincs saját parkoló sem az autóval, sem a kerékpárral érkezők részére. A közelben nincs hasonlóan színvonalas szolgáltatást nyújtó étterem.

3 Kiemelkedik környezetéből.
Modern stílus. Hatalmas üvegajtók, belátható. Mozgáskorlátozottak számára egy külön feljáró. Hiányosság: egy kint elhelyezett árlista.

4 Jól berendezett, igényes, kellemes hely.
Hatalmas tér, egyéni megoldások is lehetségesek (összetolható asztalok). Jó időben teraszon való fogyasztás lehetősége. A konyha jól elkülönített. Mosdók tiszták, Jól felszereltek.

5 Kényelmes, modern, jó állapotú bútorok.
Kellemes illat, hőmérséklet (légkondicionált berendezéssel felszerelt). Erős, jó megvilágítás. Internetezés lehetősége: 3-3db laptop és falba beépített monitorral rendelkező számítógép. Nem volt feltűntetve hogy lehet-e őket használni, ha igen akkor mennyi ideig.

6 Uralkodóak a pasztellszínek, fa bútorzat.
Néha halk zene hallható. Az étteremnek nincs honlapja, de…. Különböző internetes fórumokon kedvező vélemények az étteremről.

7 Asztalfoglalási lehetőség telefonon vagy személyesen.
Rendezvények lebonyolítása 50 főig. Étlap: Egyértelműen fel vannak tüntetve az ételek és italok árai, illetve összetevői, azaz mi miből áll. Az árakat magasnak találtuk, de az ételekből fél adagokat is felszolgálnak.

8 Fogyasztásunk: Blue Melon koktél, Forró csokoládé, Jeges kakaó, 4 db melegszendvics.
Összetevői: (vanília fagylalt, hideg kakaó, tejszínhab, roletti). A várakozási időt hosszúnak találtuk. Hiányosság: poháralátét.

9 Kihozott ital poharának széle meg volt repedezve.
A jeges kakaóhoz beígért roletti hiányzott. A forró csokoládéhoz nem mellékeltek külön zacskós, csomagolt cukrot, s süteményt. A szendvicsek egyszerűek voltak. Hatalmas adagok az ételekből, ízletesek.

10 Udvarias, figyelmes pincérek.
Pontos kiszolgálás. Hibamentes számlakezelés. Egységes ruházat, megjelenés. Lassú felszolgálás.

11 Valami egyéni hozzávalóval vagy kiegészítővel felpezsdíthették volna a csupasz szendvicseket.
Dohányzók számára egyértelműen kijelölt éttermi rész. Jól hallható zene: (fontos lehet a vendégek fogyasztásának befolyásolásánál). Egy weblap létrehozása.

12


Letölteni ppt "Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes"

Hasonló előadás


Google Hirdetések