Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ciprusi kaland.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ciprusi kaland."— Előadás másolata:

1 Ciprusi kaland

2 2013 nyarán vettem részt a Séf programban ahol Ciprus egyik városában Limassolban, az Atlantica Hotellánc egyik négy csillagos szállodájában dolgoztam felszolgáló/pincérnőként.

3 Oasis Atlantica Hotel

4 A hotel mellett öt méterre volt az apartmanunk ami közepes nagyságú négy szobás, 10 férőhelyes lakás volt, ami egy fürdőszobával, egy hatalmas nappalival, két terasszal és egy konyhával rendelkezett. Négyen magyarok laktunk egy szobában. Eleinte csak aludni jártunk haza, de volt hogy grill bulit csaptunk az erkélyen kiépített grillezőnél, vagy meglepetés születésnapi házibulit szerveztünk.

5 Esti tengerparti bulizások 

6 A munka kemény volt, néha azt éreztük hogy már nem vagyunk képesek bemenni következő nap végigcsinálni a műszakot, de valami mindig tovább lendített. A közös munka, a közös élmények, a vendégekkel való kommunikáció és barátságok kötése mind csak épített bennünket. A nap végén pedig kieresztettük a gőzt egy jó koncerttel koktélok társaságában, habpartyval vagy épp esti tengerparti fürdőzéssel.

7

8 A nyelvtudásom sokat fejlődött hiszen mindenkivel angolul kommunikáltunk. Pár hét után már görögül köszöntünk mindenkinek és átvettük az ottani nyelvjárást, szokásokat. A szigetre nagyon sok orosz turista jön nyaralni ezért aztán az orosz nyelv rejtelmeibe is beleástuk magunkat. Amit életemben nem gondoltam volna hogy én egyszer oroszul fogok társalogni. A szakmai gyakorlat pedig nagyon jó referenciát ad a további elhelyezkedésben külföldi munkák terén.

9 Siesta a tengerparton! A jól megérdemelt szabadnapunkon édes volt a pihenés! Ayia Napa – Nissi Beach

10 Ha összegeznem kéne hogy milyen is volt a nyaram…
Ha összegeznem kéne hogy milyen is volt a nyaram…!? Egy felejthetetlen, egzotikus, kalandokkal és tapasztalatokkal teli öt hónapot töltöttem a szigeten. Voltak nehézségek, önfegyelemre és önállóságra tanított ez az idő. Azonban ott voltunk egymásnak magyarok és az ott kialakított barátok. Mindenen együtt mentünk keresztül és együtt oldottuk meg a problémákat. Olyan közösséget kovácsolt össze, ami számomra egy életre szóló elszakíthatatlan barátság. Egy életre szóló kaland!  Györe Bianka

11


Letölteni ppt "Ciprusi kaland."

Hasonló előadás


Google Hirdetések