Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,"— Előadás másolata:

1 8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA

2 TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk, szinte mindenki ismert mindenkit és jól összeismerkedtünk. Közben áthaladtunk az 1. osztályon majd jött a 2. és ezután a 3. osztályt ahol kettő új tanuló társunk lett (Andrási Szintia, Varga Anikó). Elértük a 4. osztályt. Kettő új tanuló társunk lett megint ( Kuttor Csaba, Tokaji András ). Jól alakult az új osztállyal a kapcsolat de néha voltak problémák, de ezt is megoldották. Elérkeztünk az 5. osztályba. Itt is egy új osztálytársunk lett ( Kertész Tamás ). Ő gyorsan talált két barátot ( Olgyai Mátyás, Sándor Alex ). És így mentünk tovább a 7.-be ( itt már 3 diák társunk elment ). Túléltük a 7. osztályt. De akkor jött a neheze a 8. osztály. Itt egy új osztálytársunk lett (Nagy Bálint). Gyorsan beilleszkedett az új barátunk. Már a tanév végén vagyunk, jön a nyár és csak ritkán fogunk már találkozni. Sok szerencsét kívánok mindenkinek.

3 ILYENEK VOLTUNK…….. Viszontlátásra hát !


Letölteni ppt "8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések