Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gundel Étterem Budapest.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gundel Étterem Budapest."— Előadás másolata:

1 Gundel Étterem Budapest

2 Szeretettel köszöntjük kedves vendégeinket!

3 A Gundel egy márkanév, amely magában hordozza a klasszikusságot, ezzel párhuzamosan a könnyedséget, eleganciát is.

4 Az Étteremben különböző rendezvényekre megtartására is lehetőség van
Az Étteremben különböző rendezvényekre megtartására is lehetőség van. A termek több száz, vagy akár ezer fő befogadására is képesek. A bálterem és bankett termei ideális helyszínt nyújtanak: - üzleti reggeliknek - meghitt családi ünnepeknek - esküvőknek - elegáns gálavacsoráknak egyaránt

5 Erzsébet királyné bálterem:
Rendezvénytermeink Erzsébet királyné bálterem: rokokó-hangulatú, elegáns, hófehér falú terem. Kiválóan alkalmas esküvő, bankett, díszvacsora, konferenciák megrendezésére is. Családi szoba: Ebből a szobából kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várra. Andrássy terem: A terem a korra jellemző gazdag szövet- és rojtdíszítésű. A terem bármilyen összejövetelhez tökéletes helyszín.

6 Zene szoba: Kristály terem: Könyvtár:
Zeneszerzők, kották teremtenek hangulatos környezetet ebben a szobába. Fogadások, díszétkezésekhez kiváló helyszín. Kristály terem: Gyönyörű metszett ablakok, kristály csillár díszíti e termet. Kisebb fogadások, díszétkezésekhez alkalmas helyszín. Könyvtár: A Könyvtár polcait megtöltő könyvek Gundel Károly hajdani dolgozó szobájának hangulatát idézik.

7 A rokokó stílusban berendezett szoba falát Andrea arcképe díszíti.
Andrea szoba: A rokokó stílusban berendezett szoba falát Andrea arcképe díszíti. Emeleti terasz: Alkalmas díszétkezések, ebédek, vacsorák, fogadások lebonyolítására. Összekapcsolható az Erzsébet királyné teremmel, a Télikerttel és az Andrea szobával is. Télikert és szalon: A Télikertből az Étterem kertjére esik a tekintet, ahol virágok, lombos fák, télen a hófödte park látványa gyönyörködteti a vendégeket.

8 Szent Orbán és Zsuzsanna borospincék:
Kert: A hely különösen alkalmas fogadások, koktél party-k, műsoros vacsorák rendezésére. Befogadóképessége étkezés esetén 400 fő, fogadásnál akár 1000fő is lehet. Szent Orbán és Zsuzsanna borospincék: A két borospince bármilyen összejövetel hangulatához kiválóan alkalmazkodik. A vendégeket nemcsak a finom borok, hanem az ételek és a kellemes hangulat is várja.

9 Saját termékeink: Gundel Torta Gundel Bonbonok Gundel Borok
Gundel Pálinkák Gundel Libamájpástétomok Gundel Kalocsai Fűszerpaprika Ajándékozza meg szeretteit egy doboz bonbonnal, egy üveg borral vagy egy vacsorával!

10 További szép napot kívánunk!
Köszönjük a figyelmet! További szép napot kívánunk!


Letölteni ppt "Gundel Étterem Budapest."

Hasonló előadás


Google Hirdetések