Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?"— Előadás másolata:

1 Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?

2 Vagy pont minden O.K. és megjutalmaznád Őket?  Talán egy jó buli kellene?  Vagy vegyük komolyabbra a figurát?

3 Ha Magadra ismertél a problémákból…  és segítségre van szükséged,

4 Van Számodra egy ajánlatunk!  Talán nem a legolcsóbb,  de Garantálom, hogy minden igényt kielégítő,  emlékezetes alkalmat teremtünk Neked és kollégáidnak.

5 Megszervezzük céges rendezvényeidet a Villa-Bridge Panzióban!

6 Panziónkat Bogács központjában találod…  Közvetlenül a híres gyógyfürdő mellett,  különleges bükki környezetben.

7 Apartman jellegű szobáinkban…  amelyekben egyszerre 40 főt tudunk elszállásolni,  színes TV-t,  mini-konyhát,  fürdőszobát találsz.

8 A házon belüli szolgáltatások ingyenesek!  Úgy mint a:

9 MEDENCE a hűsöléshez,

10 SZAUNA a forró hangulathoz,

11 KONDÍCIONÁLÓ TEREM az izzadáshoz.

12 Ja! És a garázs az autóknak!

13 Ha tetszik a helyszín, nézzük a programokat :  Üzleti találkozók, meetingek,  céges rendezvények, évnyitó, évzáró bulik rendezése,  vevőtalálkozók szervezése,  dolgozók üdültetése,  EXTRÁKKAL, IGÉNY SZERINT.

14 Konferencia termünk rendelkezésedre áll  Igény szerint berendezve,  prezentációs eszközökkel felszerelve.

15 Étkezéseidről…  Vagy egy közeli étteremben,  vagy a helyszínen gondoskodunk,  ahogy Neked kényelmesebb.

16 Szervezünk Neked akár:

17 Pincelátogatást, borkóstolót  A híres bükkaljai pincékben végigkóstolhatod az elmúlt évek legjobb terméseiből készült borokat, szakértő vezetés mellett.

18 Kirándulást, vagy sportrendezvényt:  Lovagolhatsz,  Horgászhatsz,  Vadászhatsz,  kirándulhatsz a csodás Bükki környezetben.

19 De ha valami KÜLÖNLEGESET szeretnél  DISZNÓTORT IS SZERVEZÜNK,  ahol végig ott lehettek, vagy akár részt vehettek a feldolgozásban,  és a végén igényeitek szerint elkészítve vihetitek haza a „házias ízeket”

20 Sajnos, egy rossz hírem is van:  a nagy érdeklődés miatt helyek egyre fogynak.  KÉRJ MIELŐBB AJÁNLATOT HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉDET!

21 elérhetőségeinek:  VILLA-BRIDGE PANZIÓ  Cím:3412 Bogács, Hóvirág u.2-4.  Tel: 49/534-004, 30/383-6983  Fax:49/534-005  E-mail: info@villabridge.hu info@villabridge.hu  Web: www.villabridge.hu

22 Ne feledd… NNNNálunk TE leszel a KIRÁLY csak döntened kell!

23 És, hogy lásd igazán számítasz Nekünk MMMMost kiemelt ügyfelünkként: EEEExtra akcióban 2007 április 30-ig a szállás árainkból 10% kedvezményt adunk! ÜÜÜÜdvözlettel: ZZZZsigmond Sándor ttttulajdonos


Letölteni ppt "Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések