Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám"— Előadás másolata:

1 „Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
médiaajánlat 2010.

2 A helyszín: Margitsziget
„Margitsziget. A keskeny parkban, hol jobbra is, balra is láthatja felcsillanni olykor a Dunát, a mulandóság folyamát, a szinte már túlságosan szép virágágyak között, az alsó és a felső vendéglők között, itt szoktunk gyermekek lenni és itt szoktunk megöregedni…” Krúdy Gyula – Szerb Antal A főváros legszebb, védett parkjában számos ritka, értékes és egyúttal szemet gyönyörködtető növény él. A szigeten azonban védett műemlékeket, valamint a szabadidő eltöltését szolgáló sportpályákat, strandokat is találni. Nemcsak az ide látogató turisták számára kihagyhatatlan helyszín, a helyi lakosság is szereti, útba ejti.

3 Az eszköz A margitszigeti kisvonatot mindenki ismeri, aki csak egyszer is megfordult a belváros zöld szívében. ... ha nem is ült rajta, látni biztosan látta! Láthatóság a számok tükrében: A kisvonat 3 szerelvénye a hét minden napján reggel 9 óra és 17 óra között 25 perces sétaköröket tesz a sziget 2 bejáratától érintve minden látványosságot, így egy nap alatt 8 óra időtartamban egy szerelvény akár 16 alkalommal is körbejárja a szigetet. Ezenkívül más rendezvényeken is megfordulunk. Pl.: Önkormányzati napok, esküvők, illetve heti több alkalommal járunk a Hajógyári szigetre is. Mivel telephelyünk nem a Margitszigeten van, csak a napi ki- és beállás alatt több százan láthatják az elhelyezett reklámokat.

4 Dekorálható felületek
A kocsik elején és hátulján található felületek: Első szélvédő alatt méret: 184 x 34 cm darabszám: 1 ár: Ft/hó Hátsó szélvédő: méret: 184 x 84 cm ár: Ft/hó

5 Dekorálható felületek
A kocsik oldalán található felületek: méret: 49 x 59 cm darabszám: 2 x 12 felület (összesen a 3 kocsi 2 oldalán) ár: Ft/db/hó

6 Kedvezményes áraink A kisvonat minden felületének bérleti díja:
1 hónap esetén (több mint 20% kedvezmény) ,- Ft 6 hónap esetén (további 20% kedvezmény) ,- Ft A fenti árak a gyártási költségeket nem tartalmazzák! Áraink tájékoztató jellegűek és az áfát tartalmazzák! Személyre szabott ajánlatunkért kérjük, keresse kollégáinkat!

7 Látványtervek - az Ice’N’Go részére

8 Kontakt Margitszigeti Sétajárat Tar György Mobil: 06-30/ Fax: +06-1/ www. margitszigetisetajarat.hu


Letölteni ppt "„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám"

Hasonló előadás


Google Hirdetések