Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra."— Előadás másolata:

1 A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz és könyvekhez. Ismerkedjen meg részlegeinkkel!

2 A Kisfaludy Károly Könyvtár a Belváros szívében várja olvasóit. Több mint 400 ezer darabos gyűjtemény, felkészült szakemberek, és színes kínálati paletta jellemzi: kölcsönzés, helyben olvasás, szaktájékoztatás, a megyére vonatkozó helyismereti gyűjtemény és tájékoztatás, hangtár, Internet-használat, fénymásolás, nyomtatás és könyvkötészet. Itt rendelhető meg a közkedvelt a Születésnapi újság is.

3 Ha Ön a városközpontban lakik, felkeresheti Belvárosi Fiókkönyvtárunkat, ami a Bisinger sétány 24. szám alatt található.

4 Fiókkönyvtáraink közül az egyik legnagyobb kínálatot mintegy 60 ezer kötet könyvvel, videó- és dvd-gyűjteménnyel, valamint folyóiratokkal a Belvárosi Fiókkönyvtár nyújtja. Különösen gazdag a szakkönyvek és a kézikönyvek gyűjteménye, de a kikapcsolódni vágyók is találnak bőséggel olvasnivalót.

5 Belvárosi Fiókkönyvtárunkban is lehetőséget nyújtunk az Internet használatára. Látogatóink nyugodt környezetben, az olvasóteremben napi fél órán át díjmentesen internetezhetnek. A szolgáltatás regisztrációhoz kötött

6 Itt található a több ezer kötet könyvet és folyóiratot tartalmazó Milkovich-Zámory gyűjtemény is. A muzeális gyűjtemény előzetes egyeztetést követően kutatási célra használható.

7 A második legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező fiókkönyvtárunk Győrszentivánon, a postához közel, az Ősi u. 1. szám alatt található.

8 Több, mint 20 ezer kötet könyvvel, folyóiratokkal és szabadidős rendezvényekkel várja a gyermekeket és a felnőtteket a Szentiváni Fiókkönyvtár. E-Magyarország pontként két számítógépen biztosít mindenki számára ingyenes Internet-hozzáférést.

9 Szigeti Fiókkönyvtárunk a Köztelek u. 4-10. szám alatt található, a 14-es busz megállójának közvetlen közelében.

10 Itt mintegy 15 ezer kötet könyv közül válogathatnak a betérők. Gazdag kézikönyvtár segíti az információszerzést és mód van a friss folyóiratok átolvasására is.

11 Szabadhegyi Fiókkönyvtárunk a Móra park 1. szám alatt található, a József Attila Művelődési Ház tőszomszédságában.

12 Kellemes környezetben, 15 ezer kötet könyvvel, bőséges gyermekkönyv-kínálattal, folyóiratokkal és rendezvényekkel várja a környékbelieket a Szabadhegyi fiókkönyvtár.

13 Bácsai Fiókkönyvtárunk a Művelődési Házzal egy épületben, a Heltai Jenő u. 8. szám alatt található.

14 Legkisebb részlegünk mintegy 8 ezer kötet könyvvel várja a könyvbarátokat. A legfontosabb kézikönyvek és klasszikus olvasmányok mellett itt is találhatók szép számmal szórakoztató könyvek.

15 Gyárvárosi Fiókkönyvtárunk műemléki környezetben, a Külső-Árpád u. 6-8. szám alatt található.

16 Kis helyen több mint 11 ezer kötet könyv és folyóiratok. Alapművek, gyermekkönyvek és szórakoztató kötetek sorjáznak a polcokon. Fiókkönyvtárunk e-Magyarország pontként két számítógépen biztosít mindenki számára ingyenes Internet-hozzáférést.

17 Ha megtetszett valamelyik fiókkönyvtárunk, ne feledje: meglévő, érvényes olvasójegyével a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér bármely részlegének szolgáltatásait igénybe veheti! Egy beiratkozással bármelyik fiókkönyvtárból és a központi könyvtárból is kölcsönözhet! Szeretettel várjuk! GYŐR, 2013


Letölteni ppt "A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések