Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM."— Előadás másolata:

1 MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM

2 MAMMUTMAIL ÉS -SHARE A MammutMail nagyméretű fájlok küldéséhez kifejlesztett szolgáltatás 2006 óta. 2012-ben megújult, és kiegészült a MammutShare azonnali fájlcserélővel. További újítás a felhasználók számára a MammutPrém prémium szolgáltatás: egyedi háttérkép és domain, valamint reklámmentes környezet. Ennek hirdetők számára továbbfejlesztett, teljesen az igényekre szabható változata a MammutChannel.

3 PIACVEZETŐ FÁJLKÜLDŐ egyedi látogató/hó 3 000+ fájlküldés/nap

4 NÖVEKVŐ NÉPSZERŰSÉG +38% oldalletöltés AV +37% látogatás VISIT

5 FULL SCREEN WALLPAPER: A LEGNAGYOBB HAZAI HIRDETÉS!
ÚJ HIRDETÉSI FORMA FULL SCREEN WALLPAPER: A LEGNAGYOBB HAZAI HIRDETÉS!

6 A LEGMAGASABB DWELL-RÁTÁT BIZTOSÍTÓ FELÜLET

7 WALLPAPER HIRDETÉS ÚJ Teljes képernyőméret!
ÚJ HIRDETÉSI FORMA Teljes képernyőméret! Nem csak mérete, hanem a reklámmal eltöltött idő tekintetében is egyedülálló megoldás, hiszen feltöltés vagy letöltés közben a felhasználók hosszabb időt töltenek az oldalon várakozással. A wallpaper lehet statikus kép, flash vagy akár videó is. WALLPAPER HIRDETÉS

8 EGÉSZOLDALAS VIDEÓ- HIRDETÉSI FELÜLET ÚJ NÉZD
HIRDETÉSI FORMA EGÉSZOLDALAS VIDEÓ- HIRDETÉSI FELÜLET NÉZD MEG ÉLŐBEN! 1920x1200 px méretű videóháttér – hanggal, pause funkcióval! 10% feletti átlagos átkattintási aránnyal!

9 ÚJ HIRDETÉSI FORMA ALSÓ STICKY LAYER Jobb alsó sarokból becsúszó, szöveges-képes hirdetés

10 BANNER HIRDETÉSEK Felületek: 728x90, 250x250

11 ÉRTESÍTŐ LEVÉL Értesítő levelet küldünk egy fájl feltöltésekor, a címzetteknek és a feladónak egyaránt. A levélben elhelyezett szöveges-képes hirdetések kattintási aránya különösen magas, hiszen az értesítő fontos információkat tartalmaz, így a címzettek többsége figyelmesen elolvassa.

12 MAMMUT CHANNEL Egyedi webcímen, egyedi háttérképpel, egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal (videó, játék, chat stb.) futó, a hirdető igénye szerint kialakított oldalszerkezetű, márkázható fájlküldő. Nagy fájlok beküldésével járó promóciókhoz, saját vagy céges fájlok küldéséhez és letöltéséhez ideális felület, extra funkciókkal.

13 FELTÖLTŐ-FELÜLET SZPONZORÁCIÓ
A MammutMail és a MammutShare egyedi feltöltő-felület átszínezése

14 HIRDETŐINK

15 egyedi ajánlat alapján
TARIFALISTA havi AV CT ár AV ár Listaár/hét Listaár/hó Wallpaper - 12 500 000 Video full page ad 15 Alsó sticky layer (120 karakter + kép) 200 75 000 Értesítő Banner (728x90, 250x250) 6 Feltöltő szponzoráció 200 000 egyedi ajánlat alapján Channel Az árak listaárak, forintban értendőek, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

16 KONTAKT Bokor Péter


Letölteni ppt "MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM."

Hasonló előadás


Google Hirdetések