Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2356-14. •Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2356-14. •Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,"— Előadás másolata:

1 2356-14

2 •Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.

3 •A szálloda két épület-együttesb ő l áll. Ez a két épület rész egy rövid, fedett, de nem zárt folyosóval van összekötve, így a közlekedés az épületek között kényelmes, kellemes. •Az épületben található étterem is színvonalas kiszolgálással, min ő ségi ételekkel és italokkal várják vendégeiket.

4 •A f ő épületben – ahol az étkezés és a wellness részleg is található- 19 db classic, superior 3*-os szoba - dupla, külön, franciaágyas szobák és családi apartmanok- valamint a 4*-os kategóriájú szobák találhatók. A 11 db 4* csillagos szobák dupla vagy külön ágyasak, valamint megtalálható még 2 db junior lakosztály, franciaággyal és egy minden igényt kielégít ő, luxus kategóriájú elnöki lakosztály.

5

6 •A B. épület szárnyban húsz darab standard 3*-os kategóriájú szoba helyezkedik el. Dupla, külön ágyas, melyek igény esetén dupla ágyasokká alakítható valamint franciaágyas szobákkal. Mivel ebben az épületben találhatók a konferencia termek és a borpince is, tökéletesek konferenciák résztvev ő inek elszállásolására, vagy csoportok elhelyezésére, akik szeparáltabban szeretnének lenni az egyéni vendégekt ő l.

7 •A 3 csillagos részében, összesen 39 db kétágyas szobában 88 f ő a, 4*-os kategóriában 28 f ő elszállásolására van lehet ő ség. A szobák között 9 db- nál megoldható a szoba pótágyazása. •Háziállat csak a 3*-os kategóriában megengedett.

8 •A kategória különbség csak a szobákra vonatkozik. Minden egyéb szolgáltatás, mindkét kategóriánál megegyez ő. A 4*-os szobák modernebb berendezés ű ek, nagyobb alapterület ű ek. De technikai felszereltségükben megegyeznek a 3*- os szobákkal.

9 •A 3 csillagos szobák az el ő írásnak megfelel ő szolgáltatásokkal vannak felszerelve: fürd ő szoba, televízió, telefon, minibár, hajszárító, fürd ő köntös, fésülköd ő asztal néhányban rádió és ébreszt ő berendezés. A 4*-os szobákban pluszban szobaszéf. Minden szobánk légkondicionált és nem dohányzó.

10 •Internet kávézók és lobby báruk, a terasz, a játékterem és játszótér és játszószoba külön szórakozást biztosít családos vendégek részére. Vendégeik gépjárm ű vüket biztonságosan elhelyezhetik bels ő, ő rzött parkolókban. •Az 1789-ben riolit tufába vájt eredeti pince rendszerben található az István Pince – Nemzeti Bormúzeum. A Borszentélyben több évig érleljik a Ház borait. •A Vincellér borozóban és a pince éttermében felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó vacsoraesteket rendeznek, az ételek és borok harmonizálásával.

11 Hotel Korona****/*** Eger Cím: 3300 Eger Tündérpart 5. GPS cím: Bartakovics utca 1. (47.904188, 20.370108) Telefon: +36-36-313-670 Fax: +36-36-310-261 E-mail: info@koronahotel.hu Web: www.koronahotel.hu Szállodavezet ő : Bányainé Micski Marianna Éttermi igazgató, rendezvény felel ő s: Bányai Róbert Értékesítési vezet ő /Pénzügy: Tóth Gabriella Marketing vezet ő : Sotus Róbert

12 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "2356-14. •Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések