Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Járjunk természetesen!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Járjunk természetesen!"— Előadás másolata:

1 Járjunk természetesen!
Mediterrán Építőház Járjunk természetesen!

2 Mediterrán Építőház a németországi Solnhofeni és Jura mészkövek képviselete
A Mediterrán Építőházat 2001-ben alapítottuk, azon elgondolásból, hogy a Németországban is oly népszerű építkezési formát, amelynek fő alapanyaga a Solnhofeni és a Jura mészkő, meghonosítsuk Magyarországon is. Törekvéseinket siker koronázta, így termékeink egyre szélesebb körben válnak ismertté. Termékpalettánkat tovább bővítettük hasított kövekkel: pala, kvarcit, homokkő, bazalt, dolomit, gránit, gneisz, valamint kőmozaikokkal, kőápoló termékekkel és segédanyagokkal. Engedje meg, hogy bemutassuk néhány termékünket és ötleteket adjunk felhasználásukhoz.

3 Termékeink falburkolatok padlólapok lépcsőlapok szegélyelemek
homlokzatburkolatok ablakkönyöklők fedkövek kerti burkolatok

4 Solnhofeni mészkő bézs árnyalatú,
sík felületű, így könnyen burkolható, barna és fekete mangándendrittel tarkított, mediterrán hangulatú, padlófűtéshez is alkalmas A finomra csiszolt és a matt polírozott felületet előszeretettel alkalmazták a barokk kor építkezéseinél, mely a mai napig is népszerű a műemlékvédelem alatt álló középületek burkolásánál. A bányanyers és enyhén csiszolt felület mellett elsősorban magánvásárlóink, illetve középületek, hotelek, termálfürdők beruházói döntenek.

5 Jura mészkő az egyik legkeményebb és legtömörebb mészkő,
harmonizál a régies és a modern stílussal egyaránt, padlófűtéshez is alkalmas, színei kellemes árnyalatúak, mintázata egyedi, nincs két egyforma kő! Felhasználási területei: pultlap, lépcsőlap, ablakkönyöklő, fedkő, fal- és padlóburkolat. Magánszemélyek szívesen döntenek mellette, de középületekben való előfordulása nálunk is egyre gyakoribb.

6 Rusztikus falburkolatok
Mészkőből, palából, kvarcitból készült, változatos színvilágú rusztikus falburkolataink alkalmasak kültérre és beltérbe egyaránt.

7 Kőmozaikok Kézzel készített, egyedi tervezésű és kivitelezésű mozaikjaink különleges és elegáns látványt nyújtanak, legyen szó akár teljes falfelület burkolásáról, akár csak egy-egy dekorációs elemről.

8 Hasított kövek Hasított köveink színvilága a világos színektől kezdve a sötét színekig bezárólag mindenki igényét kielégíti. Termékpalettánk széles: kvarcit, homokkő, dolomit, pala, fillit, gránit, bazalt, gneisz egyaránt megtalálható. Felhasználása lépcsőnek, könyöklőnek, fedkőnek, kültéri és beltéri járólapnak, falburkolatnak ideális. Formavilágát tekintve lehet szabálytalan vagy méretre vágott. A hasított felület mellett antikolt felületi megmunkálás is választható.

9 Kőápoló és kőtisztító szerek
Lithofin kőápoló szereink használatával burkolata tartósan szép marad.

10 További információk termékeinkről…
A természetes kövek színben, homogenitásban, mintázottságban eltérőek lehetnek egymástól, az eltérés akár egy lapon belül is előfordulhat. A mészkövek felületén előforduló repedésszerű jelenség, a kvarcér, természetes jelenség, a termék minőségét nem rontja. Igény szerinti felületi megmunkálás választható: a polírozott, mattcsiszolt felület mellett egyéb antik megmunkálás pl. homokszórt, stokkolt, rovátkolt, pattintott, stb. felület. Kívánság szerint készítünk egyedi méreteket, él- és egyéb megmunkálást. A kövek lerakásánál alkalmazható ragasztott és homokágyas technológia, homlokzatburkolásnál pedig szerelt, légréses rögzítéstechnika. A természetes kövek burkolásához a kő sajátosságainak megfelelő segédanyagokat szükséges kiválasztani. Szaktudásunkkal az Ön rendelkezésére állunk. A természetes kövek tisztításához, impregnálásához, ápolásához alkalmas kőápoló termékek üzleteinkben megvásárolhatóak. A megfelelő termék kiválasztásához segítséget nyújtunk.

11 Elérhetőségeink: Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el honlapunkra, ahol átfogó képet kap a cégünk által forgalmazott termékekről. Szeretettel várjuk Önt személyesen bemutatótermünkben: 2040 Budaörs, Károly király utca 16. Telefon:


Letölteni ppt "Járjunk természetesen!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések