Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos."— Előadás másolata:

1 Savaria Dance Festival (Szombathely)

2 Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos rendezvénye, Szombathely egyik legrégibb, legnevezetesebb rendezvénysorozata.

3 A táncverseny népszerűsége  A tüzes ritmusoknak, a táncosok közötti tökéletes összhangnak, a gyönyörű táncruháknak és kecses mozdulatoknak köszönhetően mindig teltház előtt zajlik a rendezvény.

4 TV-ben: imázsnövelő hatás  A televíziós közvetítésnek köszönhetően nemcsak idehaza, de a világ számos országában, több millióan követhetik nyomon az elődöntő, a középdöntő és döntő eseményeit, csodálhatják a fellépő profi és amatőr párosokat, formációs csoportokat.

5 A Savaria Táncverseny Története Az első Savaria Nemzetközi Táncversenyt 1966-ban rendezték meg, s azóta a táncsport legjobb versenyzői minden évben szigorú szakmai zsűri előtt mutatják be latin, illetve standard táncokból szerzett tudásukat, felkészültségüket. A rendezvény négy évtizedes múltja méltán vívta ki a szakmai körök elismerését, s tette Szombathelyt nemzetközi szinten elismertté, a tánc fővárosává. Ezt igazolja a város pezsgő táncélete is: Szombathelyen a tánckultúrára nevelés már óvodás korban kezdődik. A tüzes ritmusoknak, a táncosok közötti tökéletes összhangnak, gyönyörű táncruháknak és kecses mozdulatoknak köszönhetően a nagyobb befogadóképességű helyszín ellenére is mindig teltház előtt zajlik a rendezvény.

6 Savaria 2010-ben  Az ország legrégibb hagyományokkal rendelkező táncversenye 2010. június 12-én és 13-án kerül ismét megrendezésre. Az 45. Savaria Nemzetközi Táncverseny keretében IDSF Latin Európa Kupa, továbbá IDSF Ifjúsági Open Latin, IDSF Senior I. Open Standard, IDSF Senior II. Open Standard, IDSF Junior II. Open Latin és IDSF International Open Latin versenyeken mutathatják meg tudásukat a táncosok.

7 Rendezvényhelyszín  Szombathelyi AGORA – Művelődési és Sportház

8

9 Savaria Marketing  Azok a dolgoknak az összessége, mely a rendezvény értékesítését szolgálják.

10 Műsorfüzet  2.000 db  Méret: A/5 - color Hagyományos nyomtatott hirdetési felületek a hivatalos műsorfüzetben magyar és angol nyelven.

11 Plakát  500 db  A rendezvény B/2 – es méretű 4 szín color plakátján a cég logójának (2x2cm) elhelyezése.

12 Molino  A versenyhelyszínen (díjkiosztón) illetve a sajtótájékoztatón - 1 m2 - 2 m2 - 3 m2

13 Reklámtábla a parket szélén  a TV közvetítés szempontjából frekventált helyen Méret: 3m x 50 cm

14 Rajtszám és dobogó – névadó/főszponzor részére  Logó elhelyezés a rajtszámokon és az eredményjelző dobogón

15 Kereskedelmi lehetőségek  A Táncverseny helyszínén (AGORA – Művelődési és Sportház) végezhető kereskedelmi tevékenységek.(termékbemutatók és egyéb reklámtevékenység a helyszínen; autó/motor bemutatók, exkluzív ajándéktárgy, ékszer, kiegészítő kellékek árusítása)

16 www.savariadancefestival.com  A verseny hivatalos Internet oldala, résztvevői, nézői és sajtótájékoztatással. A weboldalon lehetőség van a cég logójának elhelyezése, banner illetve reklám elhelyezésére. (valamennyi szponzorációs partner számára térítésmentesen)

17 Díjkiosztó, különdíjak  Részvétel a sajtótájékoztatón és a fogadásokon, díjátadásokon.

18 Tiszteletjegy biztosítása  Egyedi megállapodás alapján, a szerződésben foglaltaknak megfelelően.

19 Kivetítő, eredménykijelző  GOBO fényreklám, vagyis a támogató logójának (a cég nevének vagy rövid szlogenjének) kivetítése a rendezvény teljes időtartama alatt.


Letölteni ppt "Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos."

Hasonló előadás


Google Hirdetések