Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület."— Előadás másolata:

1 CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület

2 CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY Általános szabályok: •Nézzük át, hány pályázatot érint a programunk •Olvassuk el a rendezvény MEGSZERVEZÉSE előtt a támogatási szerződéseket, a beszámoló űrlapokat és a költségvetéseket:  Mire mennyit fordíthatunk?  Szj számok?, anyag vagy szolgáltatás?  Kell szerződés? Teljesítés igazolás?  Mit ír elő reklámnak? •Akkor is dokumentáljunk (fotó, videó), ha nem kötelező – utólag is nyerhetünk pályázaton, jól jöhet jövőre

3 CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY VP megyei pályázatok Szerződésben: Reklám és propaganda anyagain a támogató nevét feltünteti. Beszámoló űrlapon: Nincs semmi Melléklevélben: A helyszíni ellenőrzés jogát fenntartják, az esetleges idő-, helyváltozást kérjük jelezzék. Kérjük, hogy reklám és propaganda anyagain a Veszprém Megyei Önkormányzat nevét feltüntetni szíveskedjék.

4 CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY KD –RIT pályázatok Szerződésben: A rendezvényeken a Támogató számára megjelenési lehetőséget biztosít Beszámoló űrlapon: A pályázati projekt szakmai programjának megvalósulását alátámasztó és a tényleges résztvevői létszám megítélését segítő fotók (3) és jelenléti ív csatolása Melléklevélben: A Támogató logóját és nevét fel kell tüntetni a projekt nyilvánosság előtt megjelenő eseményein, illetve kiadványain. A logó honlapról letölthető.

5 CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY NCA pályázatok Szerződésben: A pályázati cél megvalósítása során során létrehozott valamennyi produktumon megjeleníti, hogy azok a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával jöttek létre. Logó letölthető! Beszámoló űrlapon: Csatolja a pályázati program kézzel fogható termékeit, illetve a szakmai megvalósítás minőségét és mennyiségét alátámasztó dokumentumokat. (kiadványok és más termékek; fényképek; jelenléti ívek; beszámolók; média megjelenés stb

6 CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY LEADER pályázatok Pályázatban (rendezvény előtt): A rendezvény témáját, helyszínét és időpontját min. 30 nappal előbb A HACS honlapján közzé kell tenni. A meghirdetés dokumentációját és a meghívót min. 30 nappal előbb az illetékes MVH kirendeltségnek meg kell küldeni. Rendezvény után: Rendezvény után 10 munkanapon belül írásos emlékeztetőt kell készíteni, amely tartalmazza: A rendezvény helyszínét, időpontját, célcsoport megjelölést, célok és eredmények rövid bemutatását, min. 5 db fotót a főbb programokról.

7 CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY Programunkat az NCA Civil Önszerveződés, Szakmai és Területi Együttműködés Kollégiuma támogatja Köszönöm figyelmüket


Letölteni ppt "CIVIL SZAKMAI NAP 2010. TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület."

Hasonló előadás


Google Hirdetések