Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az IKSZT címbirtokos szervezetek működtetési kötelezettségeiről VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet Budinszki István 2011. szeptember.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az IKSZT címbirtokos szervezetek működtetési kötelezettségeiről VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet Budinszki István 2011. szeptember."— Előadás másolata:

1 Az IKSZT címbirtokos szervezetek működtetési kötelezettségeiről VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet Budinszki István 2011. szeptember 5.

2 Az IKSZT üzemeltetési kötelezettsége Az Integrált Közösségi és Szolgáltató üzemeltetési kötelezettsége az utolsó beruházás tárgyában benyújtott kifizetési kérelem benyújtásától számítva kezdődik és öt éven keresztül tart. A működést szabályzó dokumentumok: •a 112/2009. (VIII. 29.) FVM rendelet, valamint •a Vidékfejlesztési Minisztérium, mint az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program végrehajtásáért felelős Irányító Hatóság nevében a VKSZI-vel kötött Szakmai Együttműködési Megállapodás

3 Az IKSZT működési támogatásának elszámolása A működés első három évében az IKSZT működtetésére elszámolható kiadások mértéke degresszív módon: 1.az első évben legfeljebb 3 200 000 forint, 2.a második évben legfeljebb 2 200 000 forint, 3.a harmadik évben legfeljebb 1 100 000 forint lehet. Működési támogatás lehívására irányuló kifizetési kérelmet első alkalommal az utolsó beruházás tárgyában benyújtott kifizetési kérelmének benyújtási időpontját követő benyújtási időszakban lehet benyújtani az eljáró Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felé.

4 Az IKSZT működési támogatásának elszámolása

5 Kifizetési kérelemhez csatolandó dokumentumok Kifizetési kérelem IKSZT jogcímre egy időszakban csak egyszer nyújtható be! Egy naptári évben legfeljebb két alkalommal nyújtható be kérelem!

6 Kifizetési kérelemhez csatolandó dokumentumok

7

8 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei Szakmai Együttműködési Megállapodásban foglaltak alapján:

9 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei Szakmai Együttműködési Megállapodásban foglaltak alapján:

10 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei Szakmai Együttműködési Megállapodásban foglaltak alapján:

11 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei A kötelező szolgáltatások nyújtásával kapcsolatosan a 112/2009. (VIII. 29.) FVM rendelet alapján :

12 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei A kötelező szolgáltatások nyújtásával kapcsolatosan a 112/2009. (VIII. 29.) FVM rendelet alapján :

13 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei A kötelező szolgáltatások nyújtásával kapcsolatosan a 112/2009. (VIII. 29.) FVM rendelet alapján :

14 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei Az opcionálisan választott és a Címbirtokosi Okiratban szereplő szolgáltatások nyújtásával kapcsolatosan a 112/2009. (VIII. 29.) FVM rendelet alapján :

15 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei Az opcionálisan választott szolgáltatások:

16 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei Az opcionálisan választott szolgáltatások:

17 Az IKSZT szolgáltatási és programterv A címbirtokos köteles: •minden naptári évre vonatkozóan az adott év január 31-ig elkészíteni •megel ő z ő év november 30-ig egyeztetés céljából a VM VKSZI-nek megküldeni; A programtervnek tartalmaznia kell: •A tervezett közösségfejleszt ő és közösségi programok megnevezését; •az egyes közösségi programok szolgáltatás- és programtípusba való besorolását, ahol minden egyes program csak egy szolgáltatás- és programtípusba sorolható; •közösségi programok tervezett időpontját; •a résztvevők tervezett számát; •a program céljának rövid leírását.

18

19 Az IKSZT szolgáltatási és programterv A program teljesítését a közösségi program tényleges megvalósulását követő 5 munkanapon belül nyilvántartásba szükséges venni. A nyilvántartásnak tartalmaznia kell: •a közösségi program megnevezését; •a program szolgáltatás- és programtípusba való besorolását; •a program időpontját; •a résztvevők számát; •a program eredményének rövid leírását; •a programhoz közvetlenül kapcsolódó szerződések és számviteli bizonylatok azonosítóját; •Jelenléti ívek; •Fénykép dokumentáció.

20 Az IKSZT címbirtokos szervezet kötelezettségei Az elszámolás tekintetében egy program szervezése csak egy szolgáltatás nyújtásához kapcsolódhat! A szolgáltatásokat korlátozás- és térítésmentesen köteles az IKSZT szolgáltatni! Nyitva tartással kapcsolatos tudnivalók: A címbirtokos köteles a szolgáltatások nyújtásához kapcsolódóan a nyitva tartásról naprakész nyilvántartást vezetni, valamint az alábbiak szerint, illetve a közösségi kezdeményezésekhez illeszkedve nyitva tartani: • a hét 5 napján, amelyből legalább 1 napnak szabadnapra vagy munkaszüneti napra kell esnie; • napi 6 órát, amelynek magában kell foglalnia a 16:00-18:00 órás időszakot, illetve amelyből legalább hetente 1 alkalommal ennek a 18:00-21:00 órás időszakot is tartalmaznia kell.

21 Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet 1223 Budapest, Park u 2. Elérhetőségek: www.ikszt.hu ikszt@vkszi.hu Köszönöm megtisztelő figyelmüket!


Letölteni ppt "Az IKSZT címbirtokos szervezetek működtetési kötelezettségeiről VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet Budinszki István 2011. szeptember."

Hasonló előadás


Google Hirdetések