Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szponzoráció.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szponzoráció."— Előadás másolata:

1 Szponzoráció

2 MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI
A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk, egy évben több mint embert mozgatunk meg (köztük kb külföldit). Jelen vagyunk szinte minden sportágban: futás; terepfutás; gyalogtúra; Nordic Walking; aerobik, fitnesz; Mountain Bike, országúti kerékpár; úszás; görkori A legnépszerűbb magyarországi tömegsport rendezvényeket szervezzük, Budapesten, vidéki nagyvárosokban (pl.: Szeged, Kaposvár, Dunaújváros, Kecskemét, Veszprém, Miskolc, Pécs, Debrecen), illetve az ország turisztikailag reprezentatív helyszínein, pl. Hortobágy, Kékes-tető, Balaton, Velencei- tó, Tisza-tó. A két legnagyobb nemzetközi eseményünk a Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál illetve a Budapest Nemzetközi Félmaraton. Minden évben, a félmaratonon több, mint induló, a maratonon több, mint induló áll rajthoz összesen 10 távon. E két eseményre közel 3000 külföldi futó érkezik hazánkba a világ 52 országából, akik versenyélményeikkel hazatérve Magyarország és a BSI hírnevét öregbítik szerte a nagyvilágban. A szponzor cég/márka nevének és emblémájának publicitását a BSI eseményei nagymértékben és hatékonyan segíti. A szponzorált esemény előzetes kampányában, az eseményen és az esemény után a kampány lezárásában a szponzor cég/márka neve és emblémája folyamatosan jelen van nyomot hagyva a részvevőkben. Mára Magyarországon is egyre fontosabb az egészséges életmód (pl.: táplálkozás, sport) az emberek részére. Éppen ezért az eseményeinken évről-évre egyre többen vesznek részt. A BSI egy fős adatbázissal rendelkezik.

3 Szponzori lehetőségek:
Névadó Szponzor Az esemény a Névadó Szponzor köré épül fel. Az eseménnyel kapcsolatos összes felületen megjelenik (pl.: verseny logó, póló, rajtszám, plakát, szórólap, hírlevél, BSI weboldala helyszínen, sajtó stb.) Kiemelt Társszponzor Ez a szponzor típus következik a Névadó Szponzor után a szponzori ranglétrán! Gyakorlatilag 2-3 megjelenés kivételével a Kiemelt Társszponzor a lehető legtöbb eseménnyel kapcsolatos felületen megjelenik. Társszponzor A Névadó és Kiemelt szponzoroknál kisebb szponzori csomagot foglal magában. Nem jelenik meg minden felületen, de az igényeknek megfelelően a szponzorral közösen összeállítunk egy olyan csomagot, mely mindkét fél számára elfogadható. A BSI-nél a termék támogató szponzorok is Társszponzorként jelennek meg.

4 A szponzor neve, emblémája megjelenik:
NÉVADÓ SZPONZOR A megrendezés magában foglalja az esemény megtervezését, engedélyeztetését, személyi és technikai hátterének biztosítását, az esemény sportszakmai lebonyolítását, a szponzor által kért kiegészítő szolgáltatások megrendelését és lebonyolítását, valamint a rendezvény teljes PR kampányát. A szponzor neve, emblémája megjelenik: Az esemény nevében Az esemény emblémájában Az esemény hivatalos pólóján Az esemény rajtszámának felső részén Az eseményt megelőzően 2-3 másik verseny rajtszámának hátoldalán Az esemény online és/vagy nyomtatott plakátján Az esemény digitális szórólapján oklevele és/vagy érem felületén A internetes honlapunkon a versenyhez kapcsolódó minden oldalon A print és online médiában az eseményről megjelenő sajtóhírekben rajt/célkapu molinón a versenyközpontban és a rajt/célegyenesben molinókon a célmolinó alatt, az időmérő óra mellett öntapadókon függőtáblákon a rajt/célegyenesben öntapadók kilométer táblákon az útvonal mentén öntapadók kordon és terelőszalagokon a felvezető autó tetején az időmérő óra mellett célszalagon díjazási színpadon és annak hátterén felfújható eszközök, zászlók kihelyezése a helyszínen

5

6 Helyszíni megjelenések:
Az esemény díjazásába és a sorsolásába beépítjük a Névadó Szponzor ajándékait. Kiállítói, promóciós sátor biztosítása a Névadó Szponzor részére. (3X3 m vagy 6X3 m, saját brandingelt sátor is felállítható) A Névadó Szponzor által biztosított szóróanyag, reklámajándék, termékminta elhelyezése a rajt és célcsomagokba. A rajt és célcsomagok a Névadó Szponzor által biztosított reklámszatyrokban kerülnek átadásra.

7 . Nyomtatott és online megjelenések:
Spuri Futó Magazinban több alkalommal. (pld. szám 5000 db) A oldalon a hírek rovatban több alkalommal A oldalon banner A BSI online hírlevelében több alkalommal. (a BSI fős adatbázissal rendelkezik) A oldalon a verseny előzetes kommunikációjában a nyitó oldalon elhelyezzük a verseny bannerét, melyben szerepel a Névadó Szponzor emblémája. A oldalon a verseny előtt vagy után1 hetes Névadó Szponzor játékot szervezünk, melynek nyertesei között a Névadó Szponzor által biztosított ajándékokat sorsoljuk ki. Megjelenés a BSI egyéb kiadványaiban: Mozogj Velünk Tavasszal ; Mozogj velünk Ősszel; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Tavasz; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Ősz .

8 A Spuri WebTV 3 és egy 10 perces adást készít az eseményekkel kapcsolatban, mely megtekinthető a oldalon. Egyéb megjelenések: Televízióban 3-5 perces képes összefoglaló jelenik meg az eseményről (MTV m1-es csatornáján, minden szombaton 25 percben Mozdulj Szabadidősport Magazin) Amennyiben az eseménynek van rádiós szponzora a szpotokban elhangzik a verseny neve. Sajtó dokumentáció elkészítése a Névadó Szponzor részére.

9 A szponzor emblémája megjelenik:
KIEMELT TÁRSSZPONZOR A szponzor emblémája megjelenik: rajt/célkapu molinón a versenyközpontban és a rajt/célegyenesben molinókon a célmolinó alatt, az időmérő óra mellett öntapadókon függőtáblákon a rajt/célegyenesben öntapadók kilométer táblák alján az útvonal mentén felfújható eszközök, zászlók kihelyezése a helyszínen Az esemény rajtszámának alsó részén Az esemény online és/vagy nyomtatott plakátján Az esemény digitális szórólapján Az esemény oklevelén A internetes honlapunkon az esemény oldalán A print és online médiában az eseményről megjelenő sajtóhírekben

10

11 Helyszíni megjelenések:
Az esemény sorsolásába beépítjük a Kiemelt Társszponzor ajándékait. Kiállítói, promóciós sátor biztosítása a Kiemelt Társszponzor részére. (3X3 m vagy 6X3 m, saját brandingelt sátor is felállítható) A Kiemelt Társszponzor által biztosított szóróanyag, reklámajándék, termékminta elhelyezése a rajt és célcsomagokba.

12 . Nyomtatott és online megjelenések:
Spuri Futó Magazinban 2 alkalommal. (pld. szám 5000 db) A oldalon a hírek rovatban 4 alkalommal A oldalon 4 hét banner A BSI online hírlevelében több alkalommal. (a BSI fős adatbázissal rendelkezik) A oldalon a verseny előtt vagy után1 hetes Kiemelt Társszponzor játékot szervezünk, melynek nyertesei között a Kiemelt Társszponzor által biztosított ajándékokat sorsoljuk ki. Megjelenés a BSI egyéb kiadványaiban: Mozogj Velünk Tavasszal ; Mozogj velünk Ősszel; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Tavasz; Mozogj Velünk és Tanítványaiddal Ősz Egyéb: Sajtó dokumentáció elkészítése a Névadó Szponzor részére. .

13 A szponzor emblémája megjelenik:
TÁRSSZPONZOR A szponzor emblémája megjelenik: Az esemény oklevelén A internetes honlapunkon az esemény oldalán a versenyközpontban és a rajt/célegyenesben molinókon függőtáblákon a rajt/célegyenesben öntapadók felfújható eszközök, zászlók kihelyezése a helyszínen

14 Helyszíni megjelenések:
Kiállítói, promóciós sátor biztosítása a Társszponzor részére. (3X3 m, saját brandingelt sátor is felállítható) A Társszponzor által biztosított szóróanyag, reklámajándék, termékminta elhelyezése a rajt és célcsomagokba.

15 . Nyomtatott és online megjelenések:
Spuri Futó Magazinban 1 alkalommal. (pld. szám 5000 db) A oldalon a hírek rovatban 2 alkalommal A oldalon 2 hét banner A BSI online hírlevelében 2 alkalommal. (a BSI fős adatbázissal rendelkezik) Egyéb: Sajtó dokumentáció elkészítése a Névadó Szponzor részére. Info: .


Letölteni ppt "Szponzoráció."

Hasonló előadás


Google Hirdetések