Az „Egyetlen PPG” vagyunk

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A társadalmi felelősségvállalás jelentősége, érvényre juttatása Huber Helga szakértő Tel:
Advertisements

DSC TÁMOP Munkahelymegőrző támogatás munkaidő csökkentéssel és képzéssel kombinálva 2009.
1 Ferge Zsuzsa: A magyar „GYEP” ORSZÁGOS KONFERENCIA A GYERMEKSZEGÉNYSÉGRŐL Miniszterelnöki Hivatal – Miskolc Város Önkormányzata – MTA-KTI Gyerekprogram.
Áttörés a hazai távközlésfejlesztésben A Matáv első évtizede Hogyan nőtt a hitelünk? Az út finanszírozása ( ) Készítette: Kis Péter.
A termelői szerveződések tapasztalatai és kilátásai Debrecen, március 17.
„NŐ AZ ESÉLY” TÁMOP B-2- 12/ A romák munkaerő-piaci reintegrációjának elősegítése, -A TÁMOP B-1-11/1kiemelt projektre épül,
Mitől társadalmi egy innováció és egy start-up és miért fontos ez az ELTE-n? Tausz Katalin SIMpLe projekt - témavezető Innovációs Nap május 11.
Beruházási és finanszírozási döntések kölcsönhatásai 1.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
Európai Foglalkoztatási Stratégia június
HOGYAN ZAJLIK AZ ÁTÁLLÁS A FELHŐBE? LISZAI LÁSZLÓ – FUTURION KFT ALAPÍTÓ.
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
Környezeti fenntarthatóság. A KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG JELENTÉSE A HELYI GYAKORLATBAN Nevelőtestületi ülés,
NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület Teljesítményértékelési.
A „Mintaprogram a minőségi időskorért” Pilote Project for Quality Ageing Az idősgondozás Magyarországon, elvek, szabályok, gyakorlat, intézmények Brettner.
Az Európai Unió fogyatékosügyi stratégiája Szombathely, június 22.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Gazdasági jog IV. Előadás Egyes társasági formák Közkeresleti társaság, betéti társaság.
Beszerzési specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Helyi védett értékek bemutatása
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
vizuális megismerés – vizuális „nyelv” vizuális kultúra
Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárság
Szaktanácsadás 2015/2016 Készítette: Szabó Klára.
Trade Marketing Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Szociális kompetencia
Digitalizáció az IT üzemeltetésben
Becslés gyakorlat november 3.
Résztvevői létszám Év Létszám Összesen: 2110 Budapest Regionális 456
ELŐNYÖK – megbízható működés
Quality 4 Children: a minőségi gyermekgondozás sztenderdjei az európai családon kívüli gondozásban.
Projektmenedzsment kompetenciák - hagyományos és agilis megközelítés
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
Értékesítési képviselő – HoReCa Téged keresünk, ha rendelkezel:
Caracalla udvarában Kalandjáték 1.
Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés.
A cégvezetők problémái az informatikával kapcsolatban
Egészségügyi közbeszerzések
Kommunikáció a könyvvizsgálatban
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
Nagyvárad A Kárpát Régió Üzleti Hálózat tevékenysége
A szaktanácsadásról.
Konfliktusok az iskolában
Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Válasszon úticélt, a többit bízza ránk!
Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest, december 18.
Quality 4 Children: a minőségi gyermekgondozás sztenderdjei az európai családon kívüli gondozásban.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Az iskolavezetés lehetőségei a környezettudatosság fejlesztésében a a Than Károly Ökoiskola Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában
Tevékenységünk Célunk P92rdi Kft - p92rdi.hu Kutatás (Research)
Az iskolavezetés lehetőségei a környezettudatosság fejlesztésében a a Than Károly Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában
Környezeti Kontrolling
Élj ökosan – generációkon át II.
Szervezet-fejlesztés
A modern hőközpontok jelentősége a távfűtésben Kovács Lajos ügyvezető
AZ INTÉZMÉNY NEVELÉSI CÉLJAI
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
Vállalati fenntarthatóság
Pénzügyi kontrolling bemutatása
Posteinerné Toldi Márta
Vállalati felelősségvállalás
EGYÜTT A BOLDOGABB ISKOLÁKÉRT!
Céges értekezlet címe Előadó.
Társadalmi integráció kistelepüléseken
Az Ökoiskola hálózat helyzete és tervei
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
Előadás másolata:

Az „Egyetlen PPG” vagyunk 5/10/2019 7:58:51 AM Az „Egyetlen PPG” vagyunk Célunk We protect and beautify the world Stratégiánk Növekedés Folyamatos növekedés a piacok és ügyfelek igényeinek meghaladásával Terjeszkedés olyan piacokon és régiókban, ahol részesedésünk alacsony A PPG márkájának erősítése és célunk valóra váltása – PPG: WE PROTECT AND BEAUTIFY THE WORLD™ Innovatív megoldások Innováció, alkotás, megoldás — fenntartható megoldásokat biztosítunk ügyfeleink legfontosabb szükségleteire Világvezető technológiáink bővítése piacaink teljes szélességében Együttműködés ügyfeleinkkel a jövőbeni sikerek érdekében Ügyfelek Ügyfeleink számára értéket teremtünk Jobban ismerjük ügyfeleinket, mint ők saját magukat Páratlan reagálókészséget és támogatást biztosítunk Munkatársak Munkatársainkat vezetjük, számukra lehetőségeket biztosítunk, felhatalmazzuk és ösztönözzük őket, hogy sikereket érhessenek el Sokszínű, befogadó csapatokat hozunk létre Pozitív munkahelyi légkört és szilárd, szabálykövető munkaetikát teremtünk Működési kiválóság Biztonságos munkahelyi gyakorlatot alakítunk ki és követünk A hatékonyságra és a nyereség növelésére összpontosítunk Értékláncukat úgy alakítjuk ki, hogy környezeti lábnyomunkat a minimálisra csökkentsük Részvényesek A forgalom és a nyereség folyamatos növelése, hogy kiemelkedő részvényesi hozamot biztosítsunk

Büszkék vagyunk a PPG-re 5/10/2019 7:58:51 AM Büszkék vagyunk a PPG-re A PPG mód Our Strategy Együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy mindkét fél számára értéket teremtsünk. Átgondoltak, elkötelezettek és proaktívak vagyunk. Jól ismerjük a piacot és ügyfeleinket. Olyan gyakorlati megoldásokra összpontosítunk, amelyekkel változás érhető el. A világ szemében az „Egyetlen PPG” vagyunk. Együtt jobbak és erősebbek vagyunk. Kiaknázzuk méretünket, hogy új piacokat érjünk el és olyan innovatív technológiákat vezessünk be, amelyek differenciálják és átalakítják piacainkat. Munkatársainkban minden nap, minden téren megbízunk. Munkatársaink számára lehetőségeket biztosítunk és felhatalmazzuk őket a helyes döntéshozatalra. Befogadóak, átláthatóak és tisztelettudóak vagyunk. Visszajelzésünk világos és gyakorlatias. Céljainkat valóra váltjuk. Győzelemre törekszünk. Elérjük a céljainkat. Fegyelmezetten és feddhetetlen módon teljesítünk. Munkánkba mindent beleadunk. Megfontoltan és gyorsan döntünk és cselekszünk. A vállalat működtetése során azt a magunkénak érezzük. Tiszteletben tartjuk egymást azáltal, hogy felelősségteljes és elszámoltatható módon járunk el. Mindig vállalatunk, ügyfeleink, részvényeseink és közösségeink legfőbb érdekét szem előtt tartva cselekszünk. Minden nappal egyre jobbak leszünk. Folyamatosan tanulunk. Munkatársainkat úgy fejlesztjük, hogy vállalatunk növekedhessen.