Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Válasszon úticélt, a többit bízza ránk!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Válasszon úticélt, a többit bízza ránk!"— Előadás másolata:

1

2 Válasszon úticélt, a többit bízza ránk!

3 Bemutatkozás Megalakulásunk óta folyamatosan a tömegturizmus igényeinek kiszolgálása helyett a minőségi utaztatást helyezzük előtérbe. Saját szervezésű útjainkkal, továbbá Magyarország és a világ legjelentősebb utazási irodáinak ajánlataival állunk az utazni vágyók rendelkezésére.

4 Bemutatkozás Dinamikus, fiatal csapatunknak nemcsak munkája, de egyben hobbija is az utazás és az utaztatás. A világ 64 országban szerzett személyes tapasztalatunk a garancia arra, hogy Önt ne érje kellemetlen meglepetés.

5 Bemutatkozás A Coral Tours több egy utazási irodánál. A Coral Tours az Ön Utazási Partnere! És mint az Ön Utazási Partnere, nem csak az utazásszervezéssel járó felelősséget és terhet vesszük le a válláról. Másfél évtizedes szakmai tapasztalattal és megbízhatósággal a hátunk mögött elmondhatjuk magunkról, hogy a minőségi utaztatás mellett köteleztük el magunkat, mellyel célunk a megbízói igények maximális kielégítése.

6 Bemutatkozás Törekszünk arra, hogy folyamatosan új ötleteket, felfedezetlen célpontokat vagy szokatlan programokat válasszunk, hogy ezzel is emlékezetesebbé tegyük az utazást. Minden ajánlatunk egyedi, személyre szabott, a cég arculatához, profiljához maximálisan illeszkedő.

7 Bemutatkozás Ötleteinket, tapasztalatainkat megosztjuk Önnel és Ön igénye, és tetszése szerint választhat a legkisebb utazástól egészen egy életre szóló álomutazásig. Legyen az egy üzleti találkozó, egy csapatépítő tréning vagy akár egy kiemelkedő teljesítmény elismerését megkoronázó luxusutazás.

8 Bemutatkozás Mi az utazás felejthetetlen élményével járulunk hozzá az Ön üzleti sikeréhez.

9 Szolgáltatásaink Szakmai programok szervezése külföldön Konferenciák
Rendezvények Kiállításokra való utazás Belépők biztosítása Speciális szakmai programok megszervezése, lebonyolítása.

10 Üzleti ajánlat A Coral Tours Utazási Partner Program keretében lehetőséget biztosítunk cége számára egy speciális kedvezményes csomag igénybe vételére. A csomagban szereplő kedvezmények a cég minden alkalmazottja számára elérhetőek.

11 Kapcsolat – www.coraltours.hu
Keressen minket, hogy személyre szabott ajánlatunkkal a legapróbb igényeit is maradéktalanul tudjuk kielégíteni! 1066 Budapest, Teréz krt Telefon:


Letölteni ppt "Válasszon úticélt, a többit bízza ránk!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések