TIENS KANGLI.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A menstruációs ciklus.
Advertisements

Alap Termékek.
Különböző kereskedelmi forgalomban lévő baktérium alapú biotrágyák hatása a mezőgazdasági növények foszfor (P) felvételére, csírázására, gyökér növekedésére.
B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald. Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges.
Sportolás hatása szervezetünkre
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
senior product manager Wyeth Consumer Healthcare
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Mi a g3? A g3 a méltán elismert, dél-ázsiai gâc szupergyümölcs (kínai keserűuborka) jótékony hatásait kínálja, további három szupergyümölcs mellett. A.
A PECSÉTVIASZ GOMBA GANODERMA LUCIDUM.
Flavon max termékcsalád
A mellékpajzsmirigyek és a timusz
A védekezés.
A szervezet szabályozása
Hormonrendszer Biológia 8.évfolyam Készítette: Hütterné Kasper Enikő
Az ásványi anyagok forgalma
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
A vizeletürítés gyógyszertana
Belső női nemi szervek.
Százalékszámítás.
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Az állati termelés táplálóanyag-szükséglete V.
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
Ismertető prezentáció a dohányzásról
Самовар=Szamovár.
Ca forgalom szabályozása
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Dr.Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztő főorvos BFKH NSZSZ munkatársa
Az esszenciális mikroelemek jelentősége
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
Oszteoporozis ( csontritkulás ).
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
A hormonok.
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Gránátalma (Punicaceae). A növényről néhány szót Gyümölcse kemény héja alatt sok sötétpiros beágyazódott édeskés, savanykás húsos mag található. Származási.
Resveratrol "Borban az igazság!"
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
Dr. Németh Endre Fitoösztrogének - izoflavonoidok.
„Bor és egészség” A bor érrendszerre gyakorolt pozitív hatása.
Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
A mozgás szükséglete.
Mozgás szükséglete.
Hasznos baktériumok Oláh Szófia 10.B.
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Takarmányok zsírtartalma
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula.
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
BiyoVit Gold tabletta. A világ körülöttünk Felgyorsult világban élünk, és ez a tendencia várhatóan nem is változik meg belátható időn belül. Az életünk.
FEMINOVIS Egy új készítmény Egy továbbfejlesztett, korszerű készítmény.
Káros szenvedélyek.
D-vitamin mint hormon, és hatásai nőkben
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
HUMIFERR kapszula.
Formálja át életét 90 nap alatt!
Élelmiszerek Az élelmiszerek fogalma. Az élelmiszerek árujellemzői és forgalmazásuk feltételei.
Az energiaital igazi arca
TIENS PROPOLISZ TABLETTA
TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

TIENS KANGLI

A CINK hatása az emberi testben ÖSZTROGÉN A CINK hatása az emberi testben Az ösztrogén az elsődleges női nemi hormon. Az ösztrogént a szervezet a petefészekben állítja elő. Ez felel a női ivarszervek fejlődéséért és szabályzásáért.

A CINK hatása az emberi testben ÖSZTROGÉN A CINK hatása az emberi testben Elősegíti a női szaporodási struktúrák fejlődését és fenntartását.  Támogatja a folyadék- és elektrolit-egyensúlyt a szervezetben, gondoskodva ezáltal a bőr hidratáltságáról. Felkészíti a tüszőt a petesejt kibocsátására. Szabályozza a méhnyaki nyálkahártyát.  Előkészíti a belső környezetet a megtermékenyüléshez, hogy az még ideálisabb legyen a sperma számára. Növeli az oszteoblaszt (csontképző sejtek) mennyiségét, ezáltal segít fenntartani a csontsűrűséget.

A CINK hatása az emberi testben SZÓJA IZOFLAVONOK A CINK hatása az emberi testben Az izoflavonok a fitoösztrogének egyik csoportjába tartoznak – ezek az ösztrogénhez hasonló hatású növényi alapú vegyületek. Az emberi étrendben a szójabab és a szójatermékek jelentik az izoflavonok elsőszámú forrását. Kutatások szerint a szója izoflavonok a testbe kerülve az ösztrogén hatását másolják, ennélfogva hozzájárulhatnak a női szervezet fiziológiai és különösen a nemi funkcióinak javításához.

A CINK hatása az emberi testben C-VITAMIN ÉS E-VITAMIN A CINK hatása az emberi testben A C-vitamin segít megóvni a sejteket az oxidatív stressztől és serkenti az új kollagén képződését. Szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésének fenntartásában is. A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Az E-vitamin segít megóvni a sejtek összetevőit az oxidatív stressztől

A CINK hatása az emberi testben TIENS KANGLI A CINK hatása az emberi testben A TIENS Kangli legfőbb összetevője a szójából nyert izoflavon, vagyis természetes növényi ösztrogén (fitoösztrogén), erős antioxidánsokkal (C-vitamin és E-vitamin) kiegészítve.

*NRV: Napi beviteli érték TIENS KANGLI Aktív összetevők: Szója izoflavonok C-vitamin E-vitamin 2 kapszula tartalma: NRV* 30,40 mg 60 mg 21,78 mg - 75% 181,5% Tartalom 60 kapszula Ajánlott napi adag Naponta 2 tabletta, egy reggel és egy este Ellenjavallat: Nem javasolt azoknak, akik allergiásak a termék összetevőire. *NRV: Napi beviteli érték

TIENS Kangli – minden nő számára elengedhetetlen!