Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BiyoVit Gold tabletta. A világ körülöttünk Felgyorsult világban élünk, és ez a tendencia várhatóan nem is változik meg belátható időn belül. Az életünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BiyoVit Gold tabletta. A világ körülöttünk Felgyorsult világban élünk, és ez a tendencia várhatóan nem is változik meg belátható időn belül. Az életünk."— Előadás másolata:

1 BiyoVit Gold tabletta

2 A világ körülöttünk Felgyorsult világban élünk, és ez a tendencia várhatóan nem is változik meg belátható időn belül. Az életünk „sűrűsödik”: gyakran egyetlen napba annyi teendőt, eseményt, feldolgozandó élményt gyömöszölünk bele, ami elődeinknek hetekre is elég volt.

3 A világ körülöttünk A túlterhelt idegrendszerhez fizikai teljesítőképességét takarékon égető test társul, amit a rengeteg ülés és az instant korszak táplálékai új kihívások elé állítanak.

4 A világ körülöttünk Miközben egyre több információt kell befogadnunk, egyre kevesebb létfontosságú ásványi anyaghoz és vitaminhoz jut a szervezetünk. Minőségi éhezés. Így nevezte el a tudomány a mennyiségében kielégítő, beltartalmi értékeiben azonban hiányos, elégtelen táplálkozást, amely egyenes utat mutat a túlsúly és a különböző hiányállapotok irányába.

5 Elegendő tápértékkel rendelkeznek-e az élelmiszerek? Azt talán ma már nem is vitatja senki, hogy csupán táplálék útján lehetetlen mindent megadni a testünknek, amire képességei és adottságai maximális kibontakoztatásához szüksége volna.

6

7 Kiket érint? Gyermekkori növekedési fázisok, testünk tinédzserkori átalakulása Egyetemi vizsgaidőszak Betegséget követő lábadozás Különösen stresszes, megterhelő életszakaszok Változókor Időskor…

8 Az előbbiek életünk fontos, meghatározó időszakai, amikor szervezetünknek – a harmónia és az egészség megőrzése érdekében – másra, többre van szüksége, mint a hétköznapokban. Ha ezt nem vesszük figyelembe, erőtartalékaink könnyen kimerülhetnek.

9 Milyen következményekkel járhat? A hiány pedig előbb ártatlan, majd egyre kellemetlenebb tüneteket produkál. Így „kiabál” egyre hangosabban segítségért, hogy megértsük: támogatásra van szüksége, mert „támadásra” készen a küszöbön áll a testi-lelki kimerültség, a tanulási zavar, a menedzserbetegség, a gyengülő memória…

10 Mit tehetünk? Nem kell megvárni ezt a segélykiáltást! A Biyovit Gold készítmény, hosszú távon hűséges társ lehet a vitamin és ásványi anyag hiány okozta már kialakult tüneteket enyhíteni vágyóknak éppúgy, mint azoknak, akik preventív megoldást keresnek.

11 A Biyovis új, egyedi termékének összeállításakor az volt a cél, hogy rendkívüli időszakokban is megfelelő támogatást nyújtson a testi, lelki és szellemi egészség megőrzéséhez.

12 Mely összetevők teszik teljessé a Biyovit Gold tablettát? I. Vitaminok: A termékben a következő vízoldékony vitaminok találhatók jelentős, 150 NRV% mennyiségben: C, B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin és folsav. A zsíroldékony vitaminok a következők: A-vitamin (Béta-karotin), E-vitamin, D3-vitamin és K1- vitamin. II.Ásványi anyagok: A termékben a következő ásványi anyagok találhatók: vas, mangán, cink, réz, króm és szelén.

13 Mely összetevők teszik teljessé a Biyovit Gold tablettát? III.A Coenzim-Q-10-nek fontos szerepe van a szívizom megfelelő működésében, ezért megfelelő mennyiségének biztosítása szervezetünk számára létfontosságú. IV.A gyógynövény kivonatok: Rhodiola Rosea /Aranygyökér,Ginkgo Biloba és a ginseng

14 A Vízoldékony vitaminok: A folyamatosan pótlásra szoruló vitaminok a C, B1, B2, B3, B5, B6 ami hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez, B12 ami hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez és szerepet játszik a sejtosztódásban, Biotin ami segíti az anyagcsere folyamatokban és az idegrendszer normál működésében. Folsav- öröm és boldogság vitamin

15 A Zsíroldékony vitaminok: A vitamin ami hozzájárul a normál látás fenntartásához E hozzájárul a sejtek oxidativ stresszel szembeni védelméhez K1 részt vesz a normál csontozat fenntartásában D3 vitamin, mely többek között segít az egészséges izomfunkció fenntartásában.

16 Ásványi anyagok: A mikroelemek közül azokat választottuk ki, melyek jellemzően nem kellő mennyiségben vannak jelen az átlag magyar ember táplálkozásában. Ezek a vas, a mangán, a réz, a cink, a króm és a szelén

17 Vas A relatív vas hiány szinte a Föld teljes civilizált népességére jellemző, pedig a vas központi szerepet játszik a vérképző szervek egészséges működésében és a haemoglobin, a vérfesték képződésében. A haemoglobin köti meg és szállítja a vérben az oxigént, tehát elegedhetetlenül szükséges az élethez

18 Cink A cink az immunrendszer normál működéséhez szükséges és számtalan enzimrendszer működésében vesz részt, a réz például felelős a haj pigmentációjáért, tehát a korai őszülésnek nem csak genetikai, hanem réz ellátási okai is lehetnek.

19 Mangán, króm A mangán hozzájárul a csontozat egészségének megőrzéséhez és a normál kötőszövet képződéshez. A króm fontos szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában, hiánya esetén sokkal jobban kívánjuk az édességet és ha sok cukrot fogyasztunk el fogunk hízni és a nagyobb testtömeg számos másodlagos betegség ( 2.típusú cukorbetegség, magas vérnyomás, érelmeszesedés, stb.) kiváltó oka lehet.

20 Szelén A szelén fontos szerepet játszik például a férfi ivarsejtek ( sperma) termelődésében. A szelén relatív hiányát az is bizonyítja, hogy manapság egyre gyakoribbak a gyermek tervezéssel kapcsolatos problémák, a fiatal párok jelentős része küzd termékenységi problémákkal. A szelén ezenkívül nagyon fontos az energia termelésünk központjaként működő pajzsmirigy megfelelő működéséhez is.

21 Coenzim-Q-10 Egyes irodalmak a vitaminokhoz sorolják. Nem igazi vitamin, hanem egy ú.n. „elektron-akceptor” molekula, melynek a szervezet energiatermelési folyamataiban van központi szerepe. Fontos szerepe van a szívizom megfelelő működésében, ezért megfelelő mennyiségének biztosítása szervezetünk számára létfontosságú.

22 Miben más a Biyovit Gold tabletta? A BIYOVIT GOLD tabletta abban különbözik a piacon levő egyéb készítményektől, hogy a vitaminokon és mikroelemeken kívül olyan speciális gyógynövény-kivonatokat is tartalmaz, melyek jótékony élettani hatását szakirodalmi adatok és adott esetben több ezer éves népgyógyászati tapasztalatok is igazolják.

23 Rhodiola rosea (Aranygyökér) Több ezer éve ismert a kínai gyógyászatban. Neve onnan ered, hogy a kínai császárok annyi aranyat adtak a növény gyökeréért, amennyit a gyökér súlya nyomott. Számos klinikai vizsgálatban is bizonyították, hogy a Rhodiola rosea: erős antistressz hatással rendelkezik erős antidepresszáns szabályozza a szív működését kivédi a szívre ható káros hatásokat erősíti az immunrendszert

24 Rhodiola rosea (Aranygyökér) javítja az immunrendszer „ idegen test” felismerő képességét ( kezdődő rákos gócók korai felismerése!) javítja a fizikai teljesítményt javítja a szellemi funkciókat ( tanulás, memória, gondolkodás) javítja a szexuális funkciókat szabályozza és normalizálja a vércukorszintet védi a májat megelőzi az időskori betegségek kialakulását erős sejtszintű antioxidáns

25 A dinoszauruszok kihaltak, de a Ginkgo szerencsére nem! A ginkgo egyébként ún. „élő kővület”-nek tekinthető, mert a fellelt kövületek alapján tudjuk, hogy kb. 270 millió éve változatlan formában él a Földön. A növény hatóanyagai a flavonoidok és terpének vegyületcsoportjaiba tartoznak. Fő szerepük abban van, hogy védik az agy hajszálereinek a falát az elöregedéstől, megőrzik az erek rugalmasságát, ily módon biztosítva a jó vérkeringést, az agy idegsejtjeinek jó tápanyag és oxigén ellátását.

26 Gingko biloba A jó agyműködés eredményeként javul a tanulási képesség és emlékezőtehetség még idős korban is. Újabb vizsgálatok azt is feltételezik, hogy jó eredménnyel lesz használható az időskorban egyre inkább gyakoribbá váló Alzheimer- kór megelőzésében is.

27 Ginseng (Panax ginseng)-gyökér Több ezer éve alkalmazzák az általános erőnlét fokozására, betegségek után a lábadozási idő lerövidítésére és nem utolsósorban a szexuális teljesítmény fokozására. Jó hatással van az immunrendszer működésére az emésztő rendszer működésének javítására az általános „well being”-re. Sok adat van arról is, hogy jó hatással van az öregedés lassítására, a jó testi kondíció hosszan tartó megőrzésére.

28 A BIYOVIT GOLD tabletta a maga kategóriájában egyedülálló készítmény. Gyógyszer minőségű hatóanyagai és azok optimálisan megszerkesztett arányai biztosítják, hogy rendszeres használatával kivédhetőek legyenek a vitamin és mikroelem hiányra visszavezethető egészségügyi kockázatok és tovább megőrizhető legyen a terméket fogyasztók egészsége.

29 A BiyoVit gold tabletta olyan erőforrást kínál, amely egy hosszú, kiegyensúlyozott, testi-lelki- szellemi harmóniában töltött, tartalmas élet lehetőségét rejti magában. Éljünk vele!


Letölteni ppt "BiyoVit Gold tabletta. A világ körülöttünk Felgyorsult világban élünk, és ez a tendencia várhatóan nem is változik meg belátható időn belül. Az életünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések