Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TIENS PROPOLISZ TABLETTA

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TIENS PROPOLISZ TABLETTA"— Előadás másolata:

1 TIENS PROPOLISZ TABLETTA

2 Agrimonia eupatoria kivonat
TIENS PROPOLISZ TABLETTA A CINK hatása az emberi testben Propolisz C-vitamin Agrimonia eupatoria kivonat

3 A CINK hatása az emberi testben
PROPOLISZ A CINK hatása az emberi testben A propolisz növényi gyantakeverék, amelyet a méhek gyűjtenek össze egyes növények és fák, például nyárfa, nyírfa vagy a vadgesztenye rügyeiről. Ezen növények rügyeit egy olyan anyag borítja, amely megóvja őket a baktériumoktól, atkáktól, gombáktól és rovaroktól. A propolisz egy gyantás anyag, amellyel a méhek a kaptár apró repedéseit és hézagait töltik ki (a nagyobb hézagokhoz méhviaszt használnak). A propolisz egyfajta fertőtlenítő védvonal is, amely megóvja a kaptárt a fertőzésektől, valamint az olyan betolakodóktól, mint az egerek, kígyók és gyíkok. A propolisz név görög eredetű, jelentése „a város védelme”.

4 A CINK hatása az emberi testben
PROPOLISZ A CINK hatása az emberi testben A természetgyógyászok nagyra becsülik a propoliszt a természetes védelmező hatása miatt, például mert segít megerősíteni a szervezet védelmi rendszerét. A hagyományos kínai medicina számos problémát kezel propolisszal, és előszeretettel használják a légutak egészségének természetes megőrzésére is.

5 A CINK hatása az emberi testben
PROPOLISZ A CINK hatása az emberi testben A propolisz az alábbiakat tartalmazza: gyanta növényi viasz és méhviasz esszenciális olajok fehérjék mikroelemek réz szilícium mangán magnézium cink B-, E-, H-, P-vitaminok.

6 A CINK hatása az emberi testben
AGRIMONIA EUPATORIA KIVONAT A CINK hatása az emberi testben A párlófű (Agrimonia eupatoria) az alábbiakat tartalmazza: flavonoidok tanninok esszenciális olajok K-vitamin Modern kutatások bizonyítják, hogy az évszázadok óta népi gyógymódként használt növény kivonata valóban számos áldásos hatással bír.

7 A CINK hatása az emberi testben
AGRIMONIA EUPATORIA KIVONAT A CINK hatása az emberi testben segíthet megőrizni a bőr egészségét támogatja a szervezet természetes védelmi rendszerét és növelheti annak ellenállóképességét támogatja a vese kiválasztó funkcióját segíthet megőrizni a húgyúti rendszer egészségét szabályozza a kiválasztást, a belekbe juttatja az epét és javítja az étkezési utáni emésztés komfortérzetét hozzájárul a megfelelő vérkeringéshez

8 TIENS PROPOLISZ TABLETTA
Aktív összetevők: Méhpropolisz A közönséges párlófű (Agrimonia eupatoria) föld feletti részeinek kivonata 6 tabletta tartalma: 600 mg 24 mg Tartalom 60 tabletta Ajánlott napi adag Naponta 3-szor 2 tabletta elrágva Ellenjavallat: Nem javasolt azoknak, akik allergiásak a termék összetevőire.

9 erősíti a szervezetet minden nap
TIENS Propolisz erősíti a szervezetet minden nap


Letölteni ppt "TIENS PROPOLISZ TABLETTA"

Hasonló előadás


Google Hirdetések