EISBERG-FitBalance Aréna

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
1 Sajtótájékoztató Kis Gergely Ügyvezető igazgató Madar Norbert Tanácsadó Palocsay Géza COO
Advertisements

Smart Times Budapest 2015 Készítette Készítette: Kamarás Gábor.
A levéltár Országos Tudományos és Felsőoktatási Szakmai Központ tevékenységei.
– A nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény – A szakképzésről szóló évi CLXXXVII. törvény – A nevelési-oktatási intézmények működéséről.
„A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány a Munkaerő-piaci Alapból támogatja” Záró konferencia június „ Új esély:
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
Nagyprezentáció Társaság a Lakásépítésért Egyesület lobby tevékenység a magyarországi lakásépítések élénkítése érdekében Előadó:
BEPTRA „Legjobb Gyakorlatok” kis- és középvállalkozások számára Szakmaspecifikus képzéssorozat Projektsz á m: HURO/0901/138/2.1.2 HURO0901/138/2.1.2 A.
A tartalommarketingről röviden Tartalom generálás és megosztás Először látogatók, olvasók, majd belőlük vásárlók lesznek. Bárhol, bármikor és bármilyen.
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Safer Internet oktatási programjának tapasztalatai a közötti időszakban Sterner Zoltán VIII. Nemzetközi.
KÖZHASZNÚSÁG MEGTARTÁSA, - MEGSZERZÉSE Molnár Elvira Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014.
Szabadtéri rendezvények. A TvMI vonatkozik: OTSZ szerinti szabadtéri rendezvényekre szabadtéri rendezvény: az 1000 főt vagy az 5000 m 2 területet meghaladó,
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Útmutató az adatbázis használatához. − 1957 – ODK - Orvostudományi Dokumentációs Központ − 1960-tól: OOKDK - Országos Orvostudományi Könyvtár és Dokumentációs.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
A KÖZÖSSÉGI VÁSÁRLÁS ELTERJEDÉSE KÜLFÖLDÖN ÉS MAGYARORSZÁGON Kurucz Imre
A Europe Direct és más európai uniós tájékoztató hálózatok szerepe Székesfehérvár 2009.március 24.
A magyarországi vállalatok információszerzési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink H-1024.
A KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZER HATÉKONY MŰKÖDTETÉSE ÉS A SZOLGÁLTATÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE VI. KSZR MŰHELYNAP – ZALAEGERSZEG NOVEMBER 11. A KSZR.
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
A év értékelése és a év újdonságai
Jótékony cél érdekében bíztatjuk az embereket sportolásra
MOBIL – PLT együttműködés
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
VIDEÓHIRDETÉSI FELÜLET
Sallai Ilona - ÉFOÉSZ Szeged,
Egészséges táplálkozás
Zöldutas vidékfejlesztés faluközösségek részvételével
Adottságok tényszerű megfogalmazása 4.6. előadás
ÖFFK II. projekt keretében megvalósítandó koordinációs kutatás workshop sorozata Hajdú-Bihar megye turisztikai fejlesztéseinek koordinációja Nyíradony.
Pályaválasztási tanácsadás
ŐRSÉGI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Hogyan lett Szentgotthárd energiaváros?
A matematikatanítás aktuális kérdései február
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
szakmai referens, országos versenyszervező
Országos Tűzvédelmi Szabályzat KÖZÖSSÉGI LÉTESÍTMÉNYEK,
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
A évi pályázati felhívás legfontosabb szabályai
„Általunk lesz jobb!” EURÓPAI IFJÚSÁGI HÉT 2008.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
TÉNYEK UTÁN CSELEKVÉS Viziné Molnár Anna Uzsoki Utcai Kórház
FELÉR EGY DIPLOMÁVAL! A JÓ SZAKMA KÉTKEZI SZAKMÁVAL IS
Közösen a fogyasztókért! A FŐTÁV Zrt. Közös Képviselők konferenciája
A villamos installáció problémái a tűzvédelem szempontjából
Swarovski Kristálymúzeum.
Programjaink fizikából a es tanévben
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
Lapkiadó, rendezvényszervező vállalatirányítási rendszer SQL alapon
14 év szakmai tapasztalat
REKLÁMESZKÖZÖK ÉS REKLÁMHORDOZÓK
Természetismereti kirándulásra való felkészüléshez javaslat
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Célegyenesben vagy a rajtvonalnál?
Ki mit tud?- művészeti nap december 15. szombat
Új nemzedék győri közösségi tér (Rómer ház)
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Az MKET új stratégiája – Szolgáltató MKET
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Generali Alapkezelő beszámolója Gyöngyház Nyugdíjpénztár részére
12 év szakmai tapasztalat
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
Előadás másolata:

EISBERG-FitBalance Aréna 2018 november 25. Fitness – Expó – Konferencia

A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Awarad Gála www.fitbalance.hu www.fitbalance-etrend.hu Fitness –Wellness Díjátadó

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2018 11.25. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További információ: http://www.budapestarena.hu/new/

FitBalance nagyszínpad

FitBalance Expó

A rendezvény bemutatkozása A FitBalance Aréna rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek kilencedik éve otthont adó Papp László Budapest Sportaréna. A legutóbbi rendezvényen a, 4300 látogatót és 120 kiállítót fogadtunk. A 2006 és 2018 között megrendezett 27 FitBalance rendezvényen eddig közel 200 000 résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók , videók: www.fitbalance.hu

A rendezvény mondanivalója A FitBalance rendezvényein, szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2017 április 30-ai rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

FitBalance sztárok az egészségért

FitBalance Aréna – Sport - Fitness - Expo A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Papp László Budapest Sportaréna adottságaihoz alakítottuk ki. A közel 250 program egyidejűleg több mint 15 színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a www.fitbalance.hu weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen IFBB Nemzetközi Fitness és Testépítő Kupa kerül megrendezésre.

A FitBalance média /online , offline A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A www.fitbalance.hu a www.fitbalance-etrend.hu és a www.fitbalance.lap.hu internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. A FitBalance, hivatalos facebook profiljai: www.facebook.com/fitbalance.magyarország www.facebook.com/fitbalance.hu www.facebook.com/pages/Fitbalance-étrend www.facebok.com/Fitbalancefood www.facebook.com/ifbbhungary Fitbalance, folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint 40.000 főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően 40.000 példányban, ingyenesen jelennek meg. A 16-24 oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

A FitBalance - média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1640 percnyi televíziós bejátszás,970 percnyi rádiós szpot, és 810 oldalnyi újságcikk készült. FitBalance - Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: Symbol Budapest

FitBalance Aréna - Belépőjegy információk A belépőjegy ára elővételben : 2890.-Ft, a helyszínen, 3990.-Ft. A belépőjegyek kaphatóak a Ticketa hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben,valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető email-en, valamint megvásárolható a helyszínen! A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

Program információk A FitBalance Aréna rendezvényen több mint 300 fő oktató tart órákat. Hazai és Nemzetközi prezenterek , összesen 15 színpadon várják a sportolni vágyókat. A rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, F.I.T Point Jóga – Pilates Zumba Spinning színpad (kb100 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. Expo 5000 nm-en! Stb… A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Fitbalance Aréna esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

Együttműködési ajánlat A Kiállító számára : az alábbi megjelenési lehetőségeket tudjuk biztosítani a FitBalance Aréna eseményhez kapcsolódóan. a kiállítói terület bérleti díja: 12.000.-ft+áfa/nm A fenti összeg, tartalmazza a kiállítói terület bérleti díját (épített instalációs fal nélkül) 2 db széket, asztalt, valamint a következő oldalakon olvasható megjelenéseket. Az eseményen az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve, 4000 fő vesz részt. Továbbiakban: Kiállító

Indoor megjelenések: A rendezvényhez kapcsolódó programfüzetbe a partner neve és logója kiemelten megjelenik az alábbiak szerint: Most először a FitBalance Aréna prografüzet, kupon füzetként működik, amiben 10%- a tetszőleges mértékig lehet kedvezmény kuponokat elhelyezni. A kuponok ajánlatott felhasználási ideje: 2019 01.31. A magazinban 1db ( 1/5) méretben, kiemelt kupon megjelenést biztosítunk) A fent említett FitBalance magazin Magyarországon (wellness szállodák, fitnesz termek, irodaházak stb.) valamint a helyszínen lesznek elérhetők.

Helyszíni, színpadi megjelenések: A színpadok hátsó falán ( 6 színpad) elhelyezett, színpadonként 2darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 2 db 25nm-es led falon(nagyszínpad és Expó ) a Kiállító neve és logója,( 1db) valamint reklámfilmje (max 25 mp) rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek.

Helyszíni, kiállítói megjelenések: A rendezvény helyszínén a kiállítói területen a Kiállító számára …. nm méretű területet biztosítunk, asztallal , székkel. Az elektromos áram, valamint az épített stand ( mellékelve) ,további költséget jelent!

Helyszíni, kiállítói megjelenések: Továbbá elhelyezheti megállító tábláit,(rollupjait) termékeit a rendezvény több pontján promótálhatja és a standján értékesítheti is! Az esemény szünetében nyereményjátékot biztosítunk a nagyszínpadon! Az IFBB Kupa, valamint az aktivitási nagyszínpadon is! A rendezvényen önálló aktivitást végezhet, ami kiemelten megjelenik a rendezvény programjában! Molinói megjelennek az esemény helyszínén kihelyezve, (max.1 db)

Online , DM megjelenések: Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Kiállító logója megjelenik a partnerek között, www.fitbalance.hu oldalon De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. ( külön egyeztetés alapján) 2 alkalommal az alábbi felületeken elhelyezzük a partner promóciós linkjét, vagy a kért megjelenést. www.fitbalance.hu www.fitbalance.lap.hu www.facebook.com/fitbalance.magyarorszag/?fref=ts www.facebook.com/fitbalance.hu/?fref=ts https://www.facebook.com/fitbalance.etrend.hu/?fref=ts https://www.facebook.com/Fitbalance-Food-and-Cafe-179022498949877/?fref=ts A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg 40.000 fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg. ( 1 alkalom, de önálló hírlevél)

Az eseményhez kapcsolódó ,egyéb megjelenések: A rendezvényen résztvevők számára kiosztott kb. 4000 ajándékcsomagban a Kiállító ajándékai, promóciós anyagai ( 1db termék, vagy prospektus, kupon , stb) elhelyezésre kerül! A Kiállító számára a bérelt (nm) területtel arányosan, de minimum 4 darab ingyenes kiállítói belépőt biztosítunk!

Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Kiállító neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: (1 db roll up), a helyszíni kivetítőn ( 2 X 2m ) a támogató neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: Symbol Budapest **** A sajtótájékoztató időpontja: 2018 november

Galéria

Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: + 36 70 210 7425 NACSA Zsanett Helga Marketing- , sales manager Mobil:+36 20 324 0052 mail: info@fitbalance.hu Web:www.fitbalance.hu , www.facebook.com/fitbalancemagyarország Szpotunk megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=CcPyBeXf-94