Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ki mit tud?- művészeti nap december 15. szombat

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ki mit tud?- művészeti nap december 15. szombat"— Előadás másolata:

1 Ki mit tud?- művészeti nap 2018. december 15. szombat

2 Ha tehetséget érzel magadban, valamilyen előadói műfajban, itt a lehetőség, hogy megmérettesd magad!

3 A Ki mit tud?- művészeti napra egyéni indulókat, illetve csapatokat várunk különböző kategóriákban! Műsoridő max. 5-6 perc

4 Hangszer: szóló, csoportos hangszer, kisegyüttes, együttes kategória

5 Ének

6 Tánc

7 Vers- és prózamondás

8 Egyéb kategória: Paródia, színdarab, kabaré, varieté számok

9 Jelentkezési határidő: 2018. november 9
Jelentkezési határidő: november 9. péntek Kapcsolattartó: Sándor Enikő tanárnő Jelentkezni lehet: bkgkimittud.ddns.net

10 Ki mit tud? 2018. december 15. 9-12 óra 330 terem
RAJZ Ki mit tud? december óra 330 terem

11 A HOZOTT MUNKA VAGY ALKOTÁS TÉMÁJA:
5-8. évfolyam: a Játék …. Egyéni és társas, valós és képzeletbeli, virtuális és kézzel fogható, mai és régi játékok. Hagyományos játékok maivá, korszerűvé alakítva. Játékok városban, vidéken, falun, természetben, Magyar országon és távoli tájakon…. Bármilyen technikával, bármilyen anyagokból, sík, plasztikus, álló és mozgókép segítségével létrehozva, bemutatva. Lehet grafika festmény, szobor fotó, képregény stb 9-12. évfolyam feladata: Parafrázis készítése a megadott alkotások alapján.

12 A HELYSZÍNEN KÉSZÍTENDŐ ALKOTÁS TÉMÁJA:
5-8. évfolyam feladata: A helyszíni feladat minden korcsoport számára azonos, de természetesen az életkoruknak megfelelő szintű megoldásokkal. A helyszínen elhelyezett játékok, játéktárgyak közül egy kiválasztása és kiegészítése, szituációba helyezése. Az alkotáshoz tetszőleges eszköz választható. Az eszközöket biztosítjuk, de saját eszköz használata is megengedett (Pl. papír, rajztábla, festék, grafikai eszközök,). Az alkotás maximális mérete B2 (50 x 70,7 cm). A feladatra 3 óra áll rendelkezésre.

13 A HELYSZÍNEN KÉSZÍTENDŐ ALKOTÁS TÉMÁJA:
9-10. évfolyam feladata: Helyben, látvány után készítenek stúdiumot a tanulók. A beállítások a korosztálynak megfelelő természetes és mesterséges formákból állnak. A formacsoportot a tanterem terében helyezik el, így lehetőség van a belső, vagy külső tér képi bekapcsolására a kompozícióba. Az alkotáshoz tetszőleges eszköz választható. évfolyam feladata: Helyben, a kijelölt teremben, élő modell után készítenek stúdiumot a tanulók. Feladat portré vagy félalak tanulmány készítésére. A versenyzőnek lehetősége van a terem belső, vagy külső terének, képi bekapcsolására a kompozícióba. Az alkotáshoz tetszőleges eszköz választható. Az eszközöket biztosítjuk, de saját eszköz használata is megengedett (Pl. papír, rajztábla, festék, grafikai eszközök,). Az alkotás maximális mérete B2 (50 x 70,7 cm). A feladatra 3 óra áll rendelkezésre.

14


Letölteni ppt "Ki mit tud?- művészeti nap december 15. szombat"

Hasonló előadás


Google Hirdetések