Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TÉNYEK UTÁN CSELEKVÉS Viziné Molnár Anna Uzsoki Utcai Kórház

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TÉNYEK UTÁN CSELEKVÉS Viziné Molnár Anna Uzsoki Utcai Kórház"— Előadás másolata:

1 TÉNYEK UTÁN CSELEKVÉS Viziné Molnár Anna Uzsoki Utcai Kórház
MKSZ XXX. Kongresszus 2018 április 26

2 Google: „ápolóhiány” (1 mp alatt 11.000 találat)
„Nem enyhül az ápolóhiány, egyre több a bérnővér” „Az elkövetkezendő években romlani fog az ellátás minősége az ápolóhiány miatt” „Krízishelyzet a kórházi ápolóhiány miatt” „Jelentős ápolóhiány a hazai kórházakban” „A nővérhiány a legnagyobb probléma az egészségügyben” „LASSAN ELFOGYNAK A NŐVÉREK A KÓRHÁZAKBÓL”

3 Ápolói hivatást népszerűsítő kampány folyamata

4 HIVATÁSUNK ÉJSZAKÁJA UZSOKI UTCAI KÓRHÁZ

5 ELŐKÉSZÍTÉS Iskolák megkeresése Regisztráció előkészítése
Szülői nyilatkozat Sajtó/média meghívása

6 A Hivatásunk Éjszakája minden alkalommal 18 és 22 óra között került megrendezésre. Az első egy órában előadások formájában ismertettük az egészségügyi szakképzési rendszert, az ösztöndíjas pályázati lehetőséget. A fiatalok érdeklődését valós az életből kiragadott képekkel próbáltuk felkelteni. Lelkes munkatársaink mesélték el a fiataloknak saját különleges történeteiket, hogy ők maguk hogy lettek az egészségügy szerelmesei. Ismertettünk érdekes történeteket a fiatalokkal arról, hogy életünk során a munkahelyünkön kívül milyen különleges helyzetekben tudtuk hasznosítani szakmai tudásunkat. Ismertettük a fiatalokkal az eü dolgozók kitüntetési, jutalmazási rendszerét. Bemutattuk hivatásunk kézzel nem fogható és emberi érzelmekre épülő értékeit is.

7

8 Minden résztvevő diák a miénkkel megegyező névtáblát kapott, ezzel is erősíve az összetartozásunkat.

9

10 MÉDIA MEGJELENÉSEK M1 HÍRADÓ RTL HÍRADÓ DUNA TV: ISKOLAPAD MAGYAR IDŐK „ A pályaválasztási esteken az ápolói hivatás szépségeit igyekeztek megmutatni a még pályaválasztás előtt álló nyolcadikosoknak és gimnazistáknak”

11 MÉDIA MEGJELENÉSEK MEDICALONLINE: „ez egy jó próbálkozás arra, hogy kedvet csináljon a szakmához, hiszen az ágazat utánpótlásgondokkal küzd” NÉPSZAVA: „Nyílt napot tartanak az elkövetkezendő időben többször is a fiataloknak az Uzsoki Utcai kórházban, ahol a Z generáció tagjainak érdeklődését szeretnék felkelteni az egészségügyi szakmák iránt.

12 Ezután 4 csoportra bontva kezdtük bejárni az előre kijelölt helyszíneket.
Egyik célállomásunk az onkoradiológia volt, ahol sugárterápiás gépekkel ismerkedhettek a fiatalok. Itt egy kicsit beszélgettünk a Humán papilloma vírusról, annak veszélyeiről, terjedési módjáról és a lehetséges megelőzésről.

13

14

15 Slide Title Make Effective Presentations Using Awesome Backgrounds
Engage your Audience Capture Audience Attention

16

17

18

19

20

21

22

23

24 A RENDEZVÉNY EREDMÉNYE

25 Köszönöm a megtisztelő
figyelmet! Viziné Molnár Anna Uzsoki Utcai Kórház


Letölteni ppt "TÉNYEK UTÁN CSELEKVÉS Viziné Molnár Anna Uzsoki Utcai Kórház"

Hasonló előadás


Google Hirdetések