Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Új nemzedék győri közösségi tér (Rómer ház)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Új nemzedék győri közösségi tér (Rómer ház)"— Előadás másolata:

1 Új nemzedék győri közösségi tér (Rómer ház)
Bemutatkozó anyag

2 Új Nemzedék Győri Közösségi Tér (Rómer Ház)
Az  „Új Nemzedék Újratöltve” c. kiemelt projekt  keretén belül működik. Célja: a fiatalok társadalmi aktivitásának növelése, nyitott, elfogadó és befogadó szemléletmódjának megerősítése, a helyi ifjúsági közösségek és az önkéntes tevékenység támogatása.  Ehhez kapcsolódóan húsz közösségi teret  üzemeltetünk,  melyekben  több mint 10 ezer programot  valósítunk meg 2020-ig.

3 Új Nemzedék Győri Közösségi Tér (Rómer Ház)
Az Új Nemzedék Központ országos hálózatot építve minden megyeszékhelyen, továbbá Budapesten, összesen 20 felszerelt, szakmai és szabadidős programokat egyaránt kínáló közösségi térrel várja a fiatalokat. Az ÚNK ingyenes szolgáltatásaiba, programjaiba több, mint 400 ezer fiatalt vont be. Ahol találkozhatsz velünk: szabadtéri rendezvényeken, népszerű fesztiválokon, külföldön, hazai és nemzetközi konferenciákon, oktatási intézményekben, expókon és a közösségi térben. A Győri Közösségi Tér a Rómer Házban található.

4 Új Nemzedék Győri Közösségi Tér (Rómer Ház)
Önkéntes tevékenységek, amikbe bekapcsolódhatsz: adminisztratív tevékenységek rendezvények előkészítésében, lebonyolításában való részvétel önkéntes akcióinkban való részvétel a közösségi tér kommunikációs felületeinek kezelése (FB oldal, Közösségi Tér weboldala) projektekben való részvétel

5 Új Nemzedék Győri Közösségi Tér (Rómer Ház)
Elérhetőségek (itt jelentkezni és érdeklődni is tudsz) Szőke Andrea Közösségi tér vezető tel.:


Letölteni ppt "Új nemzedék győri közösségi tér (Rómer ház)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések