Miért válaszottam a BME-VIK-et?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Legújabb ismereti eredmények •A 2011-es II. János Pál boldoggá avatására több millió zarándokot vártak – joggal. •De a médiának sikerült olyan hangulatot.
Advertisements

Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Ezt szavazták meg az év legjobb jének Ha úgy gondolod, hogy boldogtalan vagy, nézd meg őket!
Tutori tevékenység a gyakorlatban
Csináljunk üzletet! Avagy,
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Gondolatok a barátságról
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Az Élet Vonata.
„Férfinak és nőnek teremtette”
Számitástechnikai alapismeretek
"Keresd az életben mindig a szépet
Fülemüle informatika verseny
BARACSKAI FILMKLUB Üzenetek Kisvakond kalandjai.
mindenki másként reagál a változásokra.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Napra Valentin.
Schönherz Zoltán Kollégium
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Oxford Czinege Julianna Trinity Term Mi volt nehéz? Minden héten volt tutorialom, ami azt jelentette, hogy minden hétre kellett írnom egy dolgozatot.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
VINCÉS TÁBOR Piliscsaba, augusztus Jézus és az Ő tanítása egész életünk alapja. Aki Jézus szavai szerint cselekszik, házát sziklára építi…
Szép napot.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Egy ismerősünk egy elhagyott mexikói strandon sétált napkeltekor. Ahogy ment, egy férfit pillantott meg a távolban. Közelebb ment és ráismert egy helyi.
AZ ÁLLÁSINTERJÚK.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Zene: Chris Spheeris - Carino Nagy Elizabeth: Ha szíved hajt.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Hát én lennék, és Botond!! 
A LEGJOBB DOLGOK A KÖZGÁZBAN. H ÁT.. NEKEM SZERINTEM SEJTITEK HOGY MI AZ ELSŐ.. :$ Rómeó.
Árvácskák és Móricz Zsigmond
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME BME TAPASZTALATOK, 2015 FELSŐOKTATÁSI NEMZETKÖZIESÍTÉSI.
Személyközpontú gondozás
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
A SELMECBÁNYAI HAGYOMÁNYŐRZÉS, MINT SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS Kovács Nikolett Andragógia III. Nemzeti Tehetség Program Tehetségútlevél Program „NTP-TÚP ”
Chugyik Attila villamosmérnöki szak
Az Újbuda 60+ Program rendszerének legfontosabb elemei
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
A lelkigondozott védekezései
Ezt szavazták meg az év legjobb jének
Valahogy nem értette az ember, a Mennyország tiszta szándékát.
Szociálpedagógia BA szak, Nappali és levelező tagozat
Motivációs kutatások kutatási kérdései
Miért jöttem a BME-VIK-re?
BME Mérnök informatikus alapszak
BME Villamosmérnök.
(Informatikus mérnök szakra)
Mérnökinformatikus szak
Mérnök leszek Készítette: Forrás Mihály
Miért választottam a BME VIK Mérnökinformatikus alapszakot?
Miért a BME? Sárosi Dávid E26KX5 Sárosi Dávid.
Miért a Műegyetem? Kiskoromban gyakran mentünk el a BME K épülete előtt. Mindig megjegyeztem, hogy úgy néz ki mint valami palota. Később megtudtam, hogy.
Miért választottam A Vik-et?
Miért választottam a BME mérnökinformatikus szakot?
Készítette: Kmeczik Bence
Csecsemő- és kisgyermeknevelő Alapszak
Erasmus Tájékoztató 2018 általános tudnivalók információk afreiburgi Egyetemen való tanulásról Készítette: Kopácsi Máté III. éves teológus hallgató veszprém.
Mi számít? A műveim? Én mint költő?
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Család – és Gyermekjóléti Központ
Ezt szavazták meg az év legjobb jének
Előadás másolata:

Miért válaszottam a BME-VIK-et? Számomra maga az egyetem egy nagy „trauma” volt olyan szempontból, hogy sokáig nem tudtam, hogy mi az a hivatás, amit egész életemben boldogan tudnék végezni, éppen ezért nagyon alaposan átgondoltam hogy hova megyek tovább. Azért esett végül a BME-re a választásom, mert testvérem is ide jár, és jókat hallottam róla, valamint úgy érezem a mai napig, hogy ha ezt elvégzem, akkor egy olyan diplomát fogok kapni, ami valóban ér valamit, és tudás is van mögötte. (Sajnos érthető módon ezért többet is kell tenni, szenvedni)

Eddigi 3 hónapom Az eddigi három eltöltött hónap után úgy érzem, hogy ez tényleg nem olyan gyerekjáték, mint amilyennek tűnt, és sok csalódás is ér, ha valami nem úgy sikerült, ahogy azt szerettem volna. Úgy gondolom, hogy ilyenkor a legnehezebb az, hogy az ember ugyanúgy csinálja tovább a dolgát, még ha sokszor nehéz is egy nagy kudarcélmény után újra nekiállni tanulni. Ez idő alatt szerintem sokat fejlődtem kitartásban, és lelkierőben is, és ezt mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy lélekben készüljön fel az egyetemre, főleg erre, hogy ha ide szeretne jönni.

Miért ajánlanám ezt az egyetemet ismerőseimnek? Mint ahogy azt már előbb is megfogalmaztam, itt tényleg olyan tudásra tehetnek szert a hallgatók, amivel nem csak itthon, de külföldön is meg tudja állni a helyét a későbbiekben. Ezért többet kell tenni, mint máshol, de szerintem összességében megéri. Az egész BME területe számomra lenyűgöző, illetve maga Budapest is egy pozitív csalódás az elétemben, így magának az egyetemnek a környezetét is csak ajánlani tudom. Amit még meg kell említeni, az a korszerű felszereltség, és ennek köszönhetően sok plusz tudásra is tehetünk itt szert. Meg kell még említenem az előadók, gyakorlatvezetők, valamint a laborvezetők segítőkészségét. Mindenben próbálnak segíteni, és bármikor lehet hozzájuk fordulni kérdéseinkkel.

A bme közössége Eddigi tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy nagyon összetartók az egyetem hallgatói. Felsőbbévesekhez is nyugodtan fordulhatok kérdéssel, ők is készségesen segítenek. Rengeteg sok közösségi fórum van, illetve maga a Schönherz kollégiumán belül sok helyszín, rendezvény van másokat megismerni, így a sok tanulás mellet sem vész el teljesen a szociális élet. Összességében tehát egyáltalán nem bántam meg, hogy ide jöttem, még ha messze is vagyok az otthonomtól, gyorsan beleszoktam az itteni életben, és jól érzem magam az egyetemen.