Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BME Villamosmérnök.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BME Villamosmérnök."— Előadás másolata:

1 BME Villamosmérnök

2 Miért választottam? Nagyon sok jót hallottam erről az egyetemről és karról ismerősöktől, és a nevét is elég sok helyen hallani. Szerintem az egyik legnehezebb és legnívósabb egyetemek közé tartozik. Nyíltnapon jártam itt, és az egyetem hangulata nagyon megfogott, akkor döntöttem el, hogy ide fogok jönni továbbtanulni.

3 A tanulásról sok minden hallottam felvételi előtt, hogy nagyon nehéz, és hogy sokat kell tanulni. De ha nem lenne nehéz nem lenne kihívás benne, és ,aki nem akar tanulni annak nem is való az egyetem, ez is hozzájárult, amiért a villamosmérnöki kart választottam.

4 Miért ajánlanám másoknak?
Az előadások nagyon érdekesek, és sok előadó próbálja sok kis érdekességekkel színezni az órát és ezzel az érdeklődést még jobban felkelteni a tanulókban. A felsőbb évesek segítőkészek ha bármiben elakad valaki . A felkészítő konzultációk nagyon hasznosak a ZH-k előtt. Biztos lehet abban aki a villamosmérnökire jön, hogy itt meg tanítanak mindent ami fontos ehhez a szakmához, és ezeket később nagyon könnyen hasznosíthatja.

5 Egyetemmel kapcsolatban további fontos tudnivalók
Sok jó programot szervez, és ezekkel a programokkal sok új barátokat szerezhet mindenki. Szabadidőt eltölteni akár elméleti tudás fejlesztésével(könyvtár), vagy sportolási lehetőségekkel vár az egyetem. Az évenként megrendezésre kerülő BME napokat külön kiemelném, ahol nagyon jó előadok lépnek fel, és remek hangulat jellemzi az egészet.


Letölteni ppt "BME Villamosmérnök."

Hasonló előadás


Google Hirdetések