Évközi 6. vasárnap 2017. Február 12. – „A” év.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÉvköziXxvi vasárnap C - év Lk 16,19-31 Abban az időben, Jézus a következő példabeszédet mondta: Volt egyszer egy gazdag ember. Bíborba, patyolatba öltözködött,
Advertisements

B ízd Ú jra É leted K risztusra !. Kicsiny kis fényemmel, világítani fogok! 3x Áldom Őt minden nap és mindenhol! Elrejtsem-e fényemet? nem! Világítani.
Kezdő Ének Mialatt mély csend borult mindenre, és az éjszaka sietôs útja közepén tartott, mindenható Igéd, Urunk, királyi trónjáról eljött közénk. (Bölcs.
46. Ó halld, te zaklatott szív, A menny Királya itt! A zúgó vésznek osztja Kemény parancsait. A kétség s bűn vad árja Szelíden elpihen, Az Úr parancsszavára:
83. Ó segíts Jézus, Te fény vagy és élet! Nézd, jön az éjszaka, nő a sötét! Felvonul ellenem, bármerre térek, Rámhozza félelmes, nagy seregét. Nézd, hogyan.
Mennyből az angyal lejött hozzátok, pásztorok, pásztorok, Hogy Betlehembe sietve menvén, lássátok, lássátok.
Református istentisztelet
Isten Nagy Terve 2 rész: Isten, ma is Teremtő.
Ó szép Jézus. Ez új esztendőben légy híveidben. Ó Mária
Évközi 4. vasárnap Január 29. – „A” év.
XXI Évközi Vasárnap B- év.
Évközi 2. vasárnap Január 15. – „A” év.
Advent 2015 Jn12,20-36.
Urunk megkeresztelkedése
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
REFORMÁCIÓI ISTENTISZTELET
50. Zsoltár (49.).
ADVENTI GONDOLATOK SZENT-GÁLY KATÁVAL.
Harmatozzatok égi magasok
Évközi 8. vasárnap Február 26. – „A” év.
Évközi 7. vasárnap Február 19. – „A” év.
Harmatozzatok égi magasok
a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Oltáriszentség, Papság,
A szentség Isten igéje, látható jellel összekapcsolva.
Igeolvasás.
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Református istentisztelet
JÓ REGGELT! MA JÓ NAPUNK LESZ !.
Örvendezzünk, jertek, áhítatos lelkek, Istenünk oltáránál
JÓ REGGELT !.
Kitárom szívem ajtaját,
Az evangélium üzenete Isten szeretete bennünk. „Te azért, fiam, erősödjél meg a kegyelemben, amely a Krisztus Jézusban van.” (2Tim 2/1)
Ó, meg ne vesd hívó szavunk! Ha nem segítsz, mi meghalunk,
JÓ REGGELT!.
Gyereknevelési axiómák a Bibliában
Szolgálj, vigyázz, menj el! Felszólító igék Máté evangéliumában
Juhász Gyula Trianon 1.
TANÉVZÁRÓ ISTENTISZTELET
„16„Egy kis idő még, és nem láttok engem, de ismét egy kis idő, és megláttok engem.” 17A tanítványai közül egyesek ezt kérdezték egymástól: „Mi az, amit.
160.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
16.
Nagy Király, Fenséges Úr, Király Isten Fia,
JÓ REGGELT! Ma jó napunk lesz, hidd el !.
PÜNKÖSDI ISTENTISZTELET
I-046.
A mennyei világ lelki áldásai 2. rész
Évközi 26. vasárnap Október 1. – „A” év.
Református istentisztelet
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT ! 5.
JÓ REGGELT! Isten hozott! KRISZTUS FELTÁMADT- Valóban feltámadt!
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Református istentisztelet
Akarj többet! Efézus 1:
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Apostoli, Niceai hitvallások
Alleluja, dicsérjétek Ifjúsági énekek.
Juhász Gyula Trianon 1.

A katolikus óvodák feladata a Hit évében III.
Bibliai jelképek, szimbólumok
Őt nevezték Jézuskának,  Édesanyját Máriának,  Kit pólyába takartak,  Befektették jászolyba. 
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
(Apostolok cselekedetei 16, 16-40)
áldjátok a magasságban,
Kegyes szemmel Népénekek – SzVU227.

Előadás másolata:

Évközi 6. vasárnap 2017. Február 12. – „A” év

Kegyes szemmel nézz ránk, édes Istenünk, Akik szívvel, ajkkal áldunk, tisztelünk. Kegyelmednek árját áraszd ránk S légy mindenkor édes jó Atyánk!

Légy áldva az égben és a földtekén. Ameddig csak élek, dicsőítlek én Légy áldva az égben és a földtekén! Ameddig csak élek, dicsőítlek én. Mindörökre engedd zengenem: Dicsőség tenéked, Istenem!

Gyónom a mindenható Istennek és nektek testvé-reim, hogy sokszor és sokat vétkeztem: gondolattal, szóval, cselekedettel és mu-lasztással. Én vétkem, én vét-kem, én igen nagy vétkem.

Kérem ezért a Boldogságos, mindenkor szeplőtelen Szűz Máriát, az összes angyalokat és szenteket, és titeket testvéreim, hogy imádkozza-tok érettem Urunkhoz, Istenünkhöz.

Dicsőség a magasságban Istennek, És a földön békesség a jóakaratú embereknek. Dicsőítünk téged, áldunk téged, imádunk téged, magasztalunk téged, hálát adunk neked nagy dicsőségedért.

Urunk és Istenünk. Mennyei Király. Mindenható Atyaisten Urunk és Istenünk! Mennyei Király! Mindenható Atyaisten! Urunk, Jézus Krisztus: egyszülött Fiú, Urunk és Istenünk, Isten báránya, az Atyának Fia!

Te elveszed a világ bűneit: irgalmazz nekünk Te elveszed a világ bűneit: irgalmazz nekünk! Te elveszed a világ bűneit: hallgasd meg könyörgésünket! Te az Atya jobbján ülsz: irgalmazz nekünk!

Mert egyedül Te vagy a Szent, Te vagy az Úr, Te vagy az egyetlen Fölség: Jézus Krisztus, a Szentlélekkel együtt az Atyaisten dicsőségében! Amen

Boldogok, akik Isten útján járnak, * és törvényét követik.

Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében. És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban;

aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától; szenvedett Poncius Pilátus alatt; megfeszítették, meghalt és eltemették.

Alászállt a poklokra, harmadnapon föltámadt a halottak közül; fölment a mennybe, ott ül a minden-ható Atya Isten jobbján; onnan jön el ítélni élőket és holtakat.

Hiszek Szentlélekben. Hiszem a katolikus Anyaszentegyházat; a szentek közösségét, a bűnök bocsánatát; a test föltámadását és az örök életet. Ámen.

Ajándékul néked mit adjon híved. Hisz az égben s földön minden a tied Ajándékul néked mit adjon híved? Hisz az égben s földön minden a tied! Ez áldozat nékünk mindenünk, Ezt fogadd el tőlünk, Istenünk!

Fogadja el az Úr kezedből az áldozatot nevének dicsére-tére és dicsőségére, mindannyiunk és az egész Anyaszentegyház javára!

Halálodat hirdetjük Urunk, és hittel valljuk föltámadásodat, amíg el nem jössz.

Most lett a kenyér Krisztus testévé, Most vált a színbor Jézus vérévé; Test már a kenyér, a bor igaz vér, Hiszem ezt, ámbár elmémbe nem fér.

Itt az Istenség az emberséggel Ím megegyezett nagy szövetséggel; Ebben reménylek, amíg csak élek, Ebben erősíts, Jézusom, kérlek.

Itt a test és vér felmutattatott, Mely a keresztfán értünk ontatott; Ó nagy szeretet, érted mennyit tett! Valld meg hát, bűnös, mért nem szereted.

Üdvözlégy Mária, tengernek csillagja, Mindenkor Szűzanya, mennyország kapuja. Téged kérünk, hallgass minket, szent Fiadnak ajánlj minket, Ó szép Szűz Mária!

Mennyből leküldetett Gábriel arkangyal, Hogy téged köszöntsön üdvözlő szavakkal. Téged kérünk, hallgass minket, szent Fiadnak ajánlj minket, Ó szép Szűz Mária!