Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PÜNKÖSDI ISTENTISZTELET

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PÜNKÖSDI ISTENTISZTELET"— Előadás másolata:

1 PÜNKÖSDI ISTENTISZTELET
2016

2 Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Zúgó harang, Ének és orgonahang, Mind az ő szent nevét áldják!

3 Áldjad őt, mert az Úr mindent oly bölcsen intézett: Sasszárnyon hordozott, vezérelt, sok bajban védett! Nagy irgalmát Naponként tölti reád, Áldását mindenütt érzed.

4 Áldjad az Úr nevét, őt áldja minden énbennem! Áldjad őt, lelkem, és róla tégy hitvallást, nyelvem! El ne feledd: Napfényed ő tenéked! Őt áldjad örökké! Ámen.

5

6 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

7 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

8 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

9

10 Szent, örök Isten, nincsen hova lennem. Bárhova futnék,
te utolérsz engem. Egy menekvés van: hozzád térni, Szívem kitárni, irgalmat kérni.

11 Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám, Égi lángod járja át szívem és a szám! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt, Ó,segíts, hogy hagyjam el bűnök útjait! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt!

12  Isten élő Lelke, jöjj, hadd lehessek szent, Jézusommal légyek egy már e földön lent! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, hadd lehessek szent! Isten élő Lelke, jöjj, győzedelmet adj, S majd a végső harcon át mennybe fölragadj! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, győzedelmet adj!

13

14

15 Aeolus szobor, egy óriás eolhárfa Kanada

16

17

18

19

20

21 Új hálaének áldja Istent
a teremtés Urát, Ő hivott mindent életre, és szeretete mindig vár. Új hálaének áldja, Istent a békesség Urát, Ő otthonába hiv minket, s a céltalan is rátalál.

22 Minden perc és minden pillanat, Minden nyelv és minden gondolat, Minden ember minden nép, A Teremtőjéről beszél. 2x

23 Új hálaének áldja Istent,
ki nékünk megbocsájt, Ő nem hagyott a bűneinkben, és értünk küldte szent Fiát. Már minden egyes ember áldja, a Menny és Föld Urát Őt Jézusban megtalálja a megszabaditott világ.

24 Minden perc és minden pillanat, Minden nyelv és minden gondolat, Minden ember minden nép, A Teremtőjéről beszél. 2x

25 Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek teremtőjében. És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban,

26 aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától, szenvedett Poncius Pilátus alatt, megfeszítették, meghalt és eltemették.

27 Alászállt a poklokra, harmadnapon feltámadt
a halottak közül, fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atya Isten jobbján, onnan jön el ítélni élőket és holtakat.

28 Hiszek Szentlélekben. Hiszem az egyetemes anyaszentegyházat, a szentek közösségét, a bűnök bocsánatát, a test feltámadását és az örök életet. Ámen.

29

30 Áldásoddal megyünk, megyünk innen el, Néked énekelünk boldog éneket.
Refr.: Maradj mindig velünk, ha útra kelünk, őrizd életünk minden nap!

31 Minden nap dicsérünk Téged, jó Urunk! Néked énekelünk vidáman, boldogan.
Refr.: Maradj mindig velünk, ha útra kelünk, őrizd életünk minden nap!

32 PÜNKÖSDI ISTENTISZTELET
2016


Letölteni ppt "PÜNKÖSDI ISTENTISZTELET"

Hasonló előadás


Google Hirdetések