Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,"— Előadás másolata:

1 Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT ! Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság fia. Köszönöm, hogy vagy és hogy megteremtettél engem is.

2 Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett, mit az Úr szerzett! 2x
  Örvendjünk, vígadjunk e napon! Örvendjünk, vígadjunk e napon! Mert ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett!

3 akit szolgálunk, akit szolgálunk. 2x
Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk, akit szolgálunk. 2x Szolgáljuk hűséggel szent nevét! Szolgáljuk hűséggel szent nevét! Mert Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk!

4 Eljön az Úr, eljön az Úr, akit úgy várunk, akit úgy várunk. 2x
Egy szívvel mondjuk, hogy jöjj vissza már! Egy szívvel mondjuk, hogy jöjj vissza már! ó,  jövel Uram, jövel Uram, jövel Úr Jézus!

5 mert te vagy az én sziklaváram. Istenem, ments meg a bűnösök kezéből,
Hozzád menekülök, URam, ne szégyenüljek meg soha! Ments meg, szabadíts meg irgalmasan! Fordítsd felém füledet, és segíts meg! Légy erős kősziklám, ahova mindig mehetek, melyet segítségemre rendeltél, mert te vagy az én sziklaváram. Istenem, ments meg a bűnösök kezéből, az álnok és erőszakos emberek markából! Mert te vagy, Uram, reménységem,te vagy, URam,bizodalmam ifjúkorom óta. Te voltál támaszom születésem óta, te hoztál ki anyám méhéből, téged dicsérlek szüntelen. Sokan csodálkoznak rajtam, mert te vagy erős oltalmam. Szám dicséreteddel van tele, dicsőítlek mindennap. 71.zsoltár

6 Őrizz meg minket, óvd meg népedet. Légy velünk az úton Úristen
Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk az úton Úristen! Forrásvíz, kenyér, az ínség nem ér! Légy minékünk áldás és élet! Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk minden szenvedésben! Tekinteteddel, meleg fényeddel, Légy közel az ólomidőkben!

7 Őrizz meg minket, óvd meg népedet. Légy áldásaiddal mivélünk
Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy áldásaiddal mivélünk! Te Szentlelkeddel, élő igéddel, Légy jelzőtűz az úton nékünk. Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk a gonosszal harcban! Akarat s erő - légy békeszerző, Jöjj el szabadításod hozva!

8

9

10 Szent, örök Isten, nincsen hova lennem.
Bárhova futnék, te utolérsz engem. Egy menekvés van: hozzád térni, Szívem kitárni, irgalmat kérni. Mélységes mélyből kiáltok tehozzád. Forduljon ismét felém fényes orcád! Nálad bocsánat vár és élet. Lázadó szívem újra cseréled.

11 Elmúlt a régi. Kezdhetem az újat.
Adj erőt nékem, hogy bátran induljak. Új úton, mindig teutánad. Véled új élet hajnala támad. Szálljon szívemből hálaadó ének! Irgalmasságod áldom, amíg élek. Mert nem nézhetted örök vesztem: Szent Fiad értem halt a kereszten.


Letölteni ppt "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések