Állati jó tábor 2014.08.11-15..

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

Hosszú útra indultunk…
Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később.
Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
Erre a csodaszép kirándulásra összesen 16 tanuló és 1 tanár jutott el.A királyhalmi iskolából 1o tanuló,Hajdúnánásról pedig 6 diák és az egy tanár Csorba.
Ilyenek vagyunk mi… 5/B OSZTÁLY.
Megálltunk Hortobágyon Nézel ő dtünk Mez ő kövesden is sok szépet láttunk….
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben. Bikali sporttábor 2012 BIKAL Puchner kastély és élménybirtok.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
A söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola látogatása a Tömörkény István Munkaegységben.
Táborban voltunk … – folytatás 2
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
ERDEI ÓVODA Gyöngyös Város Óvodái Platán Úti Tagóvodában
Közoktatási projektelemek Készítette: Deli Mária Közoktatási koordinátor.
Tábori élménybeszámoló
A maják és az inkák világnézete
„Én-fejlesztés a művészetek eszközeivel” tehetséggondozó tábor november november 8. NTP-MR-MPA
„Rendőrkézen a 9. D”. Az iskolában minden osztály kapott egy közintézményt a városban amiről a suli napra prezentációt kellett csinálnia. Nekünk nagy.
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
A számla.
Nyári tábor 2011.
lala001 Zene: Meditation A konzervatórium előtt.
A S Z Á M L A.
SZÁMLA Zene: Alizon Kraus - In The Palma Továbbitás automatikus.
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
Munkács. Igyekszünk már itthon elkezdeni a készül ő dést a táborra.
Nomád tábor Magyarkanizsán augusztus Egy kilenc gyerekből és kísérőként Dobszay Ambrusból álló kis csapat indult Magyarkanizsára élmény-táborba.
Napraforgó Napközi Baranyajenő
A tanatológia oktatásának kihívásai
A reformkori színjátszás
Ökoiskolai beszámoló 2010/2011
Projekt 9.B. Remondis  A hétf ő i napon meglátogattuk a helyi szeméttelepet, ahol megnézhettük, hogyan szelektálják és tárolják a hulladékokat.
„Szolnok a vizek városa” Összefoglaló a héten tanultakról.
A 9.B projekt hete. Első nap: REMONDIS  Megtudtuk, mi történik a hulladékkal miután a kukába került.  Megnéztük a kézi hulladékválogatót.  Csoportvezetőnk.
Szakmai gyakorlat Németországban CHEMNITZ 2011 júl. 31-aug 27 8 keresked ő, 8 szakács, 8 „ügyviteles”
Ekkor még mindenki, friss és üde volt. A Szolnok Televízió is nyomon követett minket.
Comenius project. 3-kor indultunk az iskola elől kisbusszal a reptérre, ahová 4-kor érkeztünk ki. A rep- téren jól teletömtük ma- gunkat KFC-s kajával.
2009. április Indulás a Ferihegyr ő l… A várva várt repül ő út.
5 napos program szóbeli asszociációs játékok Dixit-kártyákkal Célok: - Ismeretbővítés a média világából - Képességfejlesztés - Játék - Kikapcsolódás.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
„Családi időutazás” TÁMOP-projekt 1. félév január – május KŐRÖSI.
Szakmai gyakorlat Szarvas április 3. – 16. ERASMUS+ Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, Bölcsöde.
DÉL-KOREA ASAN, SZÖUL AUGUSZTUS  Augusztus között a dél-koreai Asanban, testvérvárosok számára szervezett táborban vettünk részt.
Kaland tábor Táborvezető: viraszkó Anett.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Kincskeres ő k tábora Július nap Az els ő napot Pipis-hegyen töltöttünk, ahol a Polgármester Úr megmutatta nekünk a repül ő ket, amikbe bele.
Ezen a héten a CSILLAG-ÁSZOK nevet viselte az igazán vegyes csoport és ennek jegyében próbáltunk okoskodni egy kicsit, kézműveskedni, játszani. Sok színes.
Bornemisza Óvoda
Wrocław Green School 2016.
Készítette: Barna Alexandra Csordás Rita
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Badacsony Készítette: Szabó Lilla
Jókai Mór Református Általános Iskola 3. osztálya
Válogatás nevelők, pedagógusok országos visszajelzéseiből, a „Mandula a Manó” című előadást követően A minősítések eredeti példányai személyesen megtekinthetők.
Lovagi tábor Ragályon Július 10.  16.
Erzsébet királyné étrendje és edzésterve
KALANDOROK TÁBORA
Táborvezető: Viraszkó Anett
Dánia.
Ótátrafüred (Stary Smokovec), Tarpataki vízesés, Csorba tó, anno Saját régi képeiből készítette: Szabó Lilla.
Napközis hittanos tábor 2016.
Balatonalmádi körtúra Készítette: Szabó Lilla
Esély a szülőknek, lehetőség
HELP Határtalan Egészségnevelés Lehetőségei Program
tenisz foci strand ping-pong lovaglás
Pesti Nikolett és Nyiri Anna Sára
Fizetve… Most ide kell írnom, hogy ne nyúlj hozzá, magától vetít! (+zene)
Kabar utcai óvoda vasgyár.
Előadás másolata:

Állati jó tábor 2014.08.11-15.

1.nap Délelőtt Pipis-hegyen voltunk, ahol lehetőségünk nyílt a repülőkbe beülni. Ebéd előtt ellátogattunk a Szent Anna-tóhoz. A délutánt a gyöngyösi Játszóházban töltöttük. Nagyon élveztük!

2.nap A napot kézműveskedéssel, sok játékkal indítottuk. Elmentünk a Kerek-gyepre is , ahol csapatfeladatokat oldottak meg a gyermekek. A napot lovaglással zártuk. Jól éreztük magunkat!

3.nap A délelőtt a kézműveskedés jegyében telt. Agyagoztunk, bőröztünk. Délután a gyöngyösi Állatkertbe mentünk, ahol izgalmas csoportfeladatokat oldottak meg a gyermekek! Élveztük!

4.nap A délelőtt a környezetvédelem jegyében telt. Aszfaltrajzokat készítettünk, melyek felhívják a figyelmet a környezettudatosságra. Délután kisvonatoztunk Lajosházára. A napot kézműveskedéssel zártuk.

5.nap Péntek délelőtt a gyermekek állatkertet terveztek. Ebéd után a gyöngyösi játszótéren tomboltunk, majd a hetet mozival koronáztuk meg. Jól éreztük magunkat!

A héten sok jó élményben volt részünk. Sokat játszottunk, kézműveskedtünk és egymáshoz is közelebb kerültünk! Köszönjük!