Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Szolnok a vizek városa” Összefoglaló a héten tanultakról.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Szolnok a vizek városa” Összefoglaló a héten tanultakról."— Előadás másolata:

1 „Szolnok a vizek városa” Összefoglaló a héten tanultakról.

2 Hétfői beszámoló A hétfői napon filmet néztünk a vizek élővilágáról, sok mindent megtudtunk a folyók, tavak keletkezéséről, életéről és pusztulásáról. A hétfői napon filmet néztünk a vizek élővilágáról, sok mindent megtudtunk a folyók, tavak keletkezéséről, életéről és pusztulásáról.

3

4 Zsebmikroszkóp A film után a teremben lévő tárgyakat megvizsgáltuk mikroszkóppal. A film után a teremben lévő tárgyakat megvizsgáltuk mikroszkóppal.

5 Keddi beszámoló A keddi napon ellátogattunk a Közép-Tisza Vidéki Regionális Laborba. Ott megvizsgáltuk a Tisza vízminőségét és mikroszkóppal megtekinthettük a vízben élő apró algákat. A keddi napon ellátogattunk a Közép-Tisza Vidéki Regionális Laborba. Ott megvizsgáltuk a Tisza vízminőségét és mikroszkóppal megtekinthettük a vízben élő apró algákat.

6 Baktériumok Ugyanabba a laborba megnézhettük a kísérleti állatokat és, hogy hogyan tenyésztik a baktériumokat. Mi is kaptunk olyan edényeket, amelyekben tenyészthetünk baktériumokat. Ugyanabba a laborba megnézhettük a kísérleti állatokat és, hogy hogyan tenyésztik a baktériumokat. Mi is kaptunk olyan edényeket, amelyekben tenyészthetünk baktériumokat.

7

8 Szerdai beszámoló Szerdán a fizikával foglalkoztunk. Először elméletben átvettük, hogyan tervezik a hidakat, milyen szempontokat vesznek figyelembe (hő tágulás). Szerdán a fizikával foglalkoztunk. Először elméletben átvettük, hogyan tervezik a hidakat, milyen szempontokat vesznek figyelembe (hő tágulás).

9 A hidak a valóságban Miután végeztünk az elmélettel megnéztünk egy hidat a valóságban is. Láthattuk a szerkezetét és az elemeit közelről. Ennek mintájára el is készítettünk egy hidat és megrajzolhattuk a jövő hídját. Miután végeztünk az elmélettel megnéztünk egy hidat a valóságban is. Láthattuk a szerkezetét és az elemeit közelről. Ennek mintájára el is készítettünk egy hidat és megrajzolhattuk a jövő hídját.

10

11 Csütörtöki beszámoló Csütörtökön az Áldás Kft-hez mentünk. Ott halhattunk egy előadást a szikvíz történetéről. Ezután megnézhettük, hogyan töltik fel az üvegeket és szállítják az üzletekbe. Csütörtökön az Áldás Kft-hez mentünk. Ott halhattunk egy előadást a szikvíz történetéről. Ezután megnézhettük, hogyan töltik fel az üvegeket és szállítják az üzletekbe.

12

13

14 Pénteki beszámoló A pénteki napon összefoglaljuk, hogy mit tanultunk a héten. Ezek után egy teszt vár ránk, ami során beszámolhatunk a héten tanultakról. A pénteki napon összefoglaljuk, hogy mit tanultunk a héten. Ezek után egy teszt vár ránk, ami során beszámolhatunk a héten tanultakról.

15 Készítette: Balogh Béla Nagy Eszter Szántai Dalma Tóth Norbert


Letölteni ppt "„Szolnok a vizek városa” Összefoglaló a héten tanultakról."

Hasonló előadás


Google Hirdetések