Pakisztáni beszámoló.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Beszélgessetek arról, amikor hálásak voltatok valamiért!
Advertisements

Kezdő Ének Mialatt mély csend borult mindenre, és az éjszaka sietôs útja közepén tartott, mindenható Igéd, Urunk, királyi trónjáról eljött közénk. (Bölcs.
Izrael „történelem előtti” kora. 0. Mi az a „történelem előtti kor”? A zsidó történetírás Kr.e körül jelent meg Kánaánban:  Az éppen megszülető.
Készítette: Csonka Gábor Geográfus MSc I. évfolyam.
Radikális életváltozás Igehirdetés Békés, május 9. Előadó: Merényi Zoltán Textus: Csel 9,19-30.
Húsvét Amikor elmúlt a szombat, a magdalai Mária és Mária, a Jakab anyja, valamint Salómé illatos keneteket vásároltak, hogy elmenjenek, és.
Győzelem a harag felett. A harag öl. Dr. Redford Williams rámutat arra, hogy a kortizon nevű stressz hormon, amely a haragot táplálja, szó szerint.
Református istentisztelet
Református istentisztelet
Keresztyén Ifjúsági Dicsőítő Csoport
Református istentisztelet
Isten Nagy Terve 2 rész: Isten, ma is Teremtő.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
A halál utáni élet Ifjúsági óra Békés.
Ó szép Jézus. Ez új esztendőben légy híveidben. Ó Mária
Évközi 4. vasárnap Január 29. – „A” év.
XXI Évközi Vasárnap B- év.
Évközi 8. vasárnap Február 26. – „A” év.
Évközi 7. vasárnap Február 19. – „A” év.
Oltáriszentség, Papság,
A szentség Isten igéje, látható jellel összekapcsolva.
Igeolvasás „6Nem jól dicsekedtek ti. Hát nem tudjátok, hogy egy kicsiny kovász az egész tésztát megkeleszti? 7Takarítsátok ki a régi kovászt, hogy új tésztává.
Igeolvasás.
SZABAD AKARAT Arany Viktor.
A katolikus óvodák feladata a Hit évében
Református istentisztelet
Évközi 6. vasárnap Február 12. – „A” év.
Református istentisztelet
JÓ REGGELT! MA JÓ NAPUNK LESZ !.
JÓ REGGELT !.
Az evangélium üzenete Isten szeretete bennünk. „Te azért, fiam, erősödjél meg a kegyelemben, amely a Krisztus Jézusban van.” (2Tim 2/1)
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
JÓ REGGELT!.
Az életvezetés etikája - a döntésről
A korai Egyház Az első közösségek.
Gyereknevelési axiómák a Bibliában
Szolgálj, vigyázz, menj el! Felszólító igék Máté evangéliumában
TANÉVZÁRÓ ISTENTISZTELET
HÁLAADÁS Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra. (1 Thessz 5:16-18)
„16„Egy kis idő még, és nem láttok engem, de ismét egy kis idő, és megláttok engem.” 17A tanítványai közül egyesek ezt kérdezték egymástól: „Mi az, amit.
Az alkalmazott szeretet
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2008-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Nagy Király, Fenséges Úr, Király Isten Fia,
PÜNKÖSDI ISTENTISZTELET
a hegyoldalakat borító erdőket, és csodáltam a természet szépségét,
A mennyei világ lelki áldásai 2. rész
395.
Kérdések az alkalom előtt:
JÓ REGGELT ! 5.
Várakozás – Simeon és Anna
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Református istentisztelet
Akarj többet! Efézus 1:
Felebarát – vagy tán egészen az?
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
13 tanács egy életre.
Engedelmesen és szeretettel
"Én vagyok az Úr, a te Istened."
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
(A tudomány szemszögéből)
258.

21 napos Ima és Böjt „Ezért akiben megvan ez a reménység, megtisztítja magát, mint ahogyan Ő is tiszta.” (1Jn 3:3) „...kezében szórólapát.
A katolikus óvodák feladata a Hit évében III.
Jézuskától - Jézus Krisztusig
Nagyon érdekes olvasmány.
"Én vagyok az Úr, a te Istened."
13 tanács egy életre.

Előadás másolata:

Pakisztáni beszámoló

„Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra.” (1 Thesszalonika 5: 16-18)

Pakisztáni beszámoló 2.0

„Emlékezz arra, hogy Jézus Krisztus , aki Dávid utóda, feltámadt a halottak közül. Erről szól az én evangéliumom, amelyért még bilincseket is viselek, mint egy gonosztevő. Az Isten igéje viszont nincs bilincsbe verve. Ezért tehát mindent elviselek a választottakért, hogy ők is elnyerjék a Krisztus Jézusban való üdvösséget örök dicsőséggel.” (2 Tim 2:8-10)

Növekedés üldöztetések alatt és források hiányában „Tudok nyomorúságodról, és szegénységedről, pedig gazdag vagy...” (levél a szmirnai gyülekezetnek; Jel 2:9) „”Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz” Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy a Krisztus ereje lakozzék bennem. Ezért a Krisztusért örömöm telik erőtlenségekben, bántalmazásokban, nyomorúságokban, üldöztetésekben és szorongattatásokban; mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős.” (2 Kor 12:9-10)

„Tudok a cselekedeteidről, hogy nem vagy sem hideg, sem forró „Tudok a cselekedeteidről, hogy nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg volnál, vagy forró! Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból. Mivel azt mondod: Gazdag vagyok, meggazdagodtam, és nincsen szükségem semmire; de nem tudod, hogy te vagy a nyomorult, a szánalmas és a szegény, a vak és a mezítelen:” (levél a laodícei gyülekezethez; Jel 3: 15-17) „Ti vagytok a föld sója. Ha pedig a só megízetlenül, mivel lehetne ízét visszaadni? Semmire sem való már, csak arra, hogy kidobják, és eltapossák az emberek.” (Máté 5:13)

Szmirna: ...tudok nyomorúságodról, pedig gazdag vagy! Laodícea: ...gazdag vagyok...te vagy a nyomorult! „”Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz” „Tudok cselekedeteidről, fáradozásodról és állhatotosságodról, és arról, hogy nem viselhetted el a gonoszokat, és próbára tetted azokat, akik apostoloknak mondják magukat, pedig nem azok, és hazugnak találtad őket. Tudom, hogy van benned állhatatosság, terhet viseltél az én nevemért, és nem fáradtál meg... ...de az a panaszom ellene, hogy nincs meg már benned az első szeretet. Emlékezz tehát vissza, honnan estél ki, térj meg, és tedd az előbbiekhez hasonló cselekedeteidet...” (levél az efézusi gyülekezetnek; Jel 2: 2-5)

Emlékezz tehát, honnan estél ki, és térj meg! Milyen az ízünk? Miről ismernek meg, teltünk el magunkkal? Mire vagyunk képesek? Mi motivál? Ti vagytok a föld sója Tudok nyomorúságodról ... pedig gazdag vagy Elég neked az én kegyelmem Az első szeretet