Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HÁLAADÁS Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra. (1 Thessz 5:16-18)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HÁLAADÁS Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra. (1 Thessz 5:16-18)"— Előadás másolata:

1 HÁLAADÁS Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra. (1 Thessz 5:16-18)

2 „Aki elfelejti a hála nyelvét, sosem lesz beszélő viszonyban a boldogsággal.”
Számos kutatás bizonyította, hogy a hála gyakorlása az egyik legjótékonyabb dolog a pszichológiai és érzelmi jólétre nézve. Nemrég a Harvard egyetem kutatói fedezték fel, hogy 75 évig tartó megfigyelésben, hogy a legerősebb indikátora a boldog életnek a hála.

3

4

5

6

7

8

9

10

11 NEKEM JÁR VÁGY ÉRTÉK MEGELÉGEDÉS MEGBECSÜLÉS MIBE KERÜLT A MÁSIKNAK?
SZÜKSÉG

12 Mert ki tesz téged különbbé? Mid van, amit nem kaptál?
Márpedig aki tetteket visz végbe, annak a bér nem kegyelemből, hanem fizetség címén jár. (Róma 4:4) Mert ki tesz téged különbbé? Mid van, amit nem kaptál? (1 Korinthus 4:7) Valóban nagy nyereség a kegyesség megelégedéssel, mert semmit sem hoztunk a világba, nem is vihetünk ki semmit belőle. (1 Tim 6:6-7)

13 Taníts úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk!
(90. Zsoltár 12)

14 Nem a nélkülözés mondatja ezt velem, mert én megtanultam, hogy elégedett legyek azzal, amim van. (Fil 4:11)

15


Letölteni ppt "HÁLAADÁS Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra. (1 Thessz 5:16-18)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések