ETailer Kit Lenovo VIBE P1 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14 ", 15 ") 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Advertisements

ETailer Kit Lenovo IdeaCentre Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
ETailer Kit Lenovo Tab Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
A tartalommarketingről röviden Tartalom generálás és megosztás Először látogatók, olvasók, majd belőlük vásárlók lesznek. Bárhol, bármikor és bármilyen.
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
ETailer Kit Lenovo Yoga Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Nyitó szakértői találkozó. "C" komponens-informatika Készítette: Farkas László január.28.
A képzett szakemberekért AZ ÖNÉRTÉKELÉS FOGALMA, LÉNYEGE, SZEREPE A MINŐSÉGFEJLESZTÉSBEN 3.2. előadás.
A papír nélküli, digitális világ már hamarosan elérhető Zsámboki Gábor kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes
NRC Omnibusz – november. Okostelefon használat  A éves internetezők 64%-a használ okostelefont (saját/céges okostelefont, vagy más készülékét).
Kiszervezés szolgáltatói szemmel Tóth Zoltán november 9.
Microsoft Photo Story. Mi is ez?  A Microsoft Photo Story egy alkalmazás, amelyet a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvergyártó cége készített.
ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
KÉPZŐ- ÉS IPARMŰVÉSZET ISMERETEK ÁGAZATI SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA (középszintű) május-június.
Alaplap.
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
Dobrik-Lupták Sára szeptember 19.
Egészség, baleset-megelőzés és környezet
OLVASÓSZOLGÁLATI TEREK
DIGITÁLIS VÁSÁRLÁSOK, GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK
Számítógépek jellemzői, ügyfél - kiszolgálók jellemzői, számítógépházak, tápegységek elnevezései, funkciói, főbb jellemzői Elmélet 1.
Térkép készítése adataiból
A kérdőívek, a kérdőívszerkesztés szabályai
Kerülgetős Verzió: 2.5 Egy egyszerű játék, melyben ki kell kerülni
Az iskolai könyvtár telepítése, térszervezése és felszerelése
WE PROVIDE SOLUTIONS.
Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium
Mérése Pl. Hőmérővel , Celsius skálán.
Becslés gyakorlat november 3.
ELŐNYÖK – megbízható működés
Technikai lehetőségek, korlátok, kihívások
A közigazgatással foglalkozó tudományok

videós team Team vezetője: Tariné Péter Judit Tagok:
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
A KINOVEA mozgáselemző rendszer használata
Okostermosztát Termék bevezetés 2017
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
Microsoft songsmith Zenekészító program.
Szervezetfejlesztés II. előadás
Mikrovezérlők alkalmazástechnikája laboratóriumi gyakorlat
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
„B” komponens Az SZTE informatikai infrastruktúrájának fejlesztése
KATRIN 2D DWG SZIMBÓLUMOK ÉS GDL KÖNYVTÁR
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
A márkázás Marketing gyakorlat 6..
középfokú felvételi eljárás
ROTA STAND Felállást és átülést segítő eszköz.
AZ OKOSHÁZAK BEMUTATÁSA
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Mobilkommunikáció Eszközök és hálózatok
A villamos installáció problémái a tűzvédelem szempontjából
WE PROVIDE SOLUTIONS HS-Panel (SIP panel) házak,
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Regionális workshop Zétényi Ákos.
Új pályainformációs eszközök - filmek
Felszín alatti vizek kémiai állapotfelmérése
A Microsoft SharePoint testreszabása Online webhely
A modern hőközpontok jelentősége a távfűtésben Kovács Lajos ügyvezető
Sigfox technológia és hálózatok
TÁRGYI ESZKÖZÖK ELSZÁMOLÁSA
Az ELQ 30A+ automatikus hangfrekvenciás mérései
Érvényesség: től visszavonásig, illetve a készlet erejéig.
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
Családi vállalkozások
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Értékeink mentén TOP Pályázat benyújtása.
Üzlezi információelemző specializió
Előadás másolata:

eTailer Kit Lenovo VIBE P Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Lenovo Internal. All rights reserved. A Lenovo VIBE P1 eTailer Kit tartalma: PPT −Javasolt tartalom (Összegzés, Áttekintés, Főbb jellemzők) −Képes ismertető −Fotóalbum link

2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Javasolt tartalom

Lenovo Internal. All rights reserved. Összegzés Kiváló teljesítmény – Extrahosszú akkumulátor élettartam, hogy napokig elérhető legyen. A VIBE P1 extrém hosszú akkumulátor-üzemidejével sokkal tovább bírja egyetlen egy töltéssel, mint a legtöbb okostelefon. Olyan intelligens funkciókkal érkezik a VIBE P1, mint a gyorstöltés, vagy a manuális energiatakarékos kapcsoló és az eszköz akár hordozható töltőként is funkcionál más eszközök számára. A biztonsága érdekében ujjlenyomat-olvasóval kiegészítve a VIBE P1 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőjével, Qualcomm® Snapdragon™ 64 bites nyolcmagos processzorával és 4G LTE-kapcsolatával tökéletesen illeszkedik az ön igényeihez. Használja az összegzőt egy gyors bevezetésre a termékről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

Lenovo Internal. All rights reserved. Áttekintés  5000mAh-s akkumulátor györstöltés funkcióval  Manuális energiatakarékos kapcsoló  5,5 hüvelykes FHD IPS kijelző  Akár hordozható töltőként funkcionál más eszközök számára  Qualcomm® Snapdragon™ 64 bites nyolcmagos processzor  13MP-es hátlapi és 5MP-es előlapi kamerák  Ujjlenyomat-olvasó biztonsági rendszer NFC-vel  Android™ 5.1, Lollipop operációs rendszer Használja az áttekintést, hogy bepillantást adjon a termék legfontosabb jellemzőiről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 1 Fantasztikus akkumulátor kapacitás A masszív akkumulátornak és az USB töltőkábelnek köszönhetően a VIBE P1 külső akkumulátorként is használható, azonnali energia utánpótlást biztosítva, bármikor, amikor szüksége van rá. 2 Fogyasztásra optimalizált Full HD kijelző A magával ragadó 5,5 hüvelykes Full HD kijelző nemcsak optimalizálja az energiagazdálkodást, de könnyű és karcálló Gorilla® Glass 3 üvegből készült. 3 Gyorstöltés A Gyorstöltés funkció segítségével szinte pillanatok alatt feltöltődhet. Csak dugja be egy pár percre egy gyors energia löketért, ami elegendő lesz a következő pár órában. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.)

Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 4 Ujjlenyomat-olvasó Az ujjlenyomat-olvasó biztonságos belépést biztosít és megerősíti az adatlopás elleni védelmet. 5 Nagyteljesítményű folyamatok A VIBE P1 Qualcomm® Snapdragon™ 64 bites nyolcmagos processzora sima, gyors folyamatokat és megbízható teljesítményt biztosít a mindennapi feladatokhoz. 6 Bővíthető tárhely Akár 128GB bővíthető microSD tárhelyének köszönhetően a VIBE P1 megfelelő méretű tárhellyel rendelkezik, amire szüksége van, hogy mindenhová magával vihesse a képeit, videóit és zenéit. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.)

2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Fotóalbum

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó Ez egy elsődleges termékfotó, ami mutatja a Lenovo VIBE P1 kialakítását és összképét.

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó - jellemző Ez egy másodlagos termékfotó, ami mutatja a VIBE P1 egyedi kialakítását és összképét.

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó - életmód Mutatja a terméket használat közben, hogy a vásárlók számára könnyebben érzékelhető legyen az alakja és a formája.

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: A Lenovo VIBE P1 fotógalériájához és a képek letöltéséhez kérjük látogassa meg az alábbi oldalt: