KAB-KEF-11 A/B/C Gyakran Ismételt Kérdések. Nem érkezett meg a regisztrációt aktiváló . Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SNI-s ALKALMAZÓI VERSENY. SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ TANULÓK FŐVÁROSI INFORMATIKA TANULMÁNYI VERSENYE Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola és Szakiskola.
Advertisements

VIZSGAFELADATOK PMMIK, MÁJUS 26. LETÖLTHETŐ:hr2.pte.hu/vizsgappt.
Kábítószerügyi „hazai” pályázatok sikeres elkészítésének segítése 2008.
Alapítva 2000-ben KÉSZÜLJÜNK EGYÜTT A JÖVŐRE! 1.Rólunk 2.Pályázatról 3.Sikeres benyújtás ZFR-TH/15.
Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek _ A pályázatkezelői felület bemutatása.
KÖZÖS UTAKON – PÁRBESZÉD A TÁRSADALMI FELZÁRKÓZÁSÉRT KONFERENCIA DECEMBER 2. DR. GARAI PÉTER EU FEJLESZTÉSEK VÉGREHAJTÁSÁÉRT FELELŐS HELYETTES-ÁLLAMTITKÁR.
A Végrehajtó Ügynökség, a pályáztatást támogató elektronikus rendszerek, valamint az elszámolhatóság főbb kérdéseinek bemutatása Németh Veronika – NFFKÜ.
KÖZHASZNÚSÁG MEGTARTÁSA, - MEGSZERZÉSE Molnár Elvira Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Kocsis Tibor Kaposvár, március 01. Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása.
„Webra” nyílt beszerzési rendszer gyakorlati bemutatása Szeged, június 18. Készítette: Fekete Tibor Irodavezető-helyettes Telefon:
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
1 NEMZETI KULTURÁLIS ALAP ORSZÁGOS ELŐADÁS-SOROZAT Megyeháza Kecskemét.
Felvételi jelentkezés február. Csak az itt található tájékoztató tartalmazza a hivatalos információkat! A jelentkezési határidő: 2016.
 Alap tudnivalók Alap tudnivalók  Az If és a While folyamatábrák Az If és a While folyamatábrák  Probléma Probléma  A while ciklus (általános alak,
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
Dr. Pók László SZECSKAY ÜGYVÉDI IRODA Köthetünk-e útján szerződést? „INFORMÁCIÓVÉDELEM MENEDZSELÉSE” LXII. SZAKMAI FÓRUM szeptember.
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
Továbbtanulás
NIIF VoIP projekt aktualitások
Lendületben a Pénziránytű Iskolahálózat
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Merre tovább magyar mezőgazdaság?
A kérdőívek, a kérdőívszerkesztés szabályai
Kassa A KRÜH kassai irodájának székhelye a város belvárosában a Csáky-Dessewffy Palotában található, valamint az irodamegnyitó december 12-én.
Kertészet korszerűsítése - ültetvénytelepítés támogatására öntözés
ŐRSÉGI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS
Hitelkonstrukciók a pályázati rendszerben
Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése
Integráció a felsőoktatási könyvtárak szolgáltatásfejlesztésében
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Tóth Gábor Heves Megyei Kormányhivatal Jogi és Koordinációs Főosztály
Kommunikáció a könyvvizsgálatban
Elektronikus irat (elektronikus dokumentum) és elektronikus aláírás
Az „Út a munkához” program évi változásai
„AZ IGÉNYTŐL A MEGVALÓSULÁSIG” HONI PLUSZ EGYESÜLÉS – GAIASOLAR KFT.
KERESÉS ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁRI KATALÓGUSOKBAN
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Finish Rendszer Súgó Finish Rendszer - Súgó.
A évi pályázati felhívás legfontosabb szabályai
Számítógépes vírusok.
Mi jut Önnek eszébe a napi postázásról?
Hallgatói juttatási rendszer
Merre tovább a középiskola után?
Környezeti Kontrolling
Budapest, február 5. Reszeginé Erdélyi Beáta
Tájékoztató az „Otthon Melege Program” önkormányzati támogatásáról
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
„KAPOR” online pályázatkezelő program
Hallgatói ösztöndíjak
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Helyi bíráló bizottság tagjainak megválasztása clld community led local development
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Helyi támogatási kérelmek benyújtásának ügymenete
Felvételi a középfokú iskolákban a 2016/2017. tanévben
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról Nemzeti Együttműködési Alap
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Szakmai gyakorlat tájékoztató
Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület, al-elnök
Az „Út a munkához” program évi változásai
Erasmus+ és Campus Mundi pályázati tájékoztató Pécs 20/02/2019
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Szakmai vizsgaelnöki pályáztatás, vizsgabizottsági jelentések
Előadás másolata:

KAB-KEF-11 A/B/C Gyakran Ismételt Kérdések

Nem érkezett meg a regisztrációt aktiváló . Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező rendszere levélszemétként kezelte az aktivációs e- mailt. Amennyiben a spam-ek közt nem találta meg, akkor küldje el a regisztrációhoz megadott címet és jelszót a e- mail címre és rendszergazdánk aktiválja Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező rendszere levélszemétként kezelte az aktivációs e- mailt. Amennyiben a spam-ek közt nem találta meg, akkor küldje el a regisztrációhoz megadott címet és jelszót a e- mail címre és rendszergazdánk aktiválja

A Regisztrációs Nyilatkozatot hogyan tudom postai úton megküldeni? A „Letölthető dokumentumok” menüpontban található MS Word dokumentumot letöltés és kitöltés után postai úton küldje el a Pályázatkezelő címére (Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, 1134 Budapest, Tüzér u ). Kérjük, a borítékra írja rá: „Pályázatkezelő Iroda” és „Regisztrációs nyilatkozat”.

Több telephellyel rendelkezik a szervezet, mint ahányat a Pályázatkezelő Rendszerben a Regisztrációs Nyilatkozatra fel tudok vinni, mit tegyek? A Regisztrációs Nyilatkozat beküldendő formanyomtatványa, amely a „Letölthető dokumentumok” menüpontban található, MS Word formátumú. Ezen ki tudja egészíteni a további telephelyekkel a nyilatkozatot. Célszerű azon telephelyeket feltüntetni a Pályázatkezelő Rendszerben, amelyeken a projekt megvalósul.

Hogyan lehet korrigálni a Regisztrációs Nyilatkozaton elrontott adatot? A címre küldje meg a korrigálandó adatokat, illetve a helyes adatokat a regisztrációhoz megadott címmel A címre küldje meg a korrigálandó adatokat, illetve a helyes adatokat a regisztrációhoz megadott címmel

Mennyi a Regisztrációs díj? A regisztráció a Pályázatkezelő Rendszerben díjmentes. Regisztráltam a Pályázatkezelő Rendszerben, pályázhatok? A regisztráció önmagában nem elegendő, meg kell felelni a Pályázati Felhívás és a Pályázati Útmutató egyéb feltételeinek is (pl.: Pályázók köre, …). Hogyan nyújthatom be a pályázatomat? Kizárólag elektronikus úton, az NCSSZI Pályázatkezelő Rendszerében. Adott „Pályázati kategóriánál” nem jelenik meg az elektronikus pályázati űrlap. Ebben az esetben a pályázathoz kapcsolódó űrlap még feltöltés alatt van.

Mi a pályázat beadásának végső határideje? A szerver óráján az adott nap 23:59-dik perce. Hány darab pályázatot adhat be egy pályázó? Az adott pályázat Pályázati Felhívásának 7. pontja az irányadó.

Mit jelent az, hogy „egy pályázó kategóriánként csak egy pályázatot nyújthat be”? Az adott Pályázati Felhívásban több kategória is szerepel (pl.: A/B/C/D), ilyen esetben minden kategóriára benyújthat a pályázó egy darab pályázatot, amennyiben az egyes kategóriák pályázati feltételeinek megfelel.

Mi a támogatási időszak? Amely az adott pályázat Pályázati Felhívásának 6. pontjában megadott időszak közé esik. Ez az időszak magába foglalja a projekt előkészítését, megvalósítását és lezárását is. Mi a támogatás elszámolásának végső határideje? A pályázó által megjelölt projektidőszak utolsó napját követő 30. nap. Az önerőt melyik összegből kell kiszámolni? A Pályázati Felhívásban (4. pont) megadott önerő mértékét (%) a projekt teljes tervezett összegéből (= 100%) kell kiszámolni.

Nem látom a benyújtott pályázatom. Ez teljesen normális, megjelenik, amint a teljes feldolgozás megtörtént. Hol tudom megnézni, hogy benne vagyok-e a korábbi évek szakértői névsorában? Az adott év szakértői névsorára kiírt pályázat Pályázatkezelőjénél érdeklődhet. Hol érhetem el a Pályázatkezelőt? Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet – Pályázatkezelő Iroda Postacím: 1134 Budapest, Tüzér u Telefon: (06-1) Fax: (06-1)