Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szakmai gyakorlat tájékoztató

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szakmai gyakorlat tájékoztató"— Előadás másolata:

1 Szakmai gyakorlat tájékoztató

2 A gyakorlat megkezdése előtt ellenőrizd..
Kreditszám BA – 150 kredit TÁV – 120 kredit FSZ – 75 kredit Ha nincs meg  Dékáni kérelem (Modulo->Karközi beadási hely) 2. Céggel kapcsolatos kritériumok Min. 2 éve működik Min. 1 főt foglalkoztat Bevétele eléri a 30 milliót Van felsőfokú végzettségű Ha nem felel meg  Tanulmányi Bizottsági kérvény (Modulo->Karközi)

3 A gyakorlat A gyakorlati helyet magadnak kell megkeresni (Karrier Iroda ajánlatok, eddig betelt gyakornoki helyek listája, az eddig megállapodást kötöttek listája) Abban a félévben csinálod, amelyikben felvetted a szakmai gyakorlat kurzust a Neptunban (mit jelent ez?) 14 hét hosszú Maximum heti 40 óra 75%-a ténylegesen a munkahelyen töltendő, effektív gyakorlati munkavégzéssel A maradék 25% felhasználható munkavégzéssel kapcsolatos ismeretek megszerzésére, konzultációkra, szakszemináriumra, szakdolgozatírásra (ezt is fel kell tüntetni a munkanaplóban!)

4 Fizetés A 6 hetet elérő egybefüggő szakmai gyakorlatért díjazás illeti meg a hallgatót, melynek a heti mértéke legalább a minimálbér havi összegének 15%-a.

5 Szakmai gyakorlat megkezdése
1. Együttműködési megállapodás: 3 eredeti példány Aláírva Dátum a gyakorlat kezdő időpontja előtti!! Táblázatot is kitöltve Személyesen a GTK Karrier Irodában Postai úton: 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1. A már megállapodással rendelkező cégek adatbázisát az sztekarrier.hu/ Kötelező szakmai gyakorlat/ GTK/ Szakmai gyakorlat rendje alatt találjátok.

6 Szakmai gyakorlat megkezdése
2. Fogadó nyilatkozat 1 példány Aláírva, kitöltve Dátum a gyakorlat kezdő időpontja vagy az előtti Cég adatai TB kérvényről született döntést is csatolva (ha van) 3. Kreditigazolás Neptun/ Tanulmányok/ Tanulmányi átlagok kinyomtatása Ha nincs meg a szükséges minimum kredit, akkor a Dékáni kérelemről született döntésről is csatolni kell PrintScreent. 4. Hallgatói munkaszerződés Ebből nem kérünk példányt

7 Szakmai gyakorlat lezárása
1. Átfogó munkaterv és teljesítési jegyzőkönyv Ha a munkahelyeden töltöd a gyakorlatot: Egyszerűsített munkanapló Ha a gyak megkezdésétől dolgozol ott: Átfogó munkaterv és teljesítési jegyzőkönyv Mind a 14 hetet ki kell tölteni, aláírni az arra a hétre vonatkozó dátummal neked is és a mentornak is! 2. Teljesítésigazolás A szakodnak megfelelőt kell kitölteni A részletes értékelőt is ki kell tölteni A referencia opcionális, a hallgatónál maradhat, nem kell leadni

8 2018-19 tavaszi féléves határidők
BA Nappali júniusi záróvizsgázók: Kezdő dokumentumok leadási határideje: 2019. február 18. Záró dokumentumok leadási határideje: 2019. május 27. FSZ és BA távoktatás júniusi záróvizsgázók: Kezdő dokumentumok leadási határideje:  2019. február 25. Záró dokumentumok leadási határideje: 2019. június 3. Nem záróvizsgázók: Kezdő dokumentumok leadási határideje:  2019. március 18. Záró dokumentumok leadási határideje: 2019. június 21.

9 Postacím: 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Köszönöm a figyelmet! Kérdések? 62/ GO földszint Postacím: 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.


Letölteni ppt "Szakmai gyakorlat tájékoztató"

Hasonló előadás


Google Hirdetések