2289 Ft helyett 1689 Ft Egységár: 28,15 Ft/db Miért ajánljuk ezt a készítményt? Az Actival Kid fogyasztása hozzájárul a megfelelő vitamin, ásványi anyag.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Étrend-kiegészítő vagy gyógyszer? Határterületi termékek elhatárolásának szempontjai Medical Tribune konferencia október 1. Dr.
Advertisements

Környezetszennyezés A mai emberek felelőtlenek. Szennyezik a levegőt, folyókat. Ezért napjainkba sok ezer ember hal meg környezet szennyezéstől.
BEPTRA „Legjobb Gyakorlatok” kis- és középvállalkozások számára Szakmaspecifikus képzéssorozat Projektsz á m: HURO/0901/138/2.1.2 HURO0901/138/2.1.2 A.
Az étrend-kiegészítők, kozmetikumok forgalmazásának hatósági felügyelete Kereskedők Napja Június 4. Szabó Nikolett Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal.
PUREX Phase-2 Program. REGENER Á L Á S É S A SZERVEZET Ú JRA FORM Á BA HOZ Á SA.
KÖZHASZNÚSÁG MEGTARTÁSA, - MEGSZERZÉSE Molnár Elvira Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014.
Olaj mint életünk szerves része A napraforgóolaj: a napraforgó növény magjából, hideg vagy meleg eljárással nyert növényi zsiradék Olíva olaj: Legegészségesebb.
Családi költségvetés Szakmák éjszakája április 15.
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
Búvárok csoport: - Babos Gréta - Lajtai Barnabás - Nagy Bianka - Süte Tamás Keszthely, március 22. Klikkelve lépj tovább!
Fénytan - összefoglalás. Mit nevezünk fényforrásnak? Azokat a testeket, amelyek fényt bocsájtanak ki. Hogyan csoportosíthatjuk ezeket? Írj egy-egy példát.
TIENS DiCHO Csodás otthon DiCHO termékekkel. DiCHO Di Di – jelentése: csökkentés Cho Cho – jelentése: házimunka A DiCHO tehát a házimunkák könnyed csökkentését.
Clean Bean® tisztító készlet kapszulás kávégépekhez.
A PAPRIKA, MINT NÉPÉLELMEZÉSI CIKK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi.
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
A probiotikumok helyes terápiás alkalmazása HU.MGP
Környezeti fenntarthatóság. A KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG JELENTÉSE A HELYI GYAKORLATBAN Nevelőtestületi ülés,
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
A „Mintaprogram a minőségi időskorért” Pilote Project for Quality Ageing Az idősgondozás Magyarországon, elvek, szabályok, gyakorlat, intézmények Brettner.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
időskorban felmerülő Problémák és megoldásmódok
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
Dobrik-Lupták Sára szeptember 19.
Egészséges táplálkozás
Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárság
TÁMOP / „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)”
WE PROVIDE SOLUTIONS.
EFOP „Tehetségek Magyarországa” kiemelt projekt
A vonal termékei Berry’s Beard Soap Szakáll tisztító szappan Arctisztító, speciális antibakteriális formulával, mely ideális a napi arc.
Duális képzés a társadalmi felelősségvállalás szemszögéből
A napsugárzás jótékony hatásai:
Vízkeresők csoport: Beke Szabolcs Bojtor Cintia Hegedüs András
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
HÉL (Hasonló értelmű licit)
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan PhD Menedzsment alapok
Változó testhőmérsékletű, fejlett , igazi szárazföldi gerinces „hűlő”
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
A kenyérfogyasztás veszélyei PéPéeS
Colorianne Reinforce-B
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
1993-as közoktatási törvény
Az információs társadalom joga
FANCY COLOUR 2IN1 ÉS FANCY COLOUR PURE PIGMENT
Bőrelváltozások, bőrsérülések és tennivalók
Bemutatkozik az iskolapszichológus
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Sajben - Kenyeres Márta munkaközösség-vezető
„ Egy hatékony iskolai egészségnevelési program – az egyik legköltséghatékonyabb beruházás, amit egy nép (állam) csak megtehet annak érdekében, hogy párhuzamosan.
Az egészséges nő A HPV-ről és a méhnyakrák megelőzéséről
A SIKERES MEGHÍVÁS TITKA!
exkluzív üzleti lehetőség
Élj ökosan – generációkon át II.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Regionális workshop Zétényi Ákos.
Új pályainformációs eszközök - filmek
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
Épületek egészségtana
TIENS PROPOLISZ TABLETTA
travel margie’s margie’s travel
Viccesen kreatív és teljesen interaktív!
Felvételi a középfokú iskolákban a 2016/2017. tanévben
Mikro- és makroökonómia
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.
A POWERPOINT 2007 újdonságai
TUDJON MEG TÖBBET AZ XSTM POWER DRINK ENERGIAITALRÓL!
A tehetséggondozás kihívásai
Előadás másolata:

2289 Ft helyett 1689 Ft Egységár: 28,15 Ft/db Miért ajánljuk ezt a készítményt? Az Actival Kid fogyasztása hozzájárul a megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelhez. Cukormentes, Alábbi összetevői elősegítik az immunrendszer megfelelő működését: cink, szelén, réz, A- és C-vitamin, A gyermekek korának megfelelően testre szabható, biztonságosan adagolható, 60 db-os multivitamin rágótabletta 5 finom gyümölcs ízben kapható: eper, zöld alma, cseresznye, erdei gyümölcs, málna.

C-vitaminnal, glükozamin-szulfáttal, kalciummal, magnéziummal, valamint további 6 vitaminnal és ásványi anyaggal – azon ízületi megbetegedésben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer, akiknél a csontozat és az izomzat állapota miatt nagyobb hangsúlyt kell fordítani egyes vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitelére. A Béres legújabb Porcerő+CSONT-IZOM KOMPLEX készítménye megoldást nyújt azoknak, akik az ízületi porcok mellett figyelmet fordítanak a csontok és az izmok megfelelő támogatására Ft helyett 2924 Ft Egységár: 48,73 Ft/db

Ebben a spiráltestű algában sok növényi pigment- anyag, vagyis klorofill van, ezért azokban a tavakban, amelyekben megtelepszik, a vizet sötét kékeszöldre festi. A magas klorofill tartalom megtisztítja a vért és helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Ettől nem csak a közérzetünk és a teljesítőképességünk fog nőni, de a hajunk, bőrünk is szebb lesz. Az édesvízi moszat több mint 100 féle tápanyagot tartalmaz. Az édesvízi moszatoknak egyéb jó hatást is tulajdonítanak: elmulasztják az ízületi gyulladást, serkentik a máj működését, csökkentik a szívbetegség és egyes rákos elváltozások kialakulásának a veszélyét, növelik az ellenálló képességet, meggátolják a HIV-fertőzést és az AIDS kialakulását, valamint hogy megvédik a sejteket a röntgen-sugárzás és az ólomhoz hasonló nehézfémek okozta károsodásoktól Ft helyett 1930 Ft Egységár: 21,44 Ft/db Dr. Herz spirulina kapszula, 90 db

499 Ft helyett 349 Ft Egységár: 6,34 Ft/db Különösen finom törlőkendő aloe vera és kamilla kivonattal. A Neogranormon törlőkendő vastag, puha és textilhatású. Tartalmának köszönhetően gyengéden ápolja és tökéletesen tisztítja a baba érzékeny bőrét. A baba egész testének áttörlésére ajánljuk.

7149 Ft helyett 5362 Ft Egységár: 107,24 Ft/ml Bőrkisimító és ragyogást adó arckrém. Az idő múlása, a stressz hatásai : a bőr textúrája megvastagodik: a pórusok kitágulnak, az arcszín egyenetlenné válik pigmentfoltok, hajszálerek jelennek meg az arcbőrön ráncok jönnek, kisebbek nagyobbak, melyek a kor előrehaladtával mélyülnek A VICHY MEGOLDÁSA: IDÉALIA arckrém BŐRTEXTÚRA –EGYENLETES ARCSZÍN –RÁNCOK: 2 SZABADALOM –5 ÉV KUTATÁS Hatóanyagok: KOMBUCHA 3%, AHA, Vitaminok, Probiotikumok, Polifenolok, Bőrnyugtató és erősítő hatású Vichy termálvízzel Szabályozza a bőr viselkedését, amely egészséget sugárzik, A bőr ragyogó, lágy, rugalmas és símább. Könnyű, friss hidratáló textúra, Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén mentes 1 hónap alatt érezhető és látható változás–érintse meg, lássa, érezze: A bőr textúrája finomabb, újraébreszti a bőr természetes ragyogását.

9145 Ft helyett 6859 Ft Egységár: 228,6 Ft/ml Depigmentáló hatóanyag-kombincióval a 7 nap alatt sugárzóbbnak és napról-napra egységesebbnek látszó arcbőrért. Érzékeny bőrűeknek is. Pigmentfoltok Öregedés okozta foltok UV-sugárzás okozta foltok Pattanás utáni foltok 11 év szakértelem a foltok terén. Az ideális arcszínért. DRM-Bright+LHA komplex a foltok keletkezési forrásának megcélzásáért, és a melanintermelés szabályozásának céljából. In vitro teszt. A foltok akár 4 hét után láthatóan csökkenhetnek az egyenletesebb megjelenésű arcbőrért. Finom könnyű textúra.

5515 Ft helyett 3699 Ft Egységár: 41,1 Ft/db Proenzi 3 ExPur 90 db filmtbl. + ajándék 100ml krém Az új, továbbfejlesztett Proenzi3 ExPur készítmény a korábbi 3-as összetétele (glukózamin, kondroitin, MSM) mellett most újdonságként ExPur komplexet is tartalmaz. Az ExPur komplex kollagén és C-vitamin kombinációja. A kollagén az ízületi porc fontos alkotója, a C-vitamin pedig ugyancsak hozzájárul az ízületek működéséhez. A krém fokozza a helyi vérellátást, és melegíti a masszírozott területet.