Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A szupervízió szakaszai (Louis van Kessel) A szupervízió értelmezése: a gyakorlatból szerzett tapasztalatok személyessé, rendszerezetté tétele egy két-

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A szupervízió szakaszai (Louis van Kessel) A szupervízió értelmezése: a gyakorlatból szerzett tapasztalatok személyessé, rendszerezetté tétele egy két-"— Előadás másolata:

1 A szupervízió szakaszai (Louis van Kessel) A szupervízió értelmezése: a gyakorlatból szerzett tapasztalatok személyessé, rendszerezetté tétele egy két- dimenziós folyamatban. Dimenziói: szakmai kompetencia tanulás

2 A szupervízió szakaszai ELŐKÉSZÍTŐ SZAKASZ A tanuló- és intézményi szupervízióban a diák megismerkedik a szupervízióval; szerveződik a vizand - vizor páros, illetve a csoport, tájékozódó megbeszélés történik.

3 KEZDETI SZAKASZ A vizand alkalmazkodik a körülményekhez és a speciális tanulási módhoz. Munkakapcsolat kialakítása a vizand/ok és a vizor között. A vizor alkalmazkodik a vizand/ok tanulási stílusához, témáihoz.

4 A szupervízió szakaszai KÖZÉPSŐ SZAKSZ A vizand használja lehetőségeit, előhozza témáit, fejlődési lehetősége van. BEFEJEZŐ SZAKASZ A vizand megszerezte a tapasztalatok feldolgozásának és integrálásának képességét. Értékelik a folyamatot és az eredményeket. A vizand és a vizor beszámol a megbízónak.


Letölteni ppt "A szupervízió szakaszai (Louis van Kessel) A szupervízió értelmezése: a gyakorlatból szerzett tapasztalatok személyessé, rendszerezetté tétele egy két-"

Hasonló előadás


Google Hirdetések