Gundel Étterem Szeretettel köszöntjük vendégeinket!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ciprusi kaland.
Advertisements

Egyesületünk Karniai Alpok túráját követően a Doberdói dombság tetején lévő St. Michele falu felett elterülő I. világháborús emlékhelyre utazott.
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Híres épületek a Reformkorban
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Készítette:Fekete Ágnes
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
A humán ökorendszer A humán ökorendszer egy hasznos keret, „amelynek segítségével megértjük az ember és környezete között fellépő kölcsönhatásokat.” (Welch)
A Habsburg – ház.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Giovanni pizzéria és söröző
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Protokolláris vendéglátás
Gyertyák és fényeik A gyertyák különleges képességgel rendelkeznek: bens ő séges hangulatot teremtenek, megérintenek bennünk valamit. Egy kicsi láng olyan.
Gundel Étterem Budapest.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
október 27. csütörtök 19:30 Nemzeti Filharmonikus Zenekar november 27. vasárnap 19:30 Purcell Kórus Orfeo Zenekar (korabeli hangszereken)
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
10 RÓZSA SZÁMODRA. Ha ezt az üzenetet megkapod … az azért van, mert különleges ember vagy!
Zene: Amanda Lear ENIGMA Vilmos herceg és Kate Middleton 1900 vendéget hívott meg április 29-én tartott esküvőjükre a londoni Westminster.
Bevezetés A Queen egy brit rockegyüttes, amelyet 1970-ben alapított Freddie Mercury énekes, Brian May gitáros és Roger Taylor dobos, 1971-ben csatlakozott.
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Kalotaszentkirály.
MÁTYÁS, AZ IGAZSÁGOS.
Balatonfüredi Anna-Bál
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Készítette: Kálmán Aliz.  Elhelyezkedése  Tudnivalók  Természeti képződményei  Kiránduló célpontok  Építészet  Híres szőlőfajtái  Üdülés.
Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Advent idején.
10 kívánságot küldök neked 2008-ra Zene.Unbreak my heart-Romantik Violine.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Asztal- és életközösség Jézussal
Steventon falujában született december 26- án Nyolcan voltak testvérek, ő volt a hetedik Jane élénk és szeretetteljes családi háttere ösztönzően.
Készítették: Darnai Nikoletta Dénes Péter Ott Melinda Szilágyi Judit
Avagy mitől magyar a magyar
BUDAPESTI SÉTA 6. ÉVFOLYAM.
Budapest legszebb koncertépülete, a pesti Dunakorzó mentén fekvő Vigadó től volt újra látogatható, miután az es szabadságharc során.
BUDAPEST Készítette: Bugyinszki Fruzsi. A közel egy hónapig tartó vásár évente több mint fél millió látogatót vonz Magyarország és Európa minden tájáról.
Készítette: Bujdosó Villő
A Vésztői Református Egyházközség 19
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
Weöres Sándor Általános Iskola és Művészeti Iskola
KUNMADARAS Cholnoky Béla vonatkozású levelezőlapja,
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Nagycenk-Széchenyi kastély
LÁSSUK CSAK: LÁSSUK CSAK: milyen is az milyen is az ideális nŐ ??? ideális nŐ ???
Zsámbékon (mégis) tavasz akar lenni. Azért, hogy ne felejtsek.
1833. december 16. – október 13.) festőművész
FRANCIA KONYHA Az élet stílusa.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
KÜKÜLLŐVÁR (Cetatea de Balta, Kokelburg,) Foto: Csedő Attila
BTSSZ és Nyugdíjas találkozó Hidegvölgyi Erdészlak Programok: Túrák a találkozó helyszínére az ajánlott útvonalak alapján kb. 10:30 séta.
Gondolatok a barátságról
Óra a nyolcadikosoknál az Arany János Általános Iskolában, Tóthfaluban
Az Osztrák Intézet Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak.
Schönberger Armand Nézzük együtt….  Schönberger Armand magyar festőművész, grafikus  Született:1885 Galgóc  Meghalt:1974 Budapest, Magyarország.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Arany János Élete és munkássága.
A 5. parancsolat „Tiszteld apádat és anyádat…”
EGER Nosztalgia bemutató es évek fotóival és azok kommentálásával.
Gróf Klebelsberg Kuno (Magyarpécska, Arad vármegye, november 13. – Budapest, október 12.) magyar jogász, országgyűlési képviselő, művelődéspolitikus,
Gyertyák és fényeik A gyertyák különleges képességgel rendelkeznek: bensőséges hangulatot teremtenek, megérintenek bennünk valamit. Egy kicsi láng olyan.
Holnemvolt Budapest.
A mi apró örömeink.
TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN Nemzetközi konferencia Budapest, november 16. Kőváriné Vida Ildikó előadó (panel)
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Csecsemő- és kisgyermeknevelő Alapszak
Előadás másolata:

Gundel Étterem Szeretettel köszöntjük vendégeinket! Egy jó pohár bor társaságában sosincs egyedül az ember 100 éves a Gundel étterem Ahova haza megy az ember Gundel Étterem Szeretettel köszöntjük vendégeinket!

Gundel történet Gundel Károly 1910-ben vette át a városligeti étterem bérletét. Édesapja, Gundel János ISTVÁN FŐHERCZEG éttermében tanulta ki a szakmát: mint "pikoló" és "kenyeres fiú" kezdte, majd végigment a szakma összes grádicsán, s a tátralomnici Palace Hotel vezetője lett. Innen költözött családjával együtt Budapestre, hogy a jó nevű, de meglehetősen leromlott korábbi "Wampeticset", Budapest legelegánsabb, legnagyszerűbb éttermévé tegye. Zenészeket és énekeseket szerződtetett, később egy teljes szimfonikus zenekart és egy opera együttest is hozatott, hogy szórakoztassák a vendégeket. 

Étterem A Gundel egy márkanév. A Gundel egy érzés. Magában hordoz valamiféle klasszikusságot, exkluzivitást, ugyanakkor mégis van benne könnyedség, hanyag elegancia. Hordozza magában azt az üzenetet, hogy a Gundel nem pusztán étterem, hanem ennél jóval több: jó értelemben vett hedonizmus, az élni tudás szimbóluma. Benne van egy pohár finom bor, egy zamatos kávé, egy ebéd utáni szivar a barátokkal, és az az élmény is, ahogy a cigány húzza, és természetesen a pompás ételek is benne vannak.

KonyhamŰvészet Éttermünk különböző választási lehetőségekkel szolgál vendégei számára: Napi ajánlat délben Déli csábításokkal vagy a séf asztaláról

Vasárnapi Gábli Jóízű családi kikapcsolódás minden vasárnap 11:30 és 15:00 óra között Welcome drink Bloody Mary vagy egy pohár pezsgő vagy narancslé  Korlátlan fogyasztás Büféasztalunkról hideg és meleg fogásokból, desszertekből Hetente változó Gábli-témák Büfé ebéd, korlátlan étel fogyasztással 5.800 Ft / fő. Gyerekeknek 5 éves korig ingyenes, 15 éves korig 2.900 Ft / fő. Árainkhoz 12% szervízdíjat számítunk fel.

Gundel palacsinta Nagyon régtől fogva eldöntetlen kérdés, hogy a francia crępe, az osztrák Palatschinken vagy a magyar palacsinta született-e előbb. Ezzel szemben bizonyos, hogy a palacsinták királyát, a Gundel palacsintát a híres budapesti vendéglős, Gundel Károly kreálta városligeti vendéglőjében a XX. század elején. A rumos, mazsolás, citromhéjjal és dióbéllel gazdagított töltelék, a tejszínes, vaníliás csokoládé öntet és a finom palacsintatészta együttese alkotja e közel száz esztendős Gundel-kreációt, amelyet kissé átpirítva, flambírozás nélkül - vagy kívánságra flambírozva - tálalnak a finom, gazdag desszertek kedvelői számára.

MŰvészet Nemcsak az ételkészítés során mutatkozik az a stílus amit a Gundel Étterem képvisel, hanem megjelenésével, a képgyűjtemények tárházával, és a zenei kísérettel, amellyel még magasztosabbá emeli a hangulatot és a körülményeket és magát az Éttermet. Erről árulkodik a Gundel Művészeti díj

Rendezvénytermek Különtermeink a diszkrét megbeszélésektől a bálokig a rendezvénylehetőségek számtalan variációját nyújtják. Annak emlékére, hogy az épület emeleti szintje hajdan a Gundel család otthona volt, a különtermeket Gundelék lakásának helyiségeiről neveztük el. Erzsébet királyné bálterem Andrássy terem Családi szoba Zene szoba Könyvtár Kristály terem Télikert és Szalon Andrea szoba

Amit még jó tudni rólunk Ajándékutalvány különleges alkalmakra Főzőtanfolyamok a Gundelben „Születésnapi ajándékunk szeretteinknek”