Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hasznos tippek pályamódosításhoz
Advertisements

Europass önéletrajz.
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Veszélyes cégek Hogyan szúrd ki azt a céget, akihez nem szabad elmenni dolgozni? Savanya Erzsébet HR Igazgató
Innováció konferencia
Goronné Ondré Katalin Bihari Mentor Hálózat kiépítése a résztvevő szemével.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Látássérült munkavállalók és munkaadóik felkészítése Siketvakok Országos Egyesülete AMSZ LFR program Látássérült Személyek Foglalkozási Rehabilitációja.
TÁMOP /A Személyiség kialakulása, fejlődése.
UFS Group Sales Képzés Zárástechnika Készítette: Németh István
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Karrierfejlesztés lehetőségei és dilemmái
Az ERP bevezetés „művészete” – avagy hogyan csináljuk mi.
JÓ GYAKORLATOK AZ IKT ISKOLAI ALKALMAZÁSÁBAN
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Szervezetfejlesztés Töviskes Imre.
Sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelése Együtt egy-másért! TÁMOP-3.4.2/09/ október 28.
Savaria Egyetemi Központ Nyugat-magyarországi Egyetem University of West Hungary – Campus Savaria.
Közösségi munka. 1. A közösségi munka előnyei az egyéni és családi esetkezeléssel szemben A szociális munkások rendelkezésére álló eszközök rendszerint.
CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK Tapasztalatok Javaslatok Ajánlott dokumentum.
Családi vállalkozások - prezentáció
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Szaktanácsadás szerepe az óvodák pedagógiai munkájában
Hogyan nézzen ki az ajánlólevelünk?
Kisújszállás: itt mindenkire szerep vár TÁMOP A közművelődés a nem formális és informális tanulás szolgálatában.
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
Debreceni Egyetem Agrár és Műszaki Tudományok Centruma Logisztikai Koordinációs Központ Logisztikai szakemberigény, képzési igény, elvárások és tények.
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
Álláshirdetés, pályázat
PÉNZTÁRVÁLASZTÁS Miért az ING Nyugdíjpénztár? 1 Összeállította: Falussy Sándor pénzügyi tanácsadó.
Foglakoztatás pályázati projektekben Általános áttekintés Tóth István, tanár.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
Munkaerő mobilitás Magyarországon
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
Trénerek: Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
Hogyan kell megírni egy önéletrajzot, hogy behívjanak állásinterjúra?
Mi befolyásolja a munkaerő piaci értéked?
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
AZ ÁLLÁSINTERJÚK.
Általános tájékoztató
EUROPASS.
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
Munkaerőbiztosítás II. TOBORZÁS
Konkrét ügyfélkezelési technikák, gyakorlatok egy cég életében
A felvételi eljárás elemei
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Boltvezetői Jelentkezési lap
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.
 Iskolák magatartása  Tanulók motiváltsága  Szülők elhivatottsága  Gyermekjóléti Szolgálatok, családsegítők, gyámok, nevelőszülők véleménye JULI.
„A tanácsadás emberi oldala” – az érzelmi kompetencia jelentősége a tanácsadásban – Dr. Szabó Szilvia (PhD.) főiskolai docens, ZSKF elnökségi tag, HSZOSZ.
A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle.
1 [KATAPULT LIVE ADÁS] Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?...avagy így válaszd ki a legjobb embert, a legrövidebb idő alatt!
Célja A minősítés célja a közalkalmazott munkaköri feladatai ellátásának megítélése, az ezt befolyásoló ismeretek, képességek, személyi tulajdonságok.
Együttműködés a szülővel Hogy ne így legyen!. Cél Legyünk képesek a szülők eltérő véleményének az elfogadására, saját nézőpontunk meggyőző kifejtésére,
Szakmai és személyes portfólió elkészítése
Erasmus+ tapasztalatok
ERASMUS+ KA1 mobilitás pályázat
Országos nagykereskedelmi menedzser
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – Food
Értékesítési képviselő – HoReCa
Értékesítési képviselő – HoReCa
Savanya Erzsébet HR Igazgató
Véglegesítési útmutató
Építs a külföldi szakmai gyakorlatra álláskereséskor!
Előadás másolata:

Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik a képzés, illetve a képzés befejeztével a kinevezés. Hajlandó-e jelenlegi lakhelyéről határozatlan időre másik településre költözni, ha a cég üzleti érdeke, vagy az Ön személyes fejlődése úgy kívánja?Milyen messze hajlandó költözni? 5 megyényi mobilitás (kérem, szíveskedjék felsorolni): Országos mobilitás: Nem vagyok hajlandó költözni Ha kitöltötte az űrlapot, kérjük a Kérjünk helyezzen ide következő címre juttassa vissza:egy Önről készült fotót: Boltvezetői Jelentkezési lap TESCO-GLOBAL ÁRUHÁZAK RT.

Üdvözöljük a TESCO-nál! Itt a lehetőség arra, hogy elmondjon magáról mindent, amit lehet. Így tudjuk a legmegfelelőbb munkatársakat a lehető legigazságosabb módon kiválasztani. Kérjük, mielőtt elkezdi a pályázati anyag kitöltését, olvassa át figyelmesen. Jelentkezését természetesen bizalmasan kezeljük. Állandó lakcím: Mobil telefonszám: cím: Értesítési cím: Születési idő és hely:

Képzettségéről Iskolák, tanfolyamok EGYÉB ISMERETEK Mettől-meddigVégzettség Számítógép-felhasználói ismeretekIgenNem Milyen programokat ismer? Nyelvtudás szintje Géjármű vezetői engedélyIgenNem

Korábbi munkahelyei Kérjük nevezze meg olyan korábbi munkáltatóját, közvetlen vezetőjét, akitől szükség esetén referenciát kérhetünk Önről. (Név, cím, telefonszám). Kérjük azt is jelezze, hogy meddig dolgoztak együtt: Mettől Meddig Munkaköre, feladatai Pályázott vagy dolgozott már a Tesco-nál? PályáztamDolgoztam Igen Nem Igen Nem Ha igen, kérjük részletezze: Távozásának okai Kérjük, jelezze előző munkahelyeit, mettől meddig és milyen munkakörben dolgozott ott. Munkahelyek

Most a Tesco-hoz való jelentkezésével kapcsolatban kérdezzük. Kérjük, fejtse ki, miért szándékozik új munkahelyet keresni, miért döntött úgy, hogy a Tesco-hoz jelentkezik, milyen tulajdonságai, tapasztalatai tennék alkalmassá boltvezetői munkakör betöltésére a Tesco-nál. A jelentkezésről

Készségek, tapasztalatok Kérjük, hogy a korábbi iskolai, munkahelyi, vagy személyes tapasztalataiból merítve hozzon példákat arra, amikor az alábbiakban leírt szituációkhoz hasonló helyzetben sikeresen megbirkózott a feladattal. Kérjük, hogy részletesen írja le minden esetben, hogy mit és hogyan tett az egyes helyzetekben. Vázoljon fel egy olyan helyzetet, amikor egy ötletet kellett másokkal ismertetnie. Hogyan bizonyosodott meg arról, hogy mondanivalóját megértették? Hogyan győzte meg munkatársait arról, hogy támogassák az elképzelését?

Meséljen egy olyan helyzetről, amikor az átlagosnál nehezebb feladattal került szembe. Hogyan birkózott meg vele?

Mondjon példát arra, amikor egyszerre több feladatot kellett megoldania. Hogyan rangsorolta őket? Hogyan tudott arról gondoskodni, hogy minden kész legyen? Mit csinált, ha valami nem sikerült?

GONDOLATAI A TESCO-NÁL BETÖLTENDŐ MUNKÁJÁRÓL Miért szeretne a Tesco-nál dolgozni?. Milyen feladatokat vár a boltvezetői munkakörtől? MUNKÁN KÍVÜLI ÉRDEKLŐDÉSI KÖRÉRŐL Mivel szeret foglalkozni szabadidejében? Fizetési elvárása: Jelenlegi munkahelyén mennyi felmondási idő vonatkozik Önre?

BÁRMI MÁS… Van-e bármi egyéb, amit szeretne közölni velünk, hogy jelentkezését alátámassza: